bende clio 1.6 var arkadaşlar arabam kmde şehiriçi 25-27 kr arası yakıyor gazcı normal diyo sizce normal mi gerçekten sizin arabalarınız ne kadar yakıyor taktıralı 3 bin km oldu ama halen aynı bilgi verirseniz mutlu olurum
saygılar..
bu lpg fiyatlarıyla normal tabi...
bence çok normal değil
Benim araçtada 1.6 8v megan 1 motoru var ama şehir içi 10 litre yakıyor lpgde. lpg nin litresini 1.75 tl alırsam 17.5 kuruş yakar lpg nin litresini 2.09 tl alırsam 21 kuruş yakar.
şehir içinden şehir içine bu durum değişir ve kullanıcıdan kullanıcıyada çok değişir 25 kuruş 12 litre lpg/100 km ye gelir benzinli olsa 10 litre falan olur yani ki bu yoğun şehir içi için normal bir değer diye düşünüyorum...
LPG benzine göre %20 fazla yakmaması lazım bence kaliteli bir kit ve iyi montaj +kalibrasyonla.ben de %10 farkediyor ZAVOLİ kullanıyorum.
Arkadaşlar, konu araçlarımızın ne kadar LPG yaktığından ziyade fiyatları nasıl düşürtürüz olmalı. Halen daha bir indirim yapılmadı ve Mart ayının başını bekliyoruz. Ama biz durmadan yukarıdaki maili ilgililere gönderelim. Bu konuda tepkisiz kalmadığımız, konunun takipçisi olduğumuz belli olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: bmnankara
Arkadaşlar, konu araçlarımızın ne kadar LPG yaktığından ziyade fiyatları nasıl düşürtürüz olmalı. Halen daha bir indirim yapılmadı ve Mart ayının başını bekliyoruz. Ama biz durmadan yukarıdaki maili ilgililere gönderelim. Bu konuda tepkisiz kalmadığımız, konunun takipçisi olduğumuz belli olsun.
+ 1000..
konunun etrafından çok da uzaklaşmadan, ne yapılabilirleri konuşup, bu noktada yoğunlaşmalıyız. Araçlarımızın ne kadar yaktığı ile ilgili açılmış oldukça fazla konu var, oradan devam edilebilir yakıt tüketimlerinin paylaşılması...
saygılar.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme