Şimdi Ara

LPG montajı yaptırdım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umut diğer arkadaşın erhan lpg de tatmin olduğunu söyledi. En son Faruksevgiliye gösterseydin keşke. Bu işte şirketten ziyade kitin kalitesi ve becerikli usta önemli gibi görünüyor.
  • arkadaşlar aracımın kontrolunun cuma günü yapıldığını anlatmıştım.aracımın kontrolu 2A mühendislikte 2A muhendisleri tarık bey murat bey ve emkardan mahir bey tarafından yapıldı.öncelikli olarak mahir beyinayrı ayrı tarık bey ve murat beye montajda herhangi bir eksiklik varmı kontrol edip eksiklik varsa belirtirmisiniz istemiyle kontrole başladılar.tarık beyin ve murat beyin yaptıkları kontrolde montajın normal şekilde yapılığı gereken izolasyonların yapılığı montajdan doğan herhangi bir eksikliğin yada sorunun olmadığı belirtildi.daha önceki yazılarımda belirttiğim orjinal enjeksiyon mahir bey yanında getirmiş ve onu değiştirdi.
    daha önce belirttiğim aracın sorunları şunlardı.

1-arabayı çaalıştırırken zor çalışması.
    2-90-120 arası gaz kesip sürekli aracın silkelemesi.
    3-motor çalışırken eski dizel arçlardan daha fazla ses çıkarması.
    4-turboyu açtığım zaman vites yükseltmeyip 6000 devirde aracın takılı kalıp hızlanmaması(en son vites takılı kalıp gazdan ayağımı çekerek vites yükselttiğimden beri gazı köklediğimde bir vites küçültüyor turboyu açmıyor normal bir araç gibi biraz hızlanmaya çalışıyor)
    5-yokuş aşağı tüm zorlamalarımla max 155 km hıza ulaşması(umut yazılarında bu aracın performasından bahsetmişti bu hızın ne kadar komik olduğunu anlayabilirsiniz)

yaklaşık2 saat süren (ilk yarım saati park halinde 1.5saati hareket halinde) programlama ile,
    aracın ateşleme sorunu tamami ile ortadan kalktı,motor dan gelen sesin dinomomda bilyeden kaynaklanan sorun olduğu ,araç lpg de turboda 7000 devire kadar sorunsuz benzine geçmeden çıkıyor
    aracım bakımı geldiğinden dolayı hava filtresi tam randımanlı olmadığından aracımın bakımı yapılıktn sonra 2. bir ayarlama için 2A geleceğim şeklinde aracımın durumu düzeltilmiştir.
    sonuç olarak en yetkili kişilerce sorunum çözülmüş oldu.

• lpg sektöründeki hata payı yapılan araçlara bakılarsa düşüktür hata payı yüzde 5 i geçmez bütün sektörler böyledir hiç buzdolabınız televizyonun bozulmadı kardeşim bu her sektörde vardır.gaz ayarı 10 ytl dir.adamı satın alırmış gibi davranmak kötü bir iştir olmuyorsa söktür kardeşim.150 ytl kazaacam diye bayii kendini hırpalıyor bu kadar şeyi kabul etmez.eskiden ustaya saygı vardı....
  • Erhan bey sorunlarınızın hallolmuş olmasına sevindim iyi sürüşler :)
  • Acaba LPG sistemi taktırıpta sorunsuz olan veya sorunsuz en azından 1 yıl kullanan veya taktırdıktan sonra benim gibi bayilere gidip gelmekten bıkmış artık bazı sorunları kabullenmiş arabasını kullanan kaç kişi var merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrepixx

lpg sektöründeki hata payı yapılan araçlara bakılarsa düşüktür hata payı yüzde 5 i geçmez bütün sektörler böyledir hiç buzdolabınız televizyonun bozulmadı kardeşim bu her sektörde vardır.gaz ayarı 10 ytl dir.adamı satın alırmış gibi davranmak kötü bir iştir olmuyorsa söktür kardeşim.150 ytl kazaacam diye bayii kendini hırpalıyor bu kadar şeyi kabul etmez.eskiden ustaya saygı vardı....

Usta olana her zaman saygı duyulur.
  • quote:

lpg sektöründeki hata payı yapılan araçlara bakılarsa düşüktür hata payı yüzde 5 i geçmez bütün sektörler böyledir hiç buzdolabınız televizyonun bozulmadı kardeşim bu her sektörde vardır.gaz ayarı 10 ytl dir.adamı satın alırmış gibi davranmak kötü bir iştir olmuyorsa söktür kardeşim.150 ytl kazaacam diye bayii kendini hırpalıyor bu kadar şeyi kabul etmez.eskiden ustaya saygı vardı....

eskiden ustaya saygı vardı şimdi niye yok cevabını sen ver arkadasım . yazdığınız mesaj çok anlamsızca
    ustaya saygı duyacaz diye her işte mağdurmu olacaz , usta bir işi hakkıyla yapamıyorsa ve müsteriye zarar veriyorsa zararınıda telafi edecekki usta sıfatını hak etsin .
  • Kasap ustalar piyasaya çıktığından beri araçlar doğru düzgün çalışamaz oldu.Müşteri memnuniyeti önceden ön planda iken,şimdi kimi ne kadar kazıklarız diyerek önce arabanın markasına ve modeline bakarak aynı işi bir yerli arabada 20 ytl ye yaparken,lüks bir araçta 50 ytl isteyen ustalar,müşterinin kazandığı parayı ne şartlarda kazandığını bilmeden,sanki müşteri onun için avantadan kazanıyormuş gibi işine gelmezse sök kardeşim diyerek, birde saygıdan bahsederler.

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

böyle bir sondan acaba kim mutlu oldu umutbeymi? hayır 2a mhendislikmi? hayır emkarmı? hayır sevinilecek veya mutlu olunacak bir durum göremiyorum sadece fiyasko başka bişey yok...sonuç kimseyi mutlu etmemiştir

Hocam bu ne sinir ?

Şikayet eden arkadaşların problemleri çözülmüş, onlar bile teşekkür etmişler.

Uzatmanın anlamı var mı?

Neticede o firmada da bir sürü insan çalışıyor ve arada hata ve yanlış yapanlar çıkacaktır.

Biz hiç hata yapmıyor muyuz ?

Linç kampanyası kimsenin işine yaramaz.

FARUKSEVGİLİ hocam sağolsun ağzımıza geleni söylediğimiz halde olgunluğunu göstermiş ve arkadaşların problemini çözmede hassasiyet göstermiş.

Ben kendilerini alkışlıyorum

Hatalarını kabul edip, özür dileme erdemini gösterdikleri için.

Ayrıca çözüm sundukları için tabii.

Herkese selamlar.

• arkadaşlar sonuç itibari ile hatalar insan hayatında daima oluyor önemli olan hataların düzeltilmesi. sorunumu anlatırken burada amacım sorunumun çözülmesi idi hiç bir zaman kimsenin ekmeği ile oynamak değildi.
    2A da EMKAR da bu yaşananların olmasını istemezdi (kimse adının kötülenmesini istemez) ama yaşandı ve hatayı kabul edip düzelttiler.
    EMKAR gerekli uyarıyı aldımı diye sormuştu bir arkadaş evet almış.
    şuda bir gerçekki bundan sonra EMKAR yapacağı montajlarda diğer firmalardan çok daha fazla dikkatli ve kontrollü olacaktır.bir kere daha isminin kötü şekilde anılmasına sebep olacaklarını zannetmiyorum.
    yazıları ile destek olan tüm arkadaşlara ve konunun burada yayınlanmasına izin vererek sorunu çözmemi sağlayan dh teşekkürler...

erhan balcı
  • sorunun cözülmüş olması sevindirici. evet hatasız kul olmaz. ama hatasını anlamıyorsa o zaman kul, kul olamaz. burda hata anlasılıp sorun cözüldügüne göre . baska söze ne hacet...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.