Şimdi Ara

low eloda tryn taşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mainim tryn şöyle soyleyeyim su oyunda tryn gibi aa vurusuyla champlara 2-3 atabilen sayili champlardan.ve jax sadece trynin e skilline dodge attigi icin counter olarak gozukuyor. jung yerine soloda kullaniyorum tryni q sunun pasifi ve kendi pasifi ile tecavuz ediyorum jaxa
    eger oynamayi bilen bir tryn gelirse jax ne kadar bilirse bilsin gg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hyperior

Abi bende onlara diyorum gitmişler çilingir takılan adamlar jax tryı counterlar falan filan.counterladığı şeyi söylüyorum jax e ile counterlar sadece ondanda en kolay kaçabilen hero try zaten.Tryın e skili efsane uzağa kaçıyor.Jax e sini kaçırdı peki ya sonra ?Trydan kritik yediğinde napıcak?Tryın canını azaltırken her vuruşta daha fazla damage yicek onu napıcak?Peki tryın w skilinden gelen ad düşürmeyi napıcak?Bir öğrenmişler şu şunu counterlar şu bunu counterlar diye.Nesinin nesini counterladığını daha bilmiyorlar.Bunlar derecelide teemo ile nasus feedleyen tipler işte
  • jungle oynayıp çok rahat taşıyabilirsin bence gold da tabi mantıklı pickler yaptığın sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehup

@Hyperior

Abi bende onlara diyorum gitmişler çilingir takılan adamlar jax tryı counterlar falan filan.counterladığı şeyi söylüyorum jax e ile counterlar sadece ondanda en kolay kaçabilen hero try zaten.Tryın e skili efsane uzağa kaçıyor.Jax e sini kaçırdı peki ya sonra ?Trydan kritik yediğinde napıcak?Tryın canını azaltırken her vuruşta daha fazla damage yicek onu napıcak?Peki tryın w skilinden gelen ad düşürmeyi napıcak?Bir öğrenmişler şu şunu counterlar şu bunu counterlar diye.Nesinin nesini counterladığını daha bilmiyorlar.Bunlar derecelide teemo ile nasus feedleyen tipler işte

maalesef oyle sitelerden ogrenip geliyorlar sonrada agiz dalasi.halbuki her yazan dogru degil

• birde gelmiş latede ezer demezmi?Ulan adamın bir vuruşu 1k.5 saniye ölümsüzlüğü var 18 levelde saldırı hızı saniyede 2 vuruş nasl ezicekmiş merk ettim.Defansif olarak bir ga kassa adam 2 kere ölümsüz :D

@Hyperior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehup -- 3 Ağustos 2014; 0:11:14 >
  • kritik zımbırtısı doldumu vur kafasına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim taşımıyor ki
  • tryda taşır ama mid veya adc almak varken top almak pek mantıklı olmuyor
  • tryın olayı split.En büyük avantajı bu bence.Diğer büyük özelliği ultisi ve mobilitesi.Ve ne mana ne enerjiye ihtiyaç duyması
  • Sakin beyler adam post kasın diye konu açmış siz kavga ediyorsunuz a ayıp

• oynamayı bilen try demişler,lan try düz vuruş herosu
    Sen try al ben jax alayım kafana lambayı vura vura ezerim seni knk.early late farketmez early sanmıyorum latede zaten alman imkansız

• Hll qnq

• Oynamayı bilen tryn oynamayı bilen jaxı earlyde ezer. Ama mid game'in sonlarında oğru jax oynamayı bilmese bile tryn'ın yapabilcek birşeyi olmaz.
  • low eloda karşı adamı bir cikletle satın aldım adc zileanla kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehup

1 jaxın tryı counterlayan olayı sadece e skili.Try ile jax e yi açtığında e ye basın onn range dışından cıkıyoruz ve stun atamıyor.Atsa bile gittiğimizde yerde sersemliyoruz ve bir avantajı olmuyor.

Earlyde try pasifi ve q skili ile jaxı ezer.mümkün değil jax minyon kesemez.Lane freeze yaparsınız ve minyonlara geldiğinde kafasına kritiği çakarsanız.15 saniyede bir e atıyor zaten...

@glumblapinta

Early gamede jaxın atacağı doğru bir teleport lanei almasını sağlar.Bu arada try e ile kaçarken jaxın da q su var hani onu da düşün
  • Ne bekliyodun

• post kasalım ohh
  • hll qnq
  • Uzun zaman sonra oyuna gireyim dedim. Birinin silver hesabıyla oynarken top lane Nasus aldım. Hemen teemo aldılar karşıma. Bildiğin hasar vuramiyor. Bayağı eglenmistim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.