Şimdi Ara

LPG TANK ÜRETİM YILI 10 YILI DOLDURMUŞ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 2 hafta önce renault spring 1993 model bir araba aldım. arabanın lpg'si var ancak ruhsata işlenmemiş. önceki kişi lpg yi 1999 yılında taktırmış. yani aracın lpg tank ömrü 10 yıl olduğu için dolmuş. markasını tam okuyamadım. Autogas gibi bir şey yazıyordu. tankın sabitleme kuşaklarında. lpg dönüşüm merkezine gösterdim tankı değiştirmek için ve işlemesini 9. ayda muayene ile birlikte yaptıracağım dedi. görür görmez komple değişecek dedi. tek marka olmazsa muayeneden geçirmezler bu sistem eskidi falan dedi.

Şimdi ben aracı yeni aldım. borcum da var. sadece Autogas marka bir yeni üretim tüp tankı bulabilirmiyim. taktırsam muayenede sorun olur mu? Yoksa gerçekten de komple lpg dönüşüm sistemini değiştirmem mi gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. araç malatyada

• Üzgünüm :(

Maalesef komple değiştirmeniz gerekiyor.

Ayrıntıları daha sonra yazarım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhesus_robin

Merhabalar ben 2 hafta önce renault spring 1993 model bir araba aldım. arabanın lpg'si var ancak ruhsata işlenmemiş. önceki kişi lpg yi 1999 yılında taktırmış. yani aracın lpg tank ömrü 10 yıl olduğu için dolmuş. markasını tam okuyamadım. Autogas gibi bir şey yazıyordu. tankın sabitleme kuşaklarında. lpg dönüşüm merkezine gösterdim tankı değiştirmek için ve işlemesini 9. ayda muayene ile birlikte yaptıracağım dedi. görür görmez komple değişecek dedi. tek marka olmazsa muayeneden geçirmezler bu sistem eskidi falan dedi.

Şimdi ben aracı yeni aldım. borcum da var. sadece Autogas marka bir yeni üretim tüp tankı bulabilirmiyim. taktırsam muayenede sorun olur mu? Yoksa gerçekten de komple lpg dönüşüm sistemini değiştirmem mi gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. araç malatyada

iyice sorun işletim için gerekli evrakları sağlarsanız.sadece tank değişimini mecbur kılıyor muayene ve sızdırmazlık istasyonlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.