Şimdi Ara

Lpg de Silkeleme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler hayırlı geceler, buji değişiminin ardından bu hafta sonu farklı bir atiker servisine şikayetlerimi tekrar dile getirmek ve ayar yaptırmak için gittim. NGK-LPG1 İridyum buji değişiminden sonra silkeleme büyük oranda gitmişti fakat yine de araçta benzine göre bir halsizlik, isteksizlik hissediliyordu. Usta sağolsun hemen fark etti ki lpg enjektör nozulleri küçük geliyormuş 1.8 olan nozulleri 2.0 yaptı ve araç çok değişti, sanki rahat bir nefes aldı... MAŞALLAH.

Aklınızda bulunsun, servisler ilk montajda sarfiyatı düşürmek açısından nozulleri genelde küçük takıyorlar, uyum sağlamazsa çapı büyütüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Beyler hayırlı geceler, buji değişiminin ardından bu hafta sonu farklı bir atiker servisine şikayetlerimi tekrar dile getirmek ve ayar yaptırmak için gittim. NGK-LPG1 İridyum buji değişiminden sonra silkeleme büyük oranda gitmişti fakat yine de araçta benzine göre bir halsizlik, isteksizlik hissediliyordu. Usta sağolsun hemen fark etti ki lpg enjektör nozulleri küçük geliyormuş 1.8 olan nozulleri 2.0 yaptı ve araç çok değişti, sanki rahat bir nefes aldı... MAŞALLAH.

Aklınızda bulunsun, servisler ilk montajda sarfiyatı düşürmek açısından nozulleri genelde küçük takıyorlar, uyum sağlamazsa çapı büyütüyorlar.

aklima kurt dustu.benim lpg deyken bariz bi fark yok benzinle.sade benzinin surus stili ve tepkimeleri biraz daha yumusak o kadar.nüzul olayi varmidir acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.