Şimdi Ara

LPL (Çin) 3.lük Maçı Royal Club vs OMG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5. ve son maç başlayacak birazdanhttp://www.twitch.tv/lplen

Çinliler çok zayıf gözüktü gözüme, her maç takımlardan biri snowball oluyor, maçlar çok erken bitiyor falan solo q maçı gibi aynı. 3. maçta OMG hiç kill vermeden fight aldı ama 3 inhibleri açıktı, nexusları yoktu toptaki süperminyonlara hiç bulaşmadan toptan inhib almaya gittiler, midden gelen süper minyonları temizlediler ama ne bottaki süper minyonlara, ne de toptan önceden yola çıkmış süper minyonlara bir şey yapmadılar, süper minyonlar maçı bitirdi ve OMG izledi, ben 3 ve 4. maçları izledim ve 3.lük maçı için gerçekten çok low maçlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 23 Ağustos 2014; 14:56:42 >

• Pek şanslarının olduğunu düşünmüyorum wc de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edward Gaming'i izledin mi hiç hocam onlar nasıl
  • uziyi son izlediğimde geçen sene fnatic macıydı corki oynuyrdu bugun actım gene corki oynuyor :D
  • royal cluba ne olmuş bole en son s3 wc finalında izlemistim sadece uzi kalmıs o zamandan neden degistirmislerki o kadar başarılı bir kadroyu
  • ahaah luci q ile blue çaldı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://lol.gamepedia.com/2014_LPL_Summer/Playoffs

Şuraya göre bu 3.'lük maçı değil finalisti belirleyecek maç yalnız. Yenilen 3. olacak gerçi o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: varior42

royal cluba ne olmuş bole en son s3 wc finalında izlemistim sadece uzi kalmıs o zamandan neden degistirmislerki o kadar başarılı bir kadroyu

Midleri emekli oldu, toplarıda şuan LMQ'da, diğerlerini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

Orijinalden alıntı: varior42

royal cluba ne olmuş bole en son s3 wc finalında izlemistim sadece uzi kalmıs o zamandan neden degistirmislerki o kadar başarılı bir kadroyu

Midleri emekli oldu, toplarıda şuan LMQ'da, diğerlerini bilmiyorum

yazık olmuş takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Edward Gaming'i izledin mi hiç hocam onlar nasıl

Yok onları izlemedim
    Zaten takip etmiyorum sürekli ligi ,birkaç maç izledim sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Supportları Tabe'de ceza yemişti diye hatırlıyorum söylediği sözlerden dolayı
  • Şimdi baktım, supları Tabe Stand Point Gaming diye bir takımda koçluk yapıyor, profesyonel oyunculuğu bırakmış, jungleları Lucky emekli olmuş, midleri Wh1t3zZ emekli olmuş, topları Godlike ackerman olarak LMQ'da oynuyor, bir tek Uzi kalmış geriye işte
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Hatırladım şimdi galiba Tabe Çindeki e sport imkanlarının yetersizliğinden dolayı felan yakınmıştı bunun gibi bişeyler olmuştu o yüzden ceza alıncada emekli olmuştu galiba böyle bi haber okuduğumu sanıyorum emin değilim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55ekrem

Hatırladım şimdi galiba Tabe Çindeki e sport imkanlarının yetersizliğinden dolayı felan yakınmıştı bunun gibi bişeyler olmuştu o yüzden ceza alıncada emekli olmuştu galiba böyle bi haber okuduğumu sanıyorum emin değilim ama

Aynen bende ceza aldığıyla ilgili bir şeyler hatırlıyorum sanki, dediğin gibi olmuştur muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.