Şimdi Ara

LPG DE 15-20 KURUŞ YAKAN ARAÇ VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
17.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu anda Şehir içi Lpg de 150-200 kuruş yakan araba varmı gerçekten,10-11 liraya alınabilecek?

işin aslı bir arkadaşta 99 focus ghia var lpg de 150 yakıyor ş.içinde diyor böyle birşey mümkün olabilirmi gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Ocak 2012; 21:23:00 >

• Valla bende de ocus ghia 1.6 lpg var. Şu günlerde maşallah değil 15 krş belki 27-28 krş yakıyor. Ankara koşullarında..
    En ucuz lpgde burada bunuda belirtmeliyim..
  • suzuki alto yada daihatsu coure al 2004-2005 15 16 krş yakar.
  • O tüketimi o araçla yakalamak imkansız. Yakıt tüketimi konusunda nedense hep böyle mübalağa yapılır.

2009 Focus ile 2.20 TL/Lt civarında LPG alıyorum ve benzin tüketimini saymazsam 25-27 kuruş yakıyorum, yani ortalama 11-11.5 Lt / 100 km

1.2 motor B segmenti arabalar bile şu havalarda o arkadaşın dediği tüketim değerini yakalayamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

suzuki alto yada daihatsu coure al 2004-2005 15 16 krş yakar.

Focus Collection 1.6 2005 model araç var bizde çok yakıyor şehir içinde depoyu full dolduruyorum eve geldiğimde 2 çubuk yada 1 çubuk kalıyor çok gezmediğim halde

Not: LPG nin markası ATİKER
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

suzuki alto yada daihatsu coure al 2004-2005 15 16 krş yakar.

Focus Collection 1.6 2005 model araç var bizde çok yakıyor şehir içinde depoyu full dolduruyorum eve geldiğimde 2 çubuk yada 1 çubuk kalıyor çok gezmediğim halde

Not: LPG nin markası ATİKER

10-11 litre yakar o araba .içinde
  • Corsa 1.0 +lpg 20 kuruşun altında yakar şehiriçi ama aracın fiyatı almak istediğiniz rakamın biraz üstündedir.
  • 1.2 clio
  • Palio 1.2 16V Seri kullanım 8.5lt­*2.10tl=17.8 Kuruş yakıyor. Focusun yakması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Palio 1.2 16V Seri kullanım 8.5lt­*2.10tl=17.8 Kuruş yakıyor. Focusun yakması imkansız.

Çok yakıyor focus çok gezilmediği halde haftada 2 kere gaz alınıyor arabaya en az
  • abimin 2001 focusuyla gayet 18/20 kurus arasında yakıyorum şehir içi ama köprü trafıgıne falan gırmedım tabi
  • Arkadaslar bir yanlışınız olmasın bende 2010 focus var LPGli araçta 100km/9 l fazla yakmadi şimdiye kadar bı sıfırlayin bence benim bu degerim ki araca cok yükleniyorum daha birde açık hava filtresi takılı eğer otomatik değil ise cok degerleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysyselimy -- 29 Ocak 2012; 7:04:44 >
  • 97 model mpi skoda felicia+atiker sıralı lpg ile şehir içi 20-21 krş yakıt tüketimim var... yazın 19 krş a kadar düşüyor... lpg= 2.40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 29 Ocak 2012; 8:14:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar

şu anda Şehir içi Lpg de 150-200 kuruş yakan araba varmı gerçekten,10-11 liraya alınabilecek?

işin aslı bir arkadaşta 99 focus ghia var lpg de 150 yakıyor ş.içinde diyor böyle birşey mümkün olabilirmi gerçekten?

bence arkadaşınız sallamış biraz.
  • Hangi şehir ve hangi yol şartlarının olduğu yakıt konusunda çok önemli. İstanbul'da Otoban ve gün içinde E-5 trafiği yapanlar şehirler arası gibi yakıt yakıyor. Ankara'da sabah ve akşam trafiği dışında neredeyse ışıklarda bile beklemeden ortalama 60-70 km ile yol gidiliyor. Eskişehir'de ise adım başı ışık, akşam 6'dan sonra gereksiz bir trafik sıkışıklığı vb. sebeple çok yüksek yakıt ortalaması oluyor.

Bu sebeple gelen yakıt ortalaması yorumlarını kendi şehir içi şartlarınıza göre değerlendirmeniz daha doğru olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar

focus ile 15 kuruş yaktığını söyleyen düpedüz yalan söylüyor. aracını yağlayıp ballayıp bu yalanı yutacak birine satacak galiba...

3yıl önce lpg 1tl küsür iken olabilirdi, artık imkansız...
  • havalar soğumadan önce lpg nin litresini 2 tl den alarak, şehir dışı ağırlıklı kullanımda opel corsa ile 165 bin gibi değerlere ulaştım. lpg nin markası brc.

not: ilk baştaki benzin kullanımını hesaba katmadım ama sıcak havada, benzinden gaza 20 saniyede falan geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 29 Ocak 2012; 11:19:50 >
  • Nedense bizim araclarimiz hep fabrika verilerinin altinda yakiyor :)
    Iktisatli milletiz vesselam.
  • Bu focusa özel değil ki. 1.6 atmosferik c segmenti 1300 kg araba bu. Bu klasmanda bulunan ve benzer motor taşıyan diğer araçlarda (astra, golf,bora,civic) lpgde ısının -10 derecelerde gezdiği şu günlerde 10lt altında tüketmez.

Ilıman bir iklimde nispeten dur kalk olmayan ve hızın 50 km/saatten fazla olabildiği yerlerde bu değer düşebilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.