Bu işin çivisi çıktı.Zaten konu ile ilgili denetlemeler olacak ve artacak Bundan kimsenin şüphesi olmasın... burda demek istediğim.benim temennimi dile getirdim.Ayrıca türkçede ... ( üç nokta ) anlatacak olayın tamamlanmadığı durumda kullanılır. ben dilbilgisine ve türkçe ye önem veren biriyim.bu yüzden ... kullandım.
benim hiç aklıma gelmedi sadece tampon orjinalligi gitmesin...
Çoğunlukla müşterilerimiz tampon delinmesin ve dışarıdan bakıldığında aracımın lpg li olduğu anlaşılmasın ve de işin en komik tarafı aman bana LPG li araç kullanıyo demesinler yani lpg li araç kullanmak prestij meselesi olmuştur. Keşke insanlar şunu da düşünebilse ben LPG kuulanıcısıyım çevreye daha az zarar veriyorum olsa
quote:
Orjinalden alıntı: CEVRE OTOGAZ
Çoğunlukla müşterilerimiz tampon delinmesin ve dışarıdan bakıldığında aracımın lpg li olduğu anlaşılmasın ve de işin en komik tarafı aman bana LPG li araç kullanıyo demesinler yani lpg li araç kullanmak prestij meselesi olmuştur. Keşke insanlar şunu da düşünebilse ben LPG kuulanıcısıyım çevreye daha az zarar veriyorum olsa
hocam bir de bazı araçlarda benzin depo girişinin yanın da bir girişlik yer daha bırakmışlar. lpg dolum ağzını oraya koyanlar var. mesela mercedesin birinde gördüm. bunun yasal ve güvenlik açısından sıkıntısı var mı?
Mercedes 200 E modellerinde bahsettiğiniz gibi sanki LPG dolum agzı için özel bir yer var gibi görünüyo biz genelde bu araçlarda oraya dolum ağzını monte ediyoruz ancak havalndırma hortumlarını standartlara uygun biçimde monte etnek durumundasınız. Biz bazı araçlarda da LPG dolum agzını benzin kapağının içine yerleştirebiliyoruz örn : Range Rover,Mitsubishi Lancer, Volkswagen Toureg ..... bu araçların benzin dolum kapaklarının içi bizim LPG dolum ağzı için uygun yerler var. Avrupada birçok araçta benzin dolum kapaşının yanına monte edilmekte bu araç kullanıcılarına ayrıca bir dolum ağzı veriliyo ve kullanıcılar her dolumda bu aparatı takıp sökerek dolum yapabiliyo detaylı resim görmek isterseniz mail adresinizi verin resimleri yollayalım
Ben 2002-2005 CRV montajı fotoları arasında benzin depo kapağının hemen yanına konmuş dolum ağzı görmüştüm, görüntü olarak çok beğenmiştim, ne kadar güvenli bilemiyorum tabi...
quote:
Mercedes 200 E modellerinde bahsettiğiniz gibi sanki LPG dolum agzı için özel bir yer var gibi görünüyo biz genelde bu araçlarda oraya dolum ağzını monte ediyoruz ancak havalndırma hortumlarını standartlara uygun biçimde monte etnek durumundasınız. Biz bazı araçlarda da LPG dolum agzını benzin kapağının içine yerleştirebiliyoruz örn : Range Rover,Mitsubishi Lancer, Volkswagen Toureg ..... bu araçların benzin dolum kapaklarının içi bizim LPG dolum ağzı için uygun yerler var. Avrupada birçok araçta benzin dolum kapaşının yanına monte edilmekte bu araç kullanıcılarına ayrıca bir dolum ağzı veriliyo ve kullanıcılar her dolumda bu aparatı takıp sökerek dolum yapabiliyo detaylı resim görmek isterseniz mail adresinizi verin resimleri yollayalım
teşekkürler. renaultların bazı modellerinde de uygulanabiliyor herhalde.
El insaf çok abartılı.....
quote:
Orjinalden alıntı: cevremüh
Piyasada son zamanlarda LPG li araçların yüzde 50 sinde araçlara dolum yapılan dolum ağzının gizlendiğini bilmeyen yoktur.Bunun yapılma sebebi lpg li aracın kapalı otoparklara giriş yasağının olması gösteriliyor.(Kapalı park yerinde eğer LPG li araç herhangi bir gaz kaçağı sorunu yaparsa ortamda gaz birikmesi sonucu tehlike doğacakır).Özellikle alış veriş merkezlerin kapalı otoparkları Lpg li araçların girişine izin vermediğinden bu yerlere rahatça girebilmek için "LPG dolum ağzı" gizleniyor. Bunun Gizlenmesi Belki Bazıları İçin Görüntü Olarak Havalıdır Ama Tehlikelidir. Bu işin çivisi çıktı.Zaten konu ile ilgili denetlemeler olacak ve artacak Bundan kimsenin şüphesi olmasın.... Hava atacağım diye yarın sizin aracınız kapalı otoparkta sızıntı yapsa ve gaz orda sıkışıp patlasa sizle beraber 10 kişi ölse 15 kişi yaralansa çok da mutlu olmayız herhalde.
quote:
Buraya veremezmisiniz resmi.Gerçekten çok ilginç buldum.Bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme