Şimdi Ara

LPG Bağlantı Kablosu / LPG Ayar Kablosu / LPG Interface (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
249
Cevap
5
Favori
55.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umera

Yeni versiyonda kullanıcı insiyatifine bırakılmış olması ayarlanacak düşük sürenin iyi olduğuna işaret değildir.
    bütün müşterilerimize minimum 6 saniye önermekteyiz.

işte sorun bu ya. 6 saniye ayarlayamıyoruz. en az 25 saniye ayarlayabiliyoruz.
  • 6 saniye tavsiye ettiğimiz minimum değerdir.
    Ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir.
    Daha evvel dediğim gibi sorun çıkmaması için bazı kaliteli kitler sınır koyarlar 25 sanıye gibi.
    25 sanıye olması dezavantaj değil avantajdır.
  • Donanımhaber üyelerine uyguladığımız ücretsiz kargo kampanyamız devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 22 Kasım 2012; 1:17:02 >
  • merhaba rs232 lpg ayar kablosu bana arkadaşımın elinde fazla olmasından geldi ancak usb-rs232 çevirici kablo ile çalıştıramadım neden olabilir ? eski bi laptop bulduk serial porttan o çalışıyor ancak çevirici ile çalışmaması neden olabilir ?
    Not : usb rs 232 çeviricinin içinde pl 2303 chip var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 2 Aralık 2011; 11:47:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

merhaba rs232 lpg ayar kablosu bana arkadaşımın elinde fazla olmasından geldi ancak usb-rs232 çevirici kablo ile çalıştıramadım neden olabilir ? eski bi laptop bulduk serial porttan o çalışıyor ancak çevirici ile çalışmaması neden olabilir ?
    Not : usb rs 232 çeviricinin içinde pl 2303 chip var

evet sanırım sorunu çözdüm malum çip aynı işi görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

6 saniye tavsiye ettiğimiz minimum değerdir.
    Ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir.
    Daha evvel dediğim gibi sorun çıkmaması için bazı kaliteli kitler sınır koyarlar 25 sanıye gibi.
    25 sanıye olması dezavantaj değil avantajdır.

Benimde anlayamadığım o zaman servisler Gazdan benzine geçiş süresini niçin 5 saniye olarak giriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedocak
    Benimde anlayamadığım o zaman servisler Gazdan benzine geçiş süresini niçin 5 saniye olarak giriyorlar.

Servisler eski yazılım ile bunu yapıyor, yeni yazılıma firma limit koymuş durumda.

Ayrıca bu konularla ilgili bir başlık değil, burası ilan başlığı. sahibinden.com profilimizi saçma yorumunuzla kirlettiniz, lütfen burası temiz kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

quote:

Orijinalden alıntı: sedocak

Servisler eski yazılım ile bunu yapıyor, yeni yazılıma firma limit koymuş durumda.

Ayrıca bu konularla ilgili bir başlık değil, burası ilan başlığı. sahibinden.com profilimizi saçma yorumunuzla kirlettiniz, lütfen burası temiz kalsın.

Doğru diyorsunuz kullanılmış malzemeyi sıfır diye satanları olsa gerek burayı kirletenler. Ne yani insanlar aldıkları malzemeler hakkında yorumda mı yapmayacaklar. Önce dürüst satıcı olmayı deneyin.

• Kullanılmış malzeme falan satılmıyor.
    Kafanıza göre konuşmayın lütfen.
    Eğer öyle düşünüyorduysanız iade etseydiniz.
    100'lerce kişiye aynı kabloyu gönderdik ve yorumlar ortada.
    Durup kendinize bakmalısınız. Amacınız nedir anlayamadık.
    Ve yine tekrarlıyorum kabloyu iade edebilirsiniz.
    sizin gibi art niyetli insanlarla kaybedecek zamanımız yok.
  • Ne desek boş, yanlızca yaklaşık 700 müşteride tek olduğunuzu belirtmek isterim. Yaklaşık 300 kadarının olumlu yorumları zaten e-ticaret sitelerinde mevcut.
    Keşke hiç almasaydınız, bizim 2 yıllık olumlu profilimize, emeklerimize, yardımlarımıza çamur sıçramamış olurdu.
  • Müşterilerimiz her konuda nasıl yardımcı olduğumuzu,bilgi paylaşımında sınır tanımadığımızı, kablo ile ilgili en ufak bir problemde müşteri tercihine göre para iadesi veya kablo değişimi yaptığımızı biliyorlar.
    Bu konuda bizimle kimse boy ölçüşemez ve daha da iyileştirmek için durmadan çalışıyoruz.

"İstisnalar kaideyi bozmaz" deyip geçiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 4 Aralık 2011; 0:55:22 >
  • http://img390.yukle.tc/images/4527son.JPG

değerler nasıl yorumlayabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 5 Aralık 2011; 14:38:37 >

• sayın mscsi sözünün arkasında yardımsever biri. adam kablondan memnun değilsen yolla parasını iade edeyim diyor daha ne istiyorsun sedocak kardeş.
    ben sinirli bir anımda sert bir eleştiride bulundum haksız yere adam kırk mesaj yolladı. elinden gelen yardımı yaptı. bence haksızlık yapmayalım. ayrıca fake üye değilim. donanımhaber forumun birçok yerinde volverin33 rumuzlu kişiyim. ve otomobil üzerine her çeşit yedek parça satıcılarının en sert eleştirisini yapanda benim. inanmazsan gir oku forumları. çok yerde yorumlarım mevcuttur. ama msci iyi niyetli biri. bence kablonu yolla sana sıfır yollasınlar madem kullanılmış kabloyu yolladılar diyorsun. bu arada kimsenin avukatı değilim. haklının yanında haksızların karşısındayım canım kardeşim.
  • @volverin33
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, satışı yüksek olan ve neredeyse hiç geri dönüşü olmayan bir ürün satıyoruz, stok problemi yaşadığımızı ilanlarımızı takip eden arkadaşlar biliyor, gümrük çekim işlemleri son 1 yıldır bizi zor duruma sokuyor, böyle bir sıkışıklıkta elimizde ikinci el kablo olması zaten imkansız.

@mendel50
    Bu başlık ilan başlığımız, LPG konusu altında ayarların paylaşıldığı bir başlık mevcut, satışla ilgisi olmayan sorularınız için o bölümü kullanabilirsiniz. Eklediğiniz haritada anormal bir dağılım görünmüyor.

• Selamlar kolay gele. Aracım v6 4k CC bir amerikan ford explorer XLT. Normal beyin mod kablom ile normal işlerimi hallediyorum. Bu satışa sunduğunuz kablolar v6 larda ve ayarlarda sorun çıkarma ihtimali var mı? Önceden kullanan oldu mu?
    Edit: Zavoli yazmayı unutmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suha -- 12 Aralık 2011; 16:38:08 >
  • Merhaba, aracınız kaç model? Siz LPG kitiniz için mi aracınızın ECU'su için mi kablo istiyorsunuz?
  • @mscsi : Araç ecum için kablom var. Bana LPG lazım. Aracım 97 model. LPG kit'i ZAVOLİ, lakin alt modeli falan nedir bilmiyorum, daha doğrusu hiç bakmamıştım. Bu başlığı görünce tabiri caiz ise kurcalamak canım istedi :)
  • Merhaba.
    Kablolar lpg kiti ile iletişim kurulmasını sağlıyor.
    Bu bağlamda kit markası önemli.
    Aracınızda lpg ile ilgili ayarları değiştirebilirsiniz.Her hangi bir ayar bozulması vs. yaşamazsınız.
    İletişim protoklü olarak daha önce sattığımız 4 silindir Zavoli kitlerden bir farkı bulunmamaktadır.
    Kablomuzu sorunsuz bir şekilde aracınızda kullanabilirsiniz.
  • Teşekkürler efenim... Satış linkiniz favlarımda. Tez vakit kurcalamak için alacağım.
  • Rica ederiz.
    Biz tşk. ediyoruz ilginizden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 12 Aralık 2011; 17:38:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.