Şimdi Ara

LPG'li otomobilde 'piknik tüp' vurgunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadistica

kurumsal firmalar kaçakçılık yapamaz.

bahse konu firma bp opet po shell değil yerel bir firma

Az once haberin arkasinda duruyordun simdi kurumsal firmalar yapmaz diye kivirdin?

Bak haberde ne diyor haberi okumadan millete giydirip haberi savunanida ilk kez gordum.

"farkı nedeniyle, aralarında bazı büyük oyuncuların da yer aldığı dağıtıcı şirketler, ocak tüplerinde kullanılmak üzere satılan ve piyasada dökme olarak bilinen gazı, evrak oyunları ile LPG'li araçlara satıyor."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    yapıyorsa da lisansı iptal edilsin ben işin orasında değilim.
    ben akaryakıt sektöründeyim. sen haberi yalanlayamazsın elinde kanıt olmadan

ben gazeteyi mesaja soktum sen ne yaptın?
    geri vites senden bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 27 Nisan 2017; 14:34:27 >
  • quote:

Ben niye geri vites atayim haberi okumadan ona buna saldiran sensin.

Ayrica ben haberi yapanin sacmaladigini soyledim millete ucuz almayin diyerek. Haberi yalanlama okarak adlandiran sensin.

Sektorun icinde olup bu bilgisizlikle vah halimize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 27 Nisan 2017; 14:50:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Ayrica ben haberi yapanin sacmaladigini soyledim millete ucuz almayin diyerek. Haberi yalanlama okarak adlandiran sensin.

son tüketici en ucuz yerden alacak bunda hemfikirim.
    ben diyorum ki "her" ucuz satandan almayın ve kaçağa ortak olmayın.

karnınıza nasıl ucuz tavuk döner koymuyorsanız aracınıza da koymayın

ayrıca ben habere yalanlama demedim senin habere yalan demene karşı .çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 27 Nisan 2017; 15:8:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

son tüketici en ucuz yerden alacak bunda hemfikirim.
    ben diyorum ki "her" ucuz satandan almayın ve kaçağa ortak olmayın.

karnınıza nasıl ucuz tavuk döner koymuyorsanız aracınıza da koymayın

ayrıca ben habere yalanlama demedim senin habere yalan demene karşı .çıktım

Bende diyorumki:

Bu isi alninin teri ile yapip az karla ucuza satan ile vergi kacirip ucuza satani ayird etmek bizim gorevimiz degil. Bu isin cozumu tuketicinin pahali yakit almasi degil.

Elestirdigim nokta ise; Bu haberi yapan sahisda sende cesaret gosterip burada denetleme eksigi olan mercileri elestirmeli hatayi onlarda bulmalisiniz akaryakitin altin ile yaristigi ulkemizde ucuza yakit alan vatandasta degil.

Saygilarimla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sadistica kardeşim bizim otolarda kullandığımız gaz ile dökme gazın kimyasal bir farkı var mıdır? veya iki gazın oktanları mı farklıdır? açığa çıkardıkları enerji miktarı mı? bir farkı var mı?
  • Hersey bukadar pahalı olursa böyle şeyler gayet normal olur. Ötv ne anasını herşey özel tüketime giriyor.

• devlet olarak ötv gibi vergilere bu kadar yüklenirsen kaçağı da engelleyemezsin. eşyanın tabiatına aykırıdır. önce vergiyi arttır sonra istenilen şekilde toplayama sonra da vergi kaybımız oluyor diye haber yaptır. sanki herkes kaçırıyor gibi algı yaratılıyor.
  • o vergiyle napsın mıllet pıknık gazıda kullanır evde gaz yapar onuda kullanır :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

hiçbir sakıncası yok. mutfak tüpüne de lpg konuluyor. LPG tek bir gaz değildir. lpg, propan bütan gibi çeşitli yanıcı gazların karışımıdır. içerik olarak ikisi de aynıdır. kalitesiz habercilik gereği firmaların yaptığı sakıncalıdır lpg'li aracların patladığı yandığı lansa edilerek ezik fakir işi gösterilmeye çalışıldığı medyanın yine bir oyunudur.

Sakıncası olmadığı için mutfak tüpünü lpg istasyonunda aracına lpg alır gibi doldurup kullanan çok:https://eksisozluk.com/lpg-istasyonunda-mutfak-tupu-doldurmak--1420793 son mesajı okursanız detayı anlarsınız

ipragazın mutfak tüpünde LPG %30 propan ve %70 bütan varmış:http://www.ipragaz.com.tr/tupgaz.asp
    taşıtlarda kullanılan LPG de % 30 propan, %70 bütan vardır:http://www.maviayotogaz.com/lpg-nedir/3-lpg-sivilastirilmis-petrol-gazinin-ozellikleri.html

kış aylarında bu oranda değişiklik yapılarak araçların soğukta tekleme, marş almama gibi sorunlarını aza indirdikleri söyleniyor. değişen oran menzili etkiliyor diye biliyorum.

Ben yapılan işlemi onaylamıyorum. vergi kaçırmış oluyorlar böylece ancak yapılan haberin içeriği yanlış ve yanıltıcı...

Haber doğru ve bilgilendirici.
    Umarım vatandaşlar otogaz alırken daha bilinçli olurlar; sırf fiyatı ucuz diye bu vurguna ortak olmazlar

Ev tüpüne LPG doldurulması yasak, sanki güvenli birşeymiş gibi de insanları yanıltma.
    O zaman tüpçüler dükkanda tüp doldursun.

cahil cahil yorum yapmayın artık

Hımm ok.

• En ucuza bilinmedik yerlerden aldığım gazlarda çekiş arttı menzil düşmedi

Sahtekarlık yapanı devlet bulsun onudamı biz bulalım

• yatı olup ucuz yakıt alanlarda arabasına yakıt doldurabilir bi şekilde. bu denetlenemedği gibi. onu da pek denetleyemezler bence. Algı operasyonu..

bu arada 3.02'den satıp kaçak gaz ile daha ucuza imal de edebilir. fiyat burda kıstas değil açıkçası. LPG'de bayi kar marjı litrede 40 kuruş idi 2-3 sene önce kar marjını düşürüp de ucuza satıp sürümden kazanabilir.
  • milangaz kesin vardır işin içinde , totali de aldılar, ceza meza gelmez onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Hırsız olmayanlar azınlıkta kaldı bu ülkede.

aynen kardeşim. artık hırsızlık yapmak suç değil, hırsızın kim olduğunu söylemek suç oldu.
  • Ötv denen şey saçma sapan

Doğru düzgün vergi toplasınlar

Sunexpres veya pegasusun vermediği ötv yi biz veriyoruz yakıtta

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.