Şimdi Ara

Lpg ruhsata işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araçta daha önce takılmış lpg sistemi var ama fatura ve projesi yoktu bende yeniden proje çizdirdim ve faturayıda kestirdim daha önce yapan firmaya herneyse
    Şu anda elimde fatura ve proje mevcut tüp yeni takılmış gibi
    Ama soruyorum tam net bir bilgiye ulaşamadım
    Arabanın vizesinede 11 gün var
    Benim izlemem gereken yol nedir yeni sisteme göre
    Bana söylenene göre git vizeye gir sonra noterden ruhsatı çıkart
    Ama forumda okuyorum ek1 belgesi felan diyorlar şu an itibari ile bu şartlarda izlemem gereken yol nedir yardımcı olursanız sevinirim
    Bi araba aldık başa bela aldık ne çok nazlıymış şimdiden yoruldum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekimnet -- 5 Ağustos 2018; 15:59:42 >

• Otogaz sistemini taktırdığın yerden aldığın belgeler+ek1 belgesi (sigorta yaptırdığın yer bunu ücretsiz doldurup verir veya kendin de doldurabilirsin. Ek1 belgesi için parayla alındığı falan söyleniyor ama para vermek gereksiz buna) ile muayeneye gideceksin. Sonra egzoz emisyon - araç muayenesi ve otogaz işlenmiş yeni ruhsat alma başka bir şey yok.
  • Teşekkür ederim @STMUS verdiğin bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekimnet

Teşekkür ederim @STMUS verdiğin bilgiler için
    Bu yazdıklarım nisan ayında geçerliydi, şu an ek1 belgesi gerekmiyormuş. O adımı atlayabilirsin. Ruhsat işlemi notere alınınca kalkmış bu belge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 5 Ağustos 2018; 23:41:14 >
  • bu durumda vizeye gidip vizden geçtikten sonra notere gitmem yeterli yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekimnet -- 6 Ağustos 2018; 16:2:28 >
  • s.a. arkadaşlar yeni araç aldım (corolla 1,33) önceki sahibi lpg taktırmamış bende haftaya uzun yola gidicem lpg taktırmak istiyorum ama aracın garantisi devam ediyor. şimdi lpg taktırsam muayne ruhsat vs. işlemleri için belli bir esneme süresi var mı? yolda polis çevirse sıkıntı yaşarmıyım?

Ve de önereceğiniz bir marka var mı? lpg fiyatları nasıl? brc servisini aradım 3300 TL dedi sanki çok pahalı gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msinansenturk -- 8 Ağustos 2018; 15:42:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.