Şimdi Ara

LPG DE TEKLEME - SORUN BULUNAMIYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    alınan sensin habire alıntı yapıyorsun yazdıklarıma
    ne iş yaparsan yap kim olursan ol kabalaşma
  • Yasin kac bilmiyorum ama benim yaptigim bir oneriye gereksiz yersiz dersen, alintilara cevaplarada elestirilerede alisacaksin, ogreneceksin.

Neyi nasil yapacagimi soylecek son kisi sen olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 5 Haziran 2015; 21:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastamısın yavrum sen fikir beyan edemiyecekmiyiz
    sen neyin hesabındasın kabul edersin veya etmezsin fikir beyan ediyoruz
    emin ol baban yaşındayım yaş 42
    seni daha öncede uyardım demi saygısızlaşma diye
    endüstri mühendisi olabilirsin ancak bu kişiliği oturmuş önerilerine yapılan eleştirileri kaldırabileceğin olgunluğa eriştiğin anlamına gelmez
    17 senedir bu lpg işinin içinde bir fiil üretim ve yazılım işinde çalışmış birisi olarak sadece gülüyorum bu gönüllü ayaklarıyla kitle manüplasyonu yapma çabanıza
    ayrıca konu sahte konu olduğu ayrıca birde konuyu açanın ortalarda olmamasından sadece senin yazmandan belli

adresimi vereyim burdan yazma yanıma gel o reklamını yaptığın firmanın imamını al gelirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunozhan -- 7 Haziran 2015; 15:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunozhan

hastamısın yavrum sen fikir beyan edemiyecekmiyiz
    sen neyin hesabındasın kabul edersin veya etmezsin fikir beyan ediyoruz
    emin ol baban yaşındayım yaş 42
    seni daha öncede uyardım demi saygısızlaşma diye
    endüstri mühendisi olabilirsin ancak bu kişiliği oturmuş önerilerine yapılan eleştirileri kaldırabileceğin olgunluğa eriştiğin anlamına gelmez
    17 senedir bu lpg işinin içinde bir fiil üretim ve yazılım işinde çalışmış birisi olarak sadece gülüyorum bu gönüllü ayaklarıyla kitle manüplasyonu yapma çabanıza
    ayrıca konu sahte konu olduğu ayrıca birde konuyu açanın ortalarda olmamasından sadece senin yazmandan belli

adresimi vereyim burdan yazma yanıma gel o reklamını yaptığın firmanın imamını al gelirken

Yas 34, 12-13 senedir oto. forumlarini okurum, senin gibi herseyi bilirim havasinda takilip kimseye faydasi olmayan cok bos eleman gordum, biride sen oldun.

Ne urettin ne yazdin? Gorende lpg ecusu urettin, yazilimini yapiyorsun zanneder. Ne is yaparsin yaz da bilelim?

Bi laf vardir: az laf cok is..

Kisilik misilik olgunluk gibi senin seviyeni asan konulara girmiyorum. Sen baskalari adina da karar verme, kitle manipulasyonu yapiyorsun gibi suslu kelimelerle kendini insanlardan ustun gormektende vazgec birak herkes kendi degerlendirmesini yapsin.

Sana hem bu konuda, hem diger konuda benim ve linkini verdigim forumun birilerine faydali oldugunu iki ayri kisi farkli ifadelerle acik acik yazdi..

Bu arada benim bi sikintim yok ama senin sikintin varsa 0532 494 72 72 den bana ulasabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 7 Haziran 2015; 18:43:33 >

• Adam olsan hakaret etmezsin
    forum okumayla olmuyor bu işler
    bakmayla olsa kediler kasap olurdu
    ne dedim sana imamıda al ne oldu zoruna mı gitti

bak işte kim olduğunuz ne olduğunuzu çıkardım ortaya başladınız hakarete tahriklere
    evet parça da ürettim yazılımda sana buradan isim vermek zorunda da değilim ama merak ediyorsan özelden mesaj at sana söyleriz kim olduğumuzu

bana forum delikanlılığı yapma haadeee işine bak
    kim olduğunuz belli oldu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunozhan -- 7 Haziran 2015; 20:23:06 >
  • Peki bosadam..

Sen boyle faydasiz bos mesajlara devam et, bende bildiklerimi insanlara aktarmaya devam edeyim..

• ARKADAŞLAR SORUN BOBİN DİYOLAR :)
  • Bobin degistirirsin duzelmez, gaz kelebegi derler, enjektor derler, araba eski bu kadar olur, lpg de bu kadar olur derler..

Bazi yapanlar ne yaptiginin farkinda degilki eksigin kendisinde oldugunu anlasin..

• LPG Lobisi buyrun bunları görün işte LPG FAYDALARI!

• bluekinq B kullanıcısına yanıt
    eğer bobin değiştirmekle sorunun düzeleceğini garanti ediyorlarsa bir dene fakat eski bobinleri atma sakla.şimdi burda bazı arkadaşalrın haddini aşan yazıları olmuş.ben 5 yıl kadar önce muratayçiçiek nikli arkadaşın dediği yerden kablo alıp kendi işimi kendim görmesini öğrendim.bu arkadaşta çok faydalı yazıları var mesela basınç ve sıcaklık düzeltmeyle ilgili ama bunu bilen kaçtane lpg montajcısı var bir elin parmağını geçmez.kablo dediğin 50-60 lira birşeydir sanırım şu anki fiyatını bende bilmiyorum.ama meraklı bir insansanız lpg servislerinde sürtmekten iyidir.
  • kablo satmak için bu kadarda uğraşılmaz ki
    50-60 lira peşinde bu kadar da koşulmaz ki
  • Evet cok haklisin ugrasilmaz zaten bende kablo satmaya degil insanlara yardimci olmaya calisiyorum.

Ama yardimci olabilmem icin kablo alip, programa baglanip ekran goruntuleri almasi lazim ki yonlendirme yapalim.

Yapilan bu yardimci olmak.

Sende yardimci olmaya calissana birsey kaybetmezsin! hala faydasiz mesajlar atiyorsun sadece..

• Konuyu görünce yorum yazmak istedim. Aracım 98 Polo AFH motor (100 BG). Lpg ile ilgili sorunlarımın çözümünü bir türlü bulamıyordum. Yüzlerce lira verdim defalarca ayar yaptırdım yok arkadaş bir türlü olmadı. Boğaz kelebeği defalarca temizlendi ve adaptasyonu yapıldı, bobin değişti, oksijen sensörü değişti, distribitöre bakıldı, bujiler tek tırnak takıldı, daha neler neler.. Ayara gidiyorum otomatik adaptasyon yapıp beni gönderiyorlar. En son Tomasettonun bayisi ilsay lpg güzel bir ayar yaptı ancak yine benzin ile arasında bariz fark olduğu gördüm. Sonra bu arkadaşlardan kablo aldım ve yardımcı oldular sağolsunlar. O kadar parayı boşuna vermişim çünkü sorunun kaynağı fakir karışımmış. Bu kadar basit yani.. O kadar parayı zamanı boşuna harcamışım. Bugün bir ayara gitseniz 20-30 lira para veriyorsunuz. Ben verdim 50 lira bir kablo aldım sorunumu çözdüm. He kablo ile sorununuzu çözemeyebilirsiniz. Belki mekanik belki de elektriksel bir hata olabilir. Ancak 2 ayar parasına alacağınız kablo emin olun size koymaz. Bu kabloyu murataycicek den veya başkasından almanız önemli değil. Alın ve bulunsun..

Evet bu adamlar para kazanıyorlar bu kablo işinden. Ancak 3 saat boyunca Teamviewer'dan bağlantı kurup, benim saçma sorularıma itinayla cevap veren bu ekibe gerçekten hayran kaldım. Ve yapılan yorumların biraz acımasız olduğunu düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tall81

Sorununuz ATİKER, bende de aynı problem var düzeltemediler atiker beş para etmez en güzeli söküp atmak

Atiker beş para etmez değil, LPG tümüyle beş para etmez...Cüzi miktar Ekonomi edeceğim diye bunca Çileye bunca Soruna değer mi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 22 Haziran 2015; 16:00:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.