Şimdi Ara

LPG DE 15-20 KURUŞ YAKAN ARAÇ VARMI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
17.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 kuruş yakıyor denildi 1.6 Renault Megane Coupe Cabriolet 8.5 bine satılıyor yalan mı sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 toyota corolla gli. lpg ile uzun yol 5 kişi ve bagaj vardı. 180 kuruş yaktı. hızım 100-130 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

1.6 toyota corolla gli. lpg ile uzun yol 5 kişi ve bagaj vardı. 180 kuruş yaktı. hızım 100-130 arası

imkansız
  • Palio 1.2 16V sıralı sistem lpgli aracım var. Şehir içinde 20 krş geçmiyor. Şehir dışında ise 15-16 krş civarnda.
  • Renault Twingo.
  • Benim golfle 20 kuruş yakıyorum sakin kullanla tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Palio 1.2 16V sıralı sistem lpgli aracım var. Şehir içinde 20 krş geçmiyor. Şehir dışında ise 15-16 krş civarnda.

önceki lpg fiyatları ile değil şuanki fiyatlar ile hesapladınız mı? 15-16 kuruş yakması için 5,5 litre lpg yakması gerek dostum, öyle bir motor ve kit kombinasyonu henüz yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Palio 1.2 8v .2005 model. şehir içi 20 kuruşu geçmiyor.LPG 2.80 . defalarca test edildi

Lpg 2.80 oldumu yav.
  • 1,4 2011 hyundai getz brc kit şehir içi ( ankara) fazla sıkışık trafiğe girmiyorum 18-20 kuruş arası uzun yolda klima sürekli açık 16 kuruş civarı kullanım sakin, bakımlar aksatılmadan gaz opet.
  • 2.0 sonata şehir içi 20kr sehir dışı 15 kr falan yakıyorum. Sakin kullanırım
  • 15-16 kuruş yaktığını iddia eden arkadaşlarım litresini en son kaçtan almış yazabilirler mi?

bende babam doldurunca havadaki oksijenle gidiyorum....
  • Bir tüp daha takılırsa mümkün.
  • Acik eksiltme gibi. Biri cikip simdi benimki 10 kurus yakiyor diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 30 Eylül 2012; 18:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

2.0 sonata şehir içi 20kr sehir dışı 15 kr falan yakıyorum. Sakin kullanırım

nasıl oluyor o iş 100 kmde kaç litre lpg yakıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

2.0 sonata şehir içi 20kr sehir dışı 15 kr falan yakıyorum. Sakin kullanırım

E yuh yani!!!!!!!!!!!!

• Yeni cliolar felan lpg taktırırsan öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-20 kuruş arası yakmak şu şartlarda mümkün değil.B sınıfı en az benzin yakan araçlar bile 20 kuruştan aşağı yakmıyor.C sınıfı benzinli araçlar 25 kuruştan aşağı yakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Corsa 1.0 +lpg 20 kuruşun altında yakar şehiriçi ama aracın fiyatı almak istediğiniz rakamın biraz üstündedir.

O araba gitmez ki.

sana öyle geliyor.
  • Bu forumda benzinliler 15-20 kuruş yakıyor ne lpgsi...
  • araba var mı bilmiyorum ama bende 200 cc motosiklet var o bile 150 kuruş civarında yakıyor...bazıları çok sallıyor hala benim aracım 120 bin yakıyor diyenler var biz boşa motosiklete biniyoruz o zaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.