307 SW Comford OV aracıma 14 ay önce atiker lpg sistemi taktırdım takdırdığımdan beri çok memnunum fakat bu sıralar çok fazla gaz yeaktığını düşünüyorum 100 km de 15 lt gaz bu normalmi yoksa benim araç mı çok fazla yakıyor . lütfen herkes lpg veilerini buraya yazsın ..benzinde yol bilgisayarı verilerim şehir içi kullsnımda 12.5 in altına şerhir dışı 8.5 ltrenin altına düşmedi siz de nasıldır
bende 307 xt bva var 2003 model 3 ay önce landi renzo marka lpg taktırdım 6000km yol yaptım.şehir içi tüketimim lpgde 10,5 üstüne çıkmadışehir dışında 7,5 civarı oluyor.hiçbir sorun çıkarmadı çok memnunum...
ilterunsal: yol bilgisayarı verilerinde aynımıdır daha mı düşük şehir neresi ben 1 yıldır bu verileri ne yaptıysam yakalayamadım..
yol bilgisayarına 1 lt ekleyip hesaplıyorum doğru oluyor...
Artık bu peugeotu sevmeyeceğim sevdikçe başına birşeyler geliyor.. malum 2 gündür istanbul kar ve soğuk 2 gündür kullanmadım arabamı bugün sabah işe girmek için marşa bastım birincide almadı 2. de çalıştı ama o da ne kamyon bundan daha sessiz çalışır neyse biraz debelendim ettim etmedim.. biraz ısınınca minübüs sesini yaklaştım ama yine düzelmedi sanko sanayi sitesine çektim bosh car servise soğukta yağ iticilerin bozulmuş olabilir dediler ama ihtimal olarak söylediler böyle bir durum başına gelen bir arkadaş varmı yol bilgisayarında bir sorun yok aşırı gürültülü ama titreme yok hem bezinde hem gazda gürültülü seri devirlenmiyor.. 2. vitesten 3. vitese geçmior.. pejocular lütfen yarfdımmmm
Arkadaşlar arabamdan gelen sesin kaynağı triger sente atlamış... dün baykaralar pejo servisinde sadece triger setini değiştirdim işçilik ve malzeme dahil 285 tl ödedim dışarda 150 tl dediler ama garantili olsun diye servisi tercih ettim bilginize .. çünkü dışarıdaki ustalar değişik şeyler söyleyip kafamı karıştırmışlardı bir önceki msj da da belittiğim gibi..bu işlerde mecburen servisss
bende geçen sene 9 şubatta aldım aracımı 137000 de idi.. 130000 km de zavoli lpg kiti takılmış faturalı garantili, ilk 10000 km bakımına ben götürdüm.. sarfiyat 10,5-11 arası malum kış sartları ama şehirler arası 7 litrelere kadar iniyor sarfiyatı.. ankaraya giderken bakyorum. m çekiç arkadaşım senin araç uzun ve daha hantal bizimkilerden ondandır bide devamlı şehir içi yapınca bi kere bana da 12,5 ları gösterdi ama arada bi yol bilgisayarını sıfırlaki veriler sağlıklı olsun.. şu an 10,8 oldu 10,5 tan buraya çıktı.. iyi geceler..
bende 307 sw otomatik vites var arkadaşlar aynı sorun dün bende de yaşandı araba hareket halinde tüm uyarı ışıklar yanıyor sinyal veriyor vitese geçmiyor vs vs sorun şarj dinamosu aşırı voltaj yüklüyor aküye olması gereken 14 voltken yüklenen 16-17 buda tüm sesnsörleri devre dışı bırakarak beyinin zarar görmesini engelliyor ..sonuç şarz dinamaso bilyaları değişti şarj kanjektörü değişti maliyet 240 tl.. bosh car servis sanko ..servisin verdği üçret 850 tl aradaki farkı buyrun siz düşünün ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme