Şimdi Ara

LPG'Lİ aracinizla yakıt göstergesi KIRMIZI YANDİĞİNDA kaç KM daha yapıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
71.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: polimex

288. Km de gaz bitti kırmızı ile 100 km gidebildim yani

LPG tankim simit tank ilk LPG aldığımda FULL 35 LT aldı sonra tekrar aldım full den aldım 34 LT aldı dün de Opetten aldım 31,650 LT aldı anlamadım gitti yaklaşık 3,5 LT LPG var daha öttü benzine gecti anlamadım gitti bana bir açıklama yapabilecek biri var mi acaba

deponda gaz varsa öncekinden az almış olabilir yada pompanın basınçından olabilir.benim depo 43lük simit ilk seferdinde 33 litre almıştı sonradan 40 lt aldı fazla doldurmak sakıncalı aslında....
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex

Arkadaslar LPG yakıt göstergesi çok tutarsız 180 km ful tüm ışıklar yanıyor sonra 20 km içinde kırmızıya düşüyor kırmızı ile 80-90 km daha gidiyor. Bu tutarsızlık niye ha bitti bitecek diye devamlı fazladan benzin bulunduruyorum. Sizin LPG göstergelerinizin durumu nedir?

ÖZELLİKLE Kirmizi yandığında kırmızı ile kaç km daha yapıyorsunuz?

Benim 1.4 Corsa Atiker sirali sistem.

kırmızı yanıp söndüğünde benzinden tüketmiş olmuyor mu
  • LPG göstergesinde kırmızı yandığında ortalama 70-80 km daha gider gaz bittiğinde Dit Dit diye ötüp gazın bittiğini benzine geçtiğini haber verir sonra gostergedeki küçük yuvarlak ışık aralıksız yanıp sonmeye başlar gazın bittiğini benzine geçildigini gösterir
  • BRC takili aracimda 4 led var.5 seviye var.4 adet yesil led birde yanip sonen yesil.

Led tam yandiginda 90 km yanip sonmeye basladiginda 110 km gidiyor.

Ben genelde ledlere bakmiyorum her gaz alisimda km yi sifirliyorum bilgisayardan oyle kullaniyorum. Hep 50 TL aliyorum.50 TL ye 200 km gidiyorum sehir ici.
  • Corsa aracımı sattıktan sonra 5.5 sene dizel araca bindim şimdi dizel aracımı sattım sıfır benzinli aldım. Landirenzo lpg taktırdım.

42 lik Simit tank takılı 34 LT LPG alıyor.

160 km oldu şu an 2 yeşil ışık yanıyor yokuş aşağı indiğimde 3 yeşile çıkıyor daha ilk depo bakalım kaç km götürecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün kadar önce lpg taktırdım.depo kaç lt alacak,kaç km yapacak diye tamamen bitirdim depoyu.

Yaklaşık 170 km de kırmızı ışık yandı 285 km de de depo tamamen bitti.2.51 den 32 küsür lt gaz aldım aytemizden.pompa ölçümü 11.2 lt yapıyor.benzin ortalaması ise 10 lt gösteriyordu.fark ortada...

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Aracınız nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

Aracınız nedir

Yeni kasa i20 otomatik.

• Arkadaşlar lpg li araç sahiplerinin katılımıyla zenginleşecek bir whatsapp grubu kurduk.

Lpg de yaşadığımız sorunları sıkıntıları yazarak tartışarak çözüm arayabiliriz.

Bilgi ve tecrübe paylaşımı grubudur.Boş muhabbet ve geyik yoktur.

https://chat.whatsapp.com/IDWTvT3qeZCInkTxVW0FiE

• Lpg ışığı kırmızı yandığında lpg bitti deyip lpg alıyordum. Kırmızıda gidiyormuş demek ki. Tamamen bitip benzine geçtiğini nasıl anlatacağız? Bir uyarı veriyor mu?

• Ben göstergeye hiç bakmam zaten kafasına göre yanıyor.
    250 km oldumu depoyu doldururum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.