Şimdi Ara

LPG için hangi marka önerirsiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zavoli Alfa'da en çok tercih edilen marka.
    Doğru mudur ?
    Yoksa Zavoli almak yerine , +750 TL. daha fazla ödeyip en iyisini mi, Teleflex markayı mı tercih etmeli ? yoksa hiç gerek yok , Zavoli mi dersiniz ?
    Bu oldukça önemli bir forum konusu.
    Ltf. yorumlarınız..

• Benim arabamda aldığımda Zavolli takılıydı açıkçası ben memnunum gerek tüketim gerek perfonmans olarak.
  • Bende teleflex düşünüyordum ama usta romano daha iyi olur dedi ve onu dinledim sorunsuz güzel bir kit 2000 km yaptım takıldıktan sonra henüz bir olumjsuzluğunu görmedim
  • ben 2007 model 147me landi renzo taktırdım oldukca güzel uyum sağladı tavsiye ederim
  • vialle diye bir marka var. lpi (sıvı propan enjeksiyonu) sistemi kullanıyorlar ve iddalarına göre performans kaybı en az olan sistemmiş. Güzel bir sisteme benziyor.
    http://www.vialle.com.tr/default.aspx
  • Kesinlikle Prins LPG. 1.900 TL Ankra Ege Otogaz. Ben taktırdım inanılmaz memnunum. Yakıt sarfiyatı ve performans konusunda kesinlikle değer. Aracım 2005 Alfa 156 1.6.
  • bende BRC var. bir sıkıntı yok. 1 aydır kullanıyorum. bana italyan bir lpg markası, italyan bir araba üzerinde uyum sıkıntısı yaşamaz gibi geliyor.
  • İyi bir servis ve iyi bir ustaya taktırın da ne olursa olsun. Dünyanın en iyi markası bile olsa kötü ustaların elinden çok çekersiniz. Arabadan nefret ettirir adama...
    Bu arada benim arabamda LAndi Renzo takılı ve çok memnunum. V6 Turbo bir Alfa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotblastmain -- 12 Şubat 2011; 12:01:43 >
  • ben de 2007 c4 dizel arabamı satıp 2006 2007 alfa 147 alacağım lpg taktıracağım sıkıntı yaşarmıyım acaba sonuçta 3 buçuk yıldır dizele sorunsuz biniyorum istanbulda trafikte 100 km de 5-6 litre mazot yakıyorum lpg de yakıt nasıl olur acaba oran ne olur ne kadar yakıyo kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum lütfen
  • 0.250 - 0.260 tl gibi bir rakamla karşılaşırsın km'de.
    LPG:2,21 tl
    6 litre mazot km'de 0.200 tl eder 0.050 fazla yakarsın km de yani 100 km de 5 tl , 1000 km de 50 tl fazla yakıt masrafın olur ama dizelin turbosu pompası yada enjektorleri bozulursa parça başı 1000 tl masraf çıkartır Buda dizelin riski
  • teşekkür ediyorum yorumlarınız için bu 0,25 tl şehiriçi tüketim sanırım
    arabamı henüz satamadım ama alfa konusunda kararlıyım şimdiden araştırmalarımı yapayım sonra sıkıntı olmasın diye düşünüyorum lpg markası konusunda brc diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba kullanan varsa yorumlarını bekliyorum tüketim olarak da markalar arasında bi fark oluyo mu acaba yoksa tüketim değerleri ayarlarına göre mi değişiyor
  • BRC
  • 2004 Model 156 1.6 TS Distinctive, lovato lpg var üstünde normal kullanımlarda 11,3 lt/100 km yakıyor
    Ankarada duruma göre 1,82-19,5 tl den alıyorum gazı bu duruma göre 0,205-0,220 arası yakmış oluyorum şehir içinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.