Şimdi Ara

LPG de 19 kuruş indirim... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben mogazdan aldim dun 2.45 civariydi normalden daha ucuz zaten.Simdi kac para acaba

+ opetin gazi bes para etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu shell'den gaz alıyordum. Bu kez opet'ten alayım dedim, şu yorumlardan sonra Shell'den şaşmam. Bu arada ikisi arasında gittiği km açısından fark oluyor mu?
  • Aydın... Petline:2.68 'di düne kadar. Bugün bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delismen571

Aydın... Petline:2.68 'di düne kadar. Bugün bilmiyorum.

hemşo tebessüm gazdan al orası uygun ayrıca birkaç yer daha uygun fiyattan veriyor
  • gölcük shell 2.43'dan aldım daha da ucuza bulamadım?? 19 kuruş yalan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Zeytinburnu sahil'deki BP ve E5 Yenibosna'daki BP'de 2.39 du uzun zamandır. Sanırım 2.30'un altına düşer. Yazı böyle geçirirsek iyi.

Sahil bp'den alıyorum sürekli 2.39'a Bazı bp'lerde 2.36'ya veriyor
  • Ankara - Siteler'de milangaz 2.21 aygaz 2.29 du dün akşam.yarın bakacağım bakalım orda durum ne :)
  • Konya Opet Aygaz 2,62 den 2,52 ye düşmüş.19 krş un 9 krş nereye gitti?
  • Akşam üstü maltepeden süreyyapaşa hastanesinin aşağısındaki opetten aldım 2.33 dü az ilerisinde başka bir petrolde %9 indirimle 2.26 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07chn

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

hangi gazı kullanıyorsunuz arkadaşlar son bir kac depodur shell den alıyorum baya memnunum sanki aracın cekişi falan arttı ve daha fazla km yaptım önceden opet aygazdan alıyordum son zamanlarda aracı stop ettirmeye baslayınca shelle gectim

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

opette bi buçuk aydır filan bi sıkıntı bende yaşıorum istop ve az km yapıyor..ilk başta araca suç buldum gittim bakım yaptım düzelmedi..sonra shellden gaz aldım hersey normale dönünce bende bıraktım aygazı..
    ve şikayet maili atmama rağmen oralı olmadılar..

bundan sonra bende almam opet aygaz dan
    shell de şimdiye kadar sorun yasamadım İnşaAllah da yaşamayz cekiş ve fazla km bariz belli oluyor
    aslında birde totalden denemek istiyorm bizim burda baya uyguna veriyorlar belki bir depo kullanırım eger shell gibiyse onada gecebilirim

• quote:

quote:

quote:

hangi gazı kullanıyorsunuz arkadaşlar son bir kac depodur shell den alıyorum baya memnunum sanki aracın cekişi falan arttı ve daha fazla km yaptım önceden opet aygazdan alıyordum son zamanlarda aracı stop ettirmeye baslayınca shelle gectim

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

opette bi buçuk aydır filan bi sıkıntı bende yaşıorum istop ve az km yapıyor..ilk başta araca suç buldum gittim bakım yaptım düzelmedi..sonra shellden gaz aldım hersey normale dönünce bende bıraktım aygazı..

shell de şimdiye kadar sorun yasamadım İnşaAllah da yaşamayz cekiş ve fazla km bariz belli oluyor
    aslında birde totalden denemek istiyorm bizim burda baya uyguna veriyorlar belki bir depo kullanırım eger shell gibiyse onada gecebilirim

bende milangazdan aygaza gecince memnun olmustum. daha fazla km yaptim ayni fiyata.

indirimle beraber bense shellden alacagim bakalim. umarim bende de olumlu farklar olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

quote:

quote:

quote:

shell 2.45
    opet 2.58
    total 2,35
    bizim buralarda

bende milangazdan aygaza gecince memnun olmustum. daha fazla km yaptim ayni fiyata.

indirimle beraber bense shellden alacagim bakalim. umarim bende de olumlu farklar olur :)

muhtemelen sizde hissedersiniz farkı.
    tek ben degilmişim bu farkı hisseden
    otomatik 1,4 16v clio hb var bende aygaz ile şehir içi 26-27 kuruş civarı yakıyordum shell ile 23 kuruşa düştü kullanımımda hiç bir degişiklikte olmadı yani boş depoya 25 liralık gaz atıyorum kac seferdir 115km rahat yapıyorum bunun icine benzinide koyarsak 23 krş

• İvedik OSB Ankara Milangaz bayii sabah 2,18 idi , sonra 2,11 'e düşmüş, yarın artık fullerim depoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Orijinalden alıntı: espial

Dün konyadan bir arkadaşa 2,10 dan almıştık bilmiyorum nasıl gazı indirim gelmiş hali daha ucuzlamıştır şimdi.

O 2gunluk özel bir kampanyaydi. Su anda litre fiyati 2.50 lira

nereden almıştınız? meram eğitim araştırma hastanesine giden yol üzerindeki meram gazdan mı almıştınız. bende pazartesi oradan 2,12 den fullemiştim.

Dediğiniz yere yakın bi yerde Meram sanayisinin oradaydı kampanya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

Arkadaşlar kırıkkaledeki fiyatı açıklıyorum evet kırıkkalede lpg 1.99 lira

Ayrıca 1.99 a satanla 2.60 a satan aynı fiyattan alıyorsa yuh diyorum böyle rezalet olmaz bu bir saçmalık...

Hobaa benim Megane 2 Hb'in deposu Kırıkkalede 2.11'ken 60Tl'ye doluyordu,28.5 Litre alıyordu ve şehirler arası 360Km şehirçi 300Km gidiyordu.
    Şimdi depo 55-56 TL'ye dolacak ve araç şehirçinde yaklaşık km 19 kuruş uzun yolda 15 kuruş yakacak şaka gibi.

Forever LPG, forever Kırıkkale, Forever 1.6 16v megane.

• quote:

Orijinalden alıntı: delismen571

Aydın... Petline:2.68 'di düne kadar. Bugün bilmiyorum.

Aydın isabeyli skypet 2,19 du tahminimce 2,08 falan olmuştur daha dün doldurmuştum depoyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.