Şimdi Ara

LPG anahtarının ışıkları söndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
40.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam 6000RPM civarına kadar basıp vites yükselttikten sonra bir anda lpg anahtarının üzerindeki tüm ışıklar söndü (milano marka sıralı sistem) Şimdi araba lpg demi benzindemi nasıl bilcem ben bunu acaba? Zaten 3000 devir üzerinde gaza yüklenince kendi kendine bi gaz kesilip geliyodu uzun zamandır. Bir fikri olan varmı ?

• benim kullandığım lpg sisteminde ışık yanmıyorsa benzinde demek, anahtarın düğmesine basarak kapatıp açmayı denediniz mi?
  • denedim hocam. normalde benzinde de lpgde de ışık yanıyordu.
  • yokmu bir fikri olan ?
  • 6000 devirlerde işiniz ne ayıptır sorması.?
    lpg tasarruf içinidr, performans için değil, (tamam performans kaybı yok ama)
  • lpg sigortası atmıştır onu deyiştirin ve yuksek akımlı bir sigorta taktırın
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar...
    lpg anahtarının hiç bir ışığı yanmıyor. oto elektrikçiye gittim. beyninde bir sorun var dedi..
    başka fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg Gösterge Işıkları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

6000 devirlerde işiniz ne ayıptır sorması.?
    lpg tasarruf içinidr, performans için değil, (tamam performans kaybı yok ama)

Canım basmak istedi bastım bi sakıncası mı var?

quote:

Orijinalden alıntı: destrogas

lpg sigortası atmıştır onu deyiştirin ve yuksek akımlı bir sigorta taktırın

hocam nerede acaba bu sigorta?
  • arkadaşlar servis bulunduğum yerde yok. Sanayide hiç bir ustada anlamıyor bu durumdan 2 haftadır benzinle geziyorum ocağıma incir ağacı dikti benzin fiyatı. yokmu kimsenin bir fikri?
  • Lpgnin sigortası su almış olabilir çıkarıp takarsan sorun düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN 55

Lpgnin sigortası su almış olabilir çıkarıp takarsan sorun düzelebilir

mesele sigortanın arızalanması değil mesele sigortanın nerde olduğu meselesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN 55

Lpgnin sigortası su almış olabilir çıkarıp takarsan sorun düzelebilir

mesele sigortanın arızalanması değil mesele sigortanın nerde olduğu meselesi :)

Benim araçta akünün hemen yanında
  • gaz ecu sunun tesisatını takip et tek sigorta kutusu var zaten içindeki sigotayı biraz daha yüksek akımlı ile degiştir.
  • gaza basıp bırakınca ışıklar gittiyse lpg purorram yüklenirken yanlış devir secilmiş ola bilir yeniden yükleme yaptırın halolacaktır inşallah (iyi tasaruflar)
  • yorumlar için teşekkürler. 1gün önce yazmış olsaydınız kendim halledebilecektim ama yeni okuyorum şimdi :) gündüz ordu servisine gittim mecburen orda hallettirdim. 7.5lik sigorta dayanmıyodu 10luk taktık bi sorun kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.