Şimdi Ara

Lowratevoip Kredi kartı ile kontör alma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce iki defa kredi kartı ile kontör aldığım Lowratevoip programı kredi kartı ile direkt alışverişi kaldırmış. Bayilik olayına girmiş ve 18,5 YTL lik kontör bu bayilerden 22 YTL karşılığında satılmakta. Yokmu bunun eskisi gibi hesaplı hali?

• baktım kredi kartı devam ediyor.
  • ??? yok dostum devam etmiyor. Ukash, western union, resmi satıcılar ve bir ödeme çeşidi olmak üzere dört türde ödeme var şuan
  • ödeme var deyince huylandım... yeni bir adla kaydoldum ve ödeme seçeneklerinde kredi kartı seçeneği geldi... Ben eski bir kullanıcıyım ve daha önce kredi kartımı iki kere kullanmıştım. Eski kullanıcı adımla giriş yapınca kredi kartı seçeneği gözükmüyor... Çok enteresan...
  • nasıl gelmez olur mu? işte resmi dikkat edersen kredim 0,07 yeni hesap değil.

Lowratevoip Kredi kartı ile kontör alma...
  • Valla bence de çok enteresan. Eski hesabımdan kredi kartı ile alışveriş seçeneği hakikatten görünmüyor. Sadece sizin sayfanızda gözüken listeden en alttakiler seçenek olarak sunulmuş. Ben de bu durumda yeni bir hesap açtım ve kontür satın aldım. Vardır bir düşündükleri herhal...
  • Eğer yeterli kredin varsa, alışveriş yapmana izin vermiyor. Kredini sıfırla, o zaman rahatlıkla kontor alabilirsin.
  • Bende kredi almayı düşünüyorum da, aramaları genellikle "direct call" ile yapmayı düşünüyorum. Ücretlendirmede programla aramadan farkı var mı? Birde tarifeler Aylık değil, değil mi?, yada 10 euroluk krediyi aynı tarifeden kaç ay kullanabiliyoruz?
  • @hotdragon kardeş... direct call iyi seçim.ben de çoğu zaman ordan arıyorum.oradan arayınca arama başı 0,05 bağlantı ücreti kesiliyor. örneğin 5 dk görüşme yaptın sabit tel ile.buna gelecek tutar 0,05+ (5X 0,01+5 X 0,01)=0,15 eder.burada bir senin ev telefonuna bir de karşı telefona ayrı ayrı tarifeler işleniyor.Aylık konusuna gelirsek yurtdışı aramaları 1 ay ücretsiz.sonra 0,01 tarife ile ücretleniyor.bunun dışında kredini kullanmasan kredin orada durur.boşa gitmez.
  • 0,1YTL gibi bir bağlantı ücreti var her görüşme için. Daha sonra direktcall ile türkiye içi görüşmenin dakikası yaklaşık 4 kuruşa geliyor. Türk telekom bildiğiniz gibi dakika başına 8,1 kuruş alıyor. Hem yarı yarıya ucuz aramış olursun, hem de yurtdışında ücretsiz olan yerleri bir ay boyunca arayabilirsin.
  • www.12voip.com ile sınırsız ücretsiz konuşabilirsiniz sadece 10 euro ya.
  • 12 voip henuz direct call özelliğini sunmuyor ve ses kalitesi iyi değil.bunda kullanıcı sayısının az olması yatıyor. onun için beklemedeyim.
  • Arkadaşlar şu direct call olayını biraz daha anlatabilir misiniz? Benim asıl anlayamadığım nokta bizim telefonumuza ve karşıdaki teleofona ücretlendirme yapılıyor mu? Yapılıyorsa ne kadar.

Edit:
    Bir de şundan emin olamadım; Türkiye aramarı 1 cent diyelim, şimdi drect call yaptığımda yine 1 cent mi ödüyorum yoksa 1cent benim için 1 cent'te karşı tel için mi ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 16 Temmuz 2007; 1:06:15 >
  • 1cent senin için 1 cent'te karşı tel için mi ödüyorsun. bu 12voip direct callı açarsa ödemeyeceksin.
    Ama direct call da arama başı 0,05 olan bağlantı ücreti var.sabit tellere emin olabilrisin ücretlendirme yapılmıyor.nedeni iki telefonda aranıyor.öyle olsaydı ben yüsek ücret ödüyor olamam lazımdı.ayrıca deneme yaptık arkadaşın telefonda onlar telefonu "0" tuşuna kapatmışlar.yani sadece şehir içi görüşebiliyorlar.onun telefonla şehirdışı görüşme yaptırmıştım ona çok şaşırmıştı.
  • Yani direct call olayı bilgisayardan aramaya göre dakikası 2 kat pahalı. peki ses kalitesi falan daha mı iyi ki tercih ediyorsunuz?
    12voip te direct call var. Yoksa ben mi yanlış anladım. Şu linki bir inceler misiniz?
    http://www.12voip.com/en/phone-to-phone.html

ayrıca sayfanın en altında şöyle bir cümle var. " Costs for calling your phone number and the destination number are settled via your account. You pay the regular rates as advertised on this website." yani 12voip te de ücretlendirme aynı hem senin tel için hem karşı tel için... değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 16 Temmuz 2007; 12:04:46 >
  • Benim direct call'u tercih sebebim, evde internetin olmamasıydı, arkadas bağlantıyı sağalayacaktı ama fiyatların iki kat olması artı 0,05 bağlantı ücreti hiç hoş olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Yani direct call olayı bilgisayardan aramaya göre dakikası 2 kat pahalı. peki ses kalitesi falan daha mı iyi ki tercih ediyorsunuz?
    12voip te direct call var. Yoksa ben mi yanlış anladım. Şu linki bir inceler misiniz?
    http://www.12voip.com/en/phone-to-phone.html

ayrıca sayfanın en altında şöyle bir cümle var. " Costs for calling your phone number and the destination number are settled via your account. You pay the regular rates as advertised on this website." yani 12voip te de ücretlendirme aynı hem senin tel için hem karşı tel için... değil mi?

evet teşekkürler ama işin ilginci ben niye o dünya buttonuna basınca direct arama yapamıyorum."Just press the Phone-to-Phone button" bu button nerede contakt listesinde var dünya resmi olan simge fakat basınca aktif yapamadım.

hem senin için hem karşı için fakat türkiye beleş olunca sadece bağlantı ücreti kesilecek.

• arkadaşlar halloldu.bendeki sürümü yenilemişler.kontak listesindeki dünyaya tıklayınca oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.