Şimdi Ara

Low frost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annemde Siemens marka dolabı var No frost
    üst kısım 5 derecede ama sebzeler hızlı bir şekilde çürüme yapıyor.

Low frost tercih edin diyorlar ama çok yok hepsiburadaya bakıyorum örnek no frost 50 tane
    low frost 10 tane

Ne diyorsunuz bu low frost - no frost işine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 16 Eylül 2019; 15:9:50 >

• Low Frost diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Low Frost diyorum :)
    neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 16 Eylül 2019; 15:9:16 >
  • Serdar Bey sizin de düşüncenizi öğrenebilir miyim
    Sizde satış yapan birisiniz.@shopsiemens
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

neden acaba?

Alıntıları Göster
    Candoğan bey daha iyi bilir ama low frostta ürünler daha fazla dayanıyor diye biliyorum.
  • buzdaki nemden dolayı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Serdar Bey sizin de düşüncenizi öğrenebilir miyim
    Sizde satış yapan birisiniz.@shopsiemens
    Merhaba, ben Siemens markalı olanlar için konuşuyorum tabi diğerleri alınmasın :D

Eski kaliteleri yok, zaten üretimden kalktı bir çok model. Şuanda kalanlar da malzeme kalitesi olarak açıkcası benim alın diyebileceğim gibi değiller ben elimden geldiğince satmamaya çalışıyorum.

Eskiden cidden iyi olduğu dönemler oldu, fakat son bir kaç yıldır alanlarda çok fazla şikayet görüyorum. Candoğan'da bilir A+++ olan model efsaneydi fakat adamlar üretimini bitirdiler. Sebebini bilmiyorum fakat şuan kalan A+ ve A++ larda üretimi bitirilen +++ lı modelin eline su dökemez.

Kendi kullandığım buzdolabı A++ NoFrost bir model, açıkcası ben pazardan pazara kadar dayandığını görüyorum içerisindeki sebze meyvelerin. Saklamayı beceremiyoruz belki de kullandığımız makinaların tam ayarlarını bilmiyoruz da olabilir bazen.

Benim şahsi fikrim NoFrost bir model olurdu kendi markamla alakalı.

Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair Lighting Node CORE
    3 hafta önce açıldı
    High-End Pc
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liebherr de Smart Frost özelliği ile satılıyor sanırım , onlarda da 283LT dolap 4bin

Büyük dolaplar 9bin TL

A+++ da üretimde yok diyorsunuz

Mecbur No frost ?@shopsiemens @candogan62

sizlere soruyorum çünkü yetkin kişilerden bilgi almak iyidir herzaman
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Arçelik ya da beko bakabilirsiniz dondurucusu no frost buzdolapları gibi çalışırken soğutucu kısmı low frostlarınki gibi çalışıyor.

Beko Türkiyeyoutube
    Beko NeoFrost - Türkce
    https://www.youtube.com/watch?v=13K219YoW8s&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Arçelik ya da beko bakabilirsiniz dondurucusu no frost buzdolapları gibi çalışırken soğutucu kısmı low frostlarınki gibi çalışıyor.

Liebherr de Smart Frost ile aynı gibi galiba
  • quote:

Bekonun sayfasında bulamadım neofrost cihaz

romanyada var ama hemde 5 yıl garantili
    www.beko.ro
    Combina frigorifica Beko RCNE560E30ZXB
    https://www.beko.ro/combina-frigorifica-rcne560e30zxb

Türkiyede NeoFrost satılmıyor galiba , reklamların çoğu yabancı dilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 17 Eylül 2019; 13:39:3 >

Hocam beko ve arçeliğin yıllardır tüm modelleri bu özelliğe sahipler. Dondurucu kısmı no frost olarak çalışıyor soğutucu kısmında ise arka duvar karlanıyor tıpkı bosch low frostların soğutucu kısmı gibi. Tek fark bosch bu yüzeyi açıkta bırakıyor ve mazemeler temas ederse sorun oluşuyor arçelik beko ise bu yüzeyi ızgaralı bir kapak ile gizliyor ve fan yardımıyla duzdolabı içindeki havayı bu yüzey ile kapak arasından geçirip ızgaralardan raflara vererek daha dengeli ve sağlıklı bir soğutma sunuyor. Üstelik bizler karlanmayı görmüyoruz dolap belli aralıklarda da bunu eritip buharlaşma kabına gönderiyor.

• quote:

Hocam beko ve arçeliğin yıllardır tüm modelleri bu özelliğe sahipler. Dondurucu kısmı no frost olarak çalışıyor soğutucu kısmında ise arka duvar karlanıyor tıpkı bosch low frostların soğutucu kısmı gibi. Tek fark bosch bu yüzeyi açıkta bırakıyor ve mazemeler temas ederse sorun oluşuyor arçelik beko ise bu yüzeyi ızgaralı bir kapak ile gizliyor ve fan yardımıyla duzdolabı içindeki havayı bu yüzey ile kapak arasından geçirip ızgaralardan raflara vererek daha dengeli ve sağlıklı bir soğutma sunuyor. Üstelik bizler karlanmayı görmüyoruz dolap belli aralıklarda da bunu eritip buharlaşma kabına gönderiyor.
    merhaba müsaitseniz birkaç örnek lint atabilir misiniz model linkli

bosch - siemens

arçelik - beko

teşekkürler

• quote:

sonuncusunu sen almışsın dersin tabi

Low frost
    Ben olsam bosch KGE58BI44N modelini bulabilirsem alırdım, kompresörü inverter bu modelin. Yalnız ilk çıktığı zamanlarda fiyat avantajı vardı şimdi ise fiyatlar uçuk ve bu paraları bosch a vermektense dondurucunun buzunu çözdürmekle hiç uğraşmayacağınız arçelik beko almak daha mantıklı. Model olarak bütçeyi bilmediğim için bir şey öneremem, size hitap eden bir model seçebilirsiniz hepsinde aynı sistem var arçelikte çok şanssız değilseniz buzdolabından yana sorun yaşayacağınızı sanmam. Yine de marka ne olursa olsun ek garanti yaptırarak belli bir süre kullanmayı garanti altına almak önemli.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Sizin onerinizle profilo'nun Low Frost sogutucusunu aldim yillar once.Çok memnun kalinca annem ve kardesim de ayni urunu aldi.
    Ben de kesinlikle oneririm ve tekrar tesekkurler Candogan Bey.
  • Kafam karıştı şimdi

• quote:

Varmı uygun model

Herkes bıraktı galiba low üretimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.