Bildirim
LPG tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap verecek bir Allahın kulu yok mu ???? -
Araciniz zaten lpg ile uyumlu bir araç. Burda dikkat etmeniz gereken öncelikle işini iyi yapan ve yaptığı işin arkasında duran bir usta bulmanız. Markaya gelince piyasada kendini ispatlamış bir sürü kıt var. Bütçenize göre birini seçin bilindik markalardan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Prins technomax 2800 tl öneririz.
Prins dünya markası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ustam çok demedin mi biraz ???quote:
Orijinalden alıntı: simsekotogazankara
Prins technomax 2800 tl öneririz.
Prins dünya markası -
Prins in kampanyalı fiyatı bu biz pahalı demedik distribütörün belirlediği fiyat bu
Belki bu fiyat size gelmiş olabilir ama fiyatı pahalı demedik sektöre biraz takip edince bu fiyat çok ekonomik
Size atiker obd önerelim 2000 tl
Bunuda pahalı bulursanız macera arıyorsunuz demektir
Saygılar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Atiker obd olan sistemi taktırabilirsin 5 ay kadar önce İ20 aracıma 1800 TL ye taktırdım. Bu yaz Karadeniz turu yaptım 4000 km neredeyse sorunsuz memnunum ama usta çok önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kia rio 1.25 cvvt aracım var ankarada hangi markayi onerirsiniz
makul fiyata taktırmıssın usta ...quote:
Orijinalden alıntı: educationist
Atiker obd olan sistemi taktırabilirsin 5 ay kadar önce İ20 aracıma 1800 TL ye taktırdım. Bu yaz Karadeniz turu yaptım 4000 km neredeyse sorunsuz memnunum ama usta çok önemli.
ben BRC düşünüyorum ama bir ara çıkıp iyice araştrıacam piyasayı.... -
Ben prins technomax taktırdım, ünitedeki ecu silverline ile aynı prins yazılımından ötürü tercih ettik. Tepkisinden vs gayet memnun kaldım gaz ve benzin tepkisi aynı gecikme vs yok...
Brc için 2 kit var birisi confort daha ucuz rekabet amaçlı olan kit malzeme kalitesi ona göre 2750 demişlerdi ama kurla dahada düşmüştür. Almışken iyisi olsun dersen Sequent32 yaptırmak lazım 590€ idi 3700tl fln istenir diye düşünüyorum.
Usta çok önemli ben Antalyada çok yer aradım tavsiye üzerine Hba otogaza gittim memnun kaldım. Bulamasam İstanbula gidince Candan veya Üçele giderdim. Ankara civarındaysan Mocan otogaz prins takıyor taktıran birkaç kişi biliyorum gayet memnunlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uyum konusunda sıkıntı yok aracınızda.her türlü kit işinizi görür.bulunduğunuz ilde kim işini, ve montajını daha iyi yapıyorsa orada taktırın kitinizi.aşırı pahalı kitlere gerek yok amorti etmek açısından tavsiyem atiker grand olur.işinizi fazlasıyla görür.2300 tl civarında fiyatları var. -
Valla ben sivasta yaşıyorum aratırıp bakacam ustam hangisi iyi fiat yetkili srvisine de gidip soracam arabanın garantisi de var bakalım nasıl olacak ?? karta taksit yaparlar mı acaba ??quote:
Orijinalden alıntı: alpikom
uyum konusunda sıkıntı yok aracınızda.her türlü kit işinizi görür.bulunduğunuz ilde kim işini, ve montajını daha iyi yapıyorsa orada taktırın kitinizi.aşırı pahalı kitlere gerek yok amorti etmek açısından tavsiyem atiker grand olur.işinizi fazlasıyla görür.2300 tl civarında fiyatları var. -
yapıyorlar peşin fiyatına 9 taksit yaptırmıştım ben atiker gold u.quote:
Orijinalden alıntı: güney-666
Valla ben sivasta yaşıyorum aratırıp bakacam ustam hangisi iyi fiat yetkili srvisine de gidip soracam arabanın garantisi de var bakalım nasıl olacak ?? karta taksit yaparlar mı acaba ??
Alıntıları Göster -
Mutfak tüpü bile bağlasanız gider arabanız. O derece uyumlu bir motora sahip. Siz markadan ziyade işinin ehli, yol ayarı yapan iyi bir usta bulun. Gerisini ona bırakın. -
eyvallah arkadaşlar aydınlattığınız için teşekkür ederim... -
Neredeyse sorunsuz derken, nasıl bir sorun var? -
technomax için eski prins değil OMVL nin kiti diyorlar, doğrumudur. -
sayın er9
Technomax versiyonu eski prins değil söylemi gerçekleri saptırma merağıyla yola çıkılmış zırvalamadır .öncelikle Technomax bir versiyondur prinsin daha düşük beygirli (15o beygire kadar )olan sekmentteki araçlar için daha şurda 3-4 senelik bir versiyonu .Zaten prins bunu kalkıp 200 beygirli araçlara takın demiyorki ? Olayın aslı şu daha yüksek beygirli kitlerin daha düşük beygirli araçlara sunulması ekonomik anlamda saçma idi .O yüzen araç sınıflamsı yapıp katagorileştirip daha uygun fiyata ideal kitin takılması .bu anlamda westport çatısı altında toparlanan firmalar ki brc ,zavoli,prins,valtek,omvl......v.s kit argesine girip ürün sınıflandırıldı .
technomax kiti enjektör ve regülatör omvl den seçildi .şu an brc confortta bu regülatörü kullanıyor .Kaldı ki omvl ürünü kulllanmak kötü bir şey değil omvl Guniies dünya rekoru kitabına giren ödüllü bir cihaz .enjektörü kendi argesin de geliştirip bu kite dahil etti.vede iyide bir iş oldu .kalite şimdi çok daha ucuz.
-
Fazla para verip obd li kit taktıralım dedik usta denen hıyar obd bağlantısını yapmamış, iyi bir usta bulun
Neredeyse 4000 km olacak hocam virgül eksikliği olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: ER9
Neredeyse sorunsuz derken, nasıl bir sorun var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aldesa lpg beyni yorumları
- en iyi gaz beyni hangisi
- lpg söktürmek
- karbüratörlü araç lpg de çalışmıyor
- atiker lpg beyin üzerindeki ayar vidaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X