Şimdi Ara

LPG fiyatları hakkında kamuoyu oluşturmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

Orijinalden alıntı: enginkoto

bende clio 1.6 var arkadaşlar arabam kmde şehiriçi 25-27 kr arası yakıyor gazcı normal diyo sizce normal mi gerçekten sizin arabalarınız ne kadar yakıyor taktıralı 3 bin km oldu ama halen aynı bilgi verirseniz mutlu olurum

saygılar..

bu lpg fiyatlarıyla normal tabi...

bence çok normal değil

Benim araçtada 1.6 8v megan 1 motoru var ama şehir içi 10 litre yakıyor lpgde.
    lpg nin litresini 1.75 tl alırsam 17.5 kuruş yakar
    lpg nin litresini 2.09 tl alırsam 21 kuruş yakar.

şehir içinden şehir içine bu durum değişir ve kullanıcıdan kullanıcıyada çok değişir 25 kuruş 12 litre lpg/100 km ye gelir benzinli olsa 10 litre falan olur yani ki bu yoğun şehir içi için normal bir değer diye düşünüyorum...

• LPG benzine göre %20 fazla yakmaması lazım bence kaliteli bir kit ve iyi montaj +kalibrasyonla.ben de %10 farkediyor ZAVOLİ kullanıyorum.
  • Arkadaşlar, konu araçlarımızın ne kadar LPG yaktığından ziyade fiyatları nasıl düşürtürüz olmalı. Halen daha bir indirim yapılmadı ve Mart ayının başını bekliyoruz. Ama biz durmadan yukarıdaki maili ilgililere gönderelim. Bu konuda tepkisiz kalmadığımız, konunun takipçisi olduğumuz belli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmnankara

Arkadaşlar, konu araçlarımızın ne kadar LPG yaktığından ziyade fiyatları nasıl düşürtürüz olmalı. Halen daha bir indirim yapılmadı ve Mart ayının başını bekliyoruz. Ama biz durmadan yukarıdaki maili ilgililere gönderelim. Bu konuda tepkisiz kalmadığımız, konunun takipçisi olduğumuz belli olsun.

+ 1000..

konunun etrafından çok da uzaklaşmadan, ne yapılabilirleri konuşup, bu noktada yoğunlaşmalıyız. Araçlarımızın ne kadar yaktığı ile ilgili açılmış oldukça fazla konu var, oradan devam edilebilir yakıt tüketimlerinin paylaşılması...

saygılar.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.