Şimdi Ara

LPG de 19 kuruş indirim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

gaziantep kadoil 2,40 iken 2,30 olmuş gaz milangaz..yukardaki fiyatlar çok iyi...

sen ne diyon, iskenderun opet, 2,66 idi, halen 2,66
  • evet shell otogazda 2,51 tlden 2,39 tlye düşmüş.

yetmez ama evet
  • Milangaz 2,21 idi, sabah halen aynıydı.Bakalım.

Edit: Yer Ankara , siteler sapağındaki Demirören Milangaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 3 Mayıs 2013; 11:54:02 >
  • birader seninkide kötüymüş..normalde antepte de çok pahalı...shelller 2,59 opetler 2,60 şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ama bu dediğim yer milangaz veriyor 2,40dan 2,30 a düşürmüş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

gaziantep kadoil 2,40 iken 2,30 olmuş gaz milangaz..yukardaki fiyatlar çok iyi...

Kocaelide 2.55. 2.63e satan yerler bile var. Yukarıdaki fiyatlara iyinin yanında bir kaç kelime daha eklenebilir.

• Ofislerde nasıl acaba bakan varmı

• opet 2,26 ise 11 kuruş düşmüş. shell de opeten 1 kuruş daha aşağıda. (yer : Ankara)
  • ne oluyor boyle

• izmirde indirim yok şuan
  • Bidonları kaptım gidiyorum
  • 2,36 kocaelide po da şimdi full boş araBA İYİKİDE SABAH ALMAMIŞIM 19 EKSİLİNCE 2,17 EDER OHH MİSS
  • Milletin beğenmediği fiyata biz indirimli alamıyoruz 2.66 ike 2.56 oldu hani 19 kuruş göremiyorum ben
  • hangi gazı kullanıyorsunuz arkadaşlar son bir kac depodur shell den alıyorum baya memnunum sanki aracın cekişi falan arttı ve daha fazla km yaptım önceden opet aygazdan alıyordum son zamanlarda aracı stop ettirmeye baslayınca shelle gectim

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

hangi gazı kullanıyorsunuz arkadaşlar son bir kac depodur shell den alıyorum baya memnunum sanki aracın cekişi falan arttı ve daha fazla km yaptım önceden opet aygazdan alıyordum son zamanlarda aracı stop ettirmeye baslayınca shelle gectim

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

Sizin oralar nereler hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hangi gazı kullanıyorsunuz arkadaşlar son bir kac depodur shell den alıyorum baya memnunum sanki aracın cekişi falan arttı ve daha fazla km yaptım önceden opet aygazdan alıyordum son zamanlarda aracı stop ettirmeye baslayınca shelle gectim

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

gazı shell den aklı kelden alacaksın demişler :D opetten gaz aldığımda devir çok yavaş yükseliyordu. shelli denedim devir olsun hız olsun gayet keyifli.. ara sıra d farklı markalardan denemek iyi olur. istasyon önemli temiz yerlerden almak gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: clls

quote:

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

Sizin oralar nereler hocam?

İstanbul - Hadımköy

@pilot84 shellin performans gerçekten fark ediliyor arabanın çekişi arttı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 3 Mayıs 2013; 13:08:13 >

• quote:

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

Hep opet kullandım ama son zamanlarda shell gaz çok övüluyor bende shelle geçmeye karar verdim. Opeti türk firması olduğu için kullanıyordum..

• Geçerken bir kontrol edeyim. En son Kayseri/Shell (Sompet) de litra fiyatı 2.57 idi. Gazdan memnunum. Bonus kampanyalarıyla birleşince tadından yenmez oluyor. Deponun yarısını da kampanyayla doldurmuştum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Geçerken bir kontrol edeyim. En son Kayseri/Shell (Sompet) de litra fiyatı 2.57 idi. Gazdan memnunum. Bonus kampanyalarıyla birleşince tadından yenmez oluyor. Deponun yarısını da kampanyayla doldurmuştum :)

40 tl lik aldım, 2.21 den , 35 tlsi bonustu, 5 tl verdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.