Şimdi Ara

LPG tankı 10 yıl hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim arabanın LPG tankında 11/2005 yazıyor. Temmuz 2015 itibariyle tank 10 yılını dolduruyor mu doldurmuyor mu? Net bir cevap bulamadım. Bu hafta muayeneye gitmeyi düşünüyorum.

LPG servisleri 10 yıl olmuş muayene olmaz diyorlar. Biraz usteleyince bir dene belki olur diyorlar.Tuvturk u aradım güya geri döneceklerdi. Arayan soran yok.
    Nedir arkadaş bu 10 yıl hesabı.
     LPG tankı 10 yıl hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan19556 -- 6 Temmuz 2015; 18:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim bildiğim 11/2006 tarihli bile olsa değiştirmeniz gerekiyor.muayene 2 yıl geçerli ama tankınız 1 yıl geçerli bile olsa muayeneden geçemezsiniz.çünkü benim 5 ay geçiyordu ben değiştirdim.
  • Uretim tarihinden itibaren 10 yil ifadesinden yola cikarsak

11-2006 1 yil
    11-2007 2 yil
    ...
    ..

11-2014 9 yil
    11-2015 10 yil

Dolacak teorik olarak muayeneden gecer. Ama 10 yilda bir yenileyin deniyorsa bir ihtiyactan demekki. Riske girmeye degmez bence. Tanki yenileyin, yeni tespit raporu alip muayeneyi yaptirin, rahat rahat binin araca.

• geç de olsa tüvtürkten aradılar. on birinci ayın 2005 yılı olduğu için yine on birinci ay 2015 yılına kadar tankın süresi dolmuyormuş.
    araç fabrika çıkışı lpg li olduğu için en kaliteli malzemeleri kullanmışlar .lpg tankında paslanma çürüme ve benzeri bir şey görünmüyor .lpg çilerin taktıkları tanklar 5 yıldan sonra paslanıyor . sanırım o yüzden 10 yıl şartı getirildi. neyse bu muayeneden yırttık 2 yıl sonra Allah kerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG tankı STAKO 10 mu 15 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.