Şimdi Ara

LPG Fiyatı kaç oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

Peki bu normal bir zam mıdır?

Ne alakası var? Adamlar bununla ilgili sabit başlık koymuşlar, her an göz önünde olsun, herkes rahatça yazsın diye. Siz inadına yeni konu açıyorsunuz. Zam normal değilse, o konu da normal değil zaten sabit konu, illa o açıdan bakılacaksa.

Bazen sınırları zorluyorsunuz, yönetime acımaya başlıyorum ciddi ciddi, hiç hazzetmesem de.

Bu zam bütün haber kanallarında ilk sıralarda yer alacak sen hala ayrı bir konu başlığını hak etmiyor diyeceksin.

Mızrak çuvala sığmıyorsa vatandaş ne yapsın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kömürle çalışan araba yapacaklarmış
  • 3 liraya lpg mi olur ya Benzinle eşitlesinler fiyatı olsun bitsin kurtulalım hepimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Bu zam bütün haber kanallarında ilk sıralarda yer alacak sen hala ayrı bir konu başlığını hak etmiyor diyeceksin.

Mızrak çuvala sığmıyorsa vatandaş ne yapsın?

Otomobil Genel'de tüm konuların en üstünde ve ayrı bir konu başlığı var. Üstelik tamamı büyük harflerden oluşuyor.

Anneye anlatır gibi anlattım.
  • 2012 yazında Full den 1.92 ye alıyordum LPG'yi şimdi 3.17 olmuş :D yakıta gelen zam yüzdesi benim maaşıma gelse Ev taksitine girerdim :D
  • Sigaraya 10 lira verpde havaya üfleyenlerin lpg ye zam yapılmasına ağlaması takdire şayan.otomobil ulaşım aracıdır ,bir yerden bir yere ulaştırır işinizi görür.zevk için binecekseniz bisiklete binin akp ye oy vermedim ama 10 lira olursada kızmam bu millete müstehak
    Not;orta direk ve 50bin civarında 4x4 ü olan bir kişiyim ayrıca sadece ulaşım amaçlı kullanınca 300 lira harcıyorum ayda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirdiesel

Neticede bu kadar ağır bir zammın ertesi günü bir tane bile LPG zammı konusu olmayacaksa, ne olacak bu forumda?

BEN BURADA OTOMOBİL SEVER KARDEŞLERİMLE DERTLEŞEMEYECEKSEM İÇİMİ DÖKEMEYECEKSEM NEYE YARAR TEKNOLOJİ FORUM İNTERNET BİLGİSAYAR, ÇIKALIM KAHVELERE YAHU.... SİLMEYİN AYIPTIR.
  • Bu zam vergi zammı mıydı?
    Bu arada adanada 2.90-3.00 arası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Bu zam vergi zammı mıydı?
    Bu arada adanada 2.90-3.00 arası

suudi arabistan bütan ve propana yüksek zam yapmış tüm akdenizde lpg yükselmiş..

LPG’ye 30 kuruşluk dev zam

Suudi Arabistan’ın devlet şirketi Saudi Aramco’nun LPG’nin hammaddeleri olan propan ve bütan fiyatlarını Aralık itibariyle sert şekilde yükseltmesinin ardından Türkiye’deki dağıtımcılar da LPG fiyatlarını yaklaşık yüzde 10 artırdı.

http://zete.com/2013/12/lpgye-30-kurusluk-dev-zam/

buradan anlaşılıyorki olayın hükümetle vergiyle alakası yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 3 Aralık 2013; 12:57:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Sigaraya 10 lira verpde havaya üfleyenlerin lpg ye zam yapılmasına ağlaması takdire şayan.otomobil ulaşım aracıdır ,bir yerden bir yere ulaştırır işinizi görür.zevk için binecekseniz bisiklete binin akp ye oy vermedim ama 10 lira olursada kızmam bu millete müstehak
    Not;orta direk ve 50bin civarında 4x4 ü olan bir kişiyim ayrıca sadece ulaşım amaçlı kullanınca 300 lira harcıyorum ayda

arkadaşım kendine göre konuşuyorsun iyi güzel, bekara karı boşamak kolay,

ancak

ev-iş için benim gibi özel aracını kullanmaktan başka çaresi olmayan (toplu taşıma mumkun değil) insanlar var ve uzun güzergah dolayısı ile ayda 500 tl ye yakın (en az lpg tüketen araçlardan biri ile ! 4 x 4 falan değil yani) masrafı olan ve bazen elimde avucumda kalan para 1000 tl yi geçmiyorken bu yakıta bir 100 tl daha vermek evimin çocuğumun rızkından biraz daha azaltmak benim için ne demek bilir misin? bilmezsin ki böyle konuşmuşsun, umarım bir gün seninde mecbur kullandığın bir şeylere fahiş zam gelir ve birileri çıkar müstahak der, o zaman belki beni, anlarsın...

Saygılarımla...

• quote:

Neticede bu kadar ağır bir zammın ertesi günü bir tane bile LPG zammı konusu olmayacaksa, ne olacak bu forumda?

+1

Sonuna kadat katılıyorum. LPG'ye 30 kuruş gibi tarihi bir zam yapılmış, DH'de bununla ilgili başlık yok. Olacak şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

+1

Sonuna kadat katılıyorum. LPG'ye 30 kuruş gibi tarihi bir zam yapılmış, DH'de bununla ilgili başlık yok. Olacak şey değil.

ne alaka kardeşim akaryakıt fiyatları ana konusu varya .... oradan devam edin, illa farklı bir başlık olmak zorunda mı...

adamlar buraya kocaman başlık açmışlar...

AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA

http://forum.donanimhaber.com/m_21803104/tm.htm

@kocaballi
    @stones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 3 Aralık 2013; 13:01:28 >

• yazık vallahi yazık lpgde 10 litrenin altında yakan araç çok nadir benim seat ibiza 2000 model 1.6 8v aracımın fabrika verisi sehir içi benzinde 10.7 litre + %20 lpg dersek 13 litre lpg tüketimi yapar 3.12 * 13 dediğimiz zaman 40.5 kurus yapıyor benzinde 50 kurus lpgli araçların satısını da zorlastıracak bu zamlar.Kıs geldi zaten is yapamıyoruz bir yandan her seye zam sonumuz hayrolsun.
  • sirdiesel S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bende LPGli bir araç kullanıyorum,

yani sonuç olarak bu kazığın ucu sizlere olduğu kadar bana da dokunuyor...

Ancak akaryakıt fiyatlarıyla ilgili olarak ana konumuz var, içinizi oraya dökün ( kurallar dahilinde tabii ki)

Zaten milletçe yaptığımız tek şey klavye kullanmak....

Ayrıca Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yorumlar eninde sonunda "Siyaset" içermeye dayanıyor.

Forumumuzda siyaset içeren mesajlar/konular yasak ki bunu üye olurken zaten baştan kabul ediyorsunuz....

Hal böyle iken gereksiz yere forum yönetimine sinirlenmeyiniz lütfen....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.