Şimdi Ara

low eloda tryn taşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler arkadaşın gold 3 hesabıyla girdim ryze solo oynarım genelde asıl hesapta ama.Ryze taşıyamıyor low eloda.Çünkü mesela lanede akali 2v1 yakalanmış görünmezlik açmış ward atayımda ryze gelsin diye düşünmüyor keza botta öyle.Neyse try aldım soloda jax renek geleni geçeni tokatlıyorum.Birde try alınca jax almazlarmı en çok ona gülüyorum.Counter sitelerinden bakıp eziliyorlar :D

• Hll qnq
  • Post konusu mu alırım Bi dal
    hll qnq
  • Hll qnq
  • Aferin tespitlik bir ibret yapmışsın
  • tebriq edeR basaRıLaR diLeRim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeflerim var

tebriq edeR basaRıLaR diLeRim
    jax oynamayı biliyorsa ezer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Veled QQ

kimin fake i bu
  • Try op jax nop hll qmq
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAF

quote:

Orijinalden alıntı: Super Veled QQ

kimin fake i bu

Alıntıları Göster
    iyi
  • Try iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Try iyidir
    1 jaxın tryı counterlayan olayı sadece e skili.Try ile jax e yi açtığında e ye basın onn range dışından cıkıyoruz ve stun atamıyor.Atsa bile gittiğimizde yerde sersemliyoruz ve bir avantajı olmuyor.

Earlyde try pasifi ve q skili ile jaxı ezer.mümkün değil jax minyon kesemez.Lane freeze yaparsınız ve minyonlara geldiğinde kafasına kritiği çakarsanız.15 saniyede bir e atıyor zaten...

@glumblapinta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehup -- 2 Ağustos 2014; 21:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehup

1 jaxın tryı counterlayan olayı sadece e skili.Try ile jax e yi açtığında e ye basın onn range dışından cıkıyoruz ve stun atamıyor.Atsa bile gittiğimizde yerde sersemliyoruz ve bir avantajı olmuyor.

Earlyde try pasifi ve q skili ile jaxı ezer.mümkün değil jax minyon kesemez.Lane freeze yaparsınız ve minyonlara geldiğinde kafasına kritiği çakarsanız.15 saniyede bir e atıyor zaten...

@glumblapinta

oyunda tryndamerenin hard counter itemi ve hard counter spelli var bil bakalım ne? ayrıca kimse latede jaxı alırım falan demesin gülerler sadece
  • quote:

@glumblapinta

jax armut topluyor zaten işini bilen jax tryna gitmez trynın ona gelmesini bekler zaten laneden çıkınca ultini açmaya fırsat bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

@glumblapinta

oyunda tryndamerenin hard counter itemi ve hard counter spelli var bil bakalım ne? ayrıca kimse latede jaxı alırım falan demesin gülerler sadece

Alıntıları Göster
    ben try ile jaxın e skilini nasl dodgelandğını söyledim.
    Nasıl lanede try ile jaxın kafası ezilir onu söyledim.(1v1 de)

Sen kalkmış bana latede jaxı alamaz.Tryın git counterlarına bak diyosun mantık opmiş.Minyon kesemeyen lanede duramayan jax latede terör estircek dimi.Try ile bd yaparak oyun bitirilemez zaten.

Nasıl ezildiğini görmek istiyorsan fabın ogn maçında karşısına try almışlardı.Fab jaxdı.Nasıl ezildi aç izle.

@glumblapinta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehup -- 2 Ağustos 2014; 22:25:15 >

• sehup S kullanıcısına yanıt
    Yi onları evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Yi onları evlat
    @SekreterAdam

Jax minyona yaklaşmasın kule altı beklesin o zmn qweqwe
  • quote:

@SekreterAdam

Jax minyona yaklaşmasın kule altı beklesin o zmn qweqwe

Low elo başlığını görüp girmemem lazımdı.

Orayı hak ediyorsun.
  • Hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Hll knk
    @SekreterAdam

Bana şunu sölermisin jax e açtığında try e ile dodgelayınca.Jax nabıcak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.