Şimdi Ara

LPG TANKININ ÜZERİNDEKİ GÖSTERGE İBRESİ AŞAĞIYA YUKARIYA HAREKET EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BRC MARKA TEK NOKTA ENJEKSİYONLU SİSTEM LPG KİTİ VAR ARACIMDA....LPG TANKININ ÜZERİNDEKİ GÖSTERGE İBRESİ KENDİ KENDİNE AŞAĞIYA YUKARIYA GİDİP-GELİYO( TİTRER GİBİ) BU OLAY BENİ ENDİŞELENDİRDİ...KONU LPG OLUNCA İNSAN HUYLANIYOR..TEKNİK DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM..

SAYGILARIMLA

• quote:

Orjinalden alıntı: zeki67

SELAMLAR..

BRC MARKA TEK NOKTA ENJEKSİYONLU SİSTEM LPG KİTİ VAR ARACIMDA....LPG TANKININ ÜZERİNDEKİ GÖSTERGE İBRESİ KENDİ KENDİNE AŞAĞIYA YUKARIYA GİDİP-GELİYO( TİTRER GİBİ) BU OLAY BENİ ENDİŞELENDİRDİ...KONU LPG OLUNCA İNSAN HUYLANIYOR..TEKNİK DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM..

SAYGILARIMLA

patlıcak kaç şamandıra dandır o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRODRİVER -- 14 Nisan 2007; 17:33:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PRODRİVER

quote:

Orjinalden alıntı: zeki67

SELAMLAR..

SAYGILARIMLA

patlıcak kaç şamandıra dandır o

ARkadaş patlıcak demiş ama patlamayabilirde sen yinede dikkatli ol derim ben şahsen. Otomobil dururken ibre hareket halindeyse bu durum pek hayra alamet değildir. Burda hile seziyorum ben sanki siz depoya bakıyorken biri otomobili sallıyor olabilirmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.