Şimdi Ara

LPT çıkışlı laser yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dos üstünde çalışan bir program kullandığım için gönderdiğim çıktılar usb üzerinden yazıcıya ulaşmıyor bu nedenden dolayı LPT çıkışlı bir yazcıya ihtiyacım var. nokta vuruşlu yazıcılar çok yavaş olduğu için laser yazıcılar arasında önerdiğiniz LPT çıkışlı yazıcı varsa bnmle paylaşırsanız çok sevinirim

• Nokta vuruşlu
    panasonic kxp 1150 , efsane makinem. bu makineye bir bak hızlıdır. Fatura kesmenin en iyi yolu.
  • saollasın...
  • istediğin laser bi printersa brother 2040'a bi bak derim bende ;)
  • saol sizofren çok işime yaradı verdiin marka yanlız bunun servis ve garanti sorunu biraz sorun olabilir çok tanınan bir marka deil galiba:S
  • adamım hiç merak etme.brother gayet köklü bir firmadır ve eğer garantili aldıysan da tr distribütörü kont bilişimdir.o yüzden hiç bi sorunun olmaz..
  • dediğin yazıcıyı aldım fakat dos da boş kağıt çıkartıyor :S ayarını bir türlü yapamadım google a baktım fakat çözemedim :S
  • Merhaba, yeni bir ürün olan HP LASERJET P2035 YAZICI CE461A Lpt destegi sunuyor. belirttigim üründe Hi-Speed USB 2.0, IEEE 1284 uyumlu paralel bağlantı noktaları bulabilirsin. Satın aldıgın Brother ürün içinde boş print veriyor ise farklı bir dos programi mesela edit üzerinden çıktı göndermeyi dene eğer sorunsuz edit üzerinden print alabilirsen. kullanmakta oldugun yazılımın üreticileri ile bağlantiya geçebilir. sadece kullanılan yazılımda böyle bir sorun oldugunu belirtebilirsin. muhtemel yardımcı olucaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.