S.A ARKADAŞLAR BENİM 2001 MODEL LPG Lİ OPEL ASTRA G KASA ARAÇIM VAR ...ARAÇIM ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN HİÇ BİR SORUNU YOK AMA BAZEN LPG ALDIKTAN SONRA YOLDA GİDERKEN ARAÇIM ANİDEN STOP EDİYOR..GECENLERDE KALABALIK BİR YOLDA STOP ETTİ ZOR DURDUM. SÜREKLİ YAPMIYOR ARADA SIRADA YAPIYOR. GENELDE AYGAZ YADA PETROL OFİSİ KULLANIYORUM AMA AYNI BAYİDEN ALAMIYORUM FARKLI BAYİLERDEN ALIYORUM..ALDIM BAYİLERDE Mİ SORUN VAR GAZDA PİSLİK VS GİBİ YYOKSA ARAÇTA MI ARIZA VAR ... BU KONUDA BİLGİSİ OLLAN VARSA YARDIM EDEBİLİSE SEVİNİRİM..
Yolda giderken (viteste) istop etmesi bildiğim kadarıyla hayrı alamet değil. Bir ustaya göstersen yararına olur. Hareket halinde (örn. ışıklara yaklaşırken) boşa attığında oluyorsa, rölanti ayarlarında sorun olabilir. Malum, tüp + kış ayları illaki getirir ufak tefek sorunlar.
araç vitesteyken yapıyor yolda bir keresinde 110 120 km hızla giderken yaptı bu diğerinde ışıklarda herkes durdu ben duramadım çünkü araç stop etti ..ışıklarda veye rölantide hiç bir sorun yok zaten süreklide yapmıyor ...çok nadir oluyor ama yoğun trafikte yapınca korktum ..egr valfini temizlettim..lpg filtresini değiştirip lpg ayarı yaptım ..şimdilik güzel bir daha yapmaz inş.. yaparsa bobin değişecek dedi usta inş. öyle bir şey olmaz.. tşk ederim yardımınız için.
Aracın hareket halinde ve viteste iken istop etmesi bu videoda da vurgulanıyor. Sorun umarım devam etmez. Ederse de peşini bırakma arkadaş can güvenliği bu. İstopla beraber direksiyonun da donuyordur, fren de şişer göz ardı edilecek şeyler değil.
benim aracımda aynısını yapıyordu bu yaz bir iki kere yaptı daha sonra kendiliğinden düzeldi
emrah-70E
kullanıcısına yanıt
servise gitmesi gerekiyor diyor video da ama gidiyorum servise anlatıyorum ustaya cevap ..lpg de pislik vardır ustanın yanında da bişey yapmıyor ki araba arıza testine sokuyorum hiç bir arıza görükmüyor...araçta arıza lambası yanmıyor...şuanda bir sıkıntım yok inş. olmaz..zaten internette araştırdım opel araçlarda egr valfi sorunu varmış ve bu nedenden yapıyormuş çoğu kullanıcının aracı..egr temizliği yaptırdım..çok kurum çıktı içinden iyiki temizletmişim..stop edince panik yapmamaya özen göstermek lazım hemen direksiyon sertleşmiyor yada fren şişmiyor...kesinlikle böyle durumda frene bas çek yapmıyoruz fren daha çabuk şişiyor ..bir kere basıp en yakın yere durmak lazım olmadı el freni asılacaz bende şuan arıza geçti inş. bir daha olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme