Şimdi Ara

---Lr 42--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42 e kitleniyosan 72 skiline 10 dakika donuyondur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 28 Mayıs 2007; 17:04:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur45

42 e kitleniyosan 72 skiline 10 dakika donuyondur

sie.gif

Beyelr Son soruma cwp Pls...
  • baq ben sna söliyem bu buz içinde geçerli skil 42 skili ve eğer fazla light damagen yoksa adamda da ii light resistance varsa kilitlenmes ama 72le kilitlenmemek çok zor bayaa resistance ister ondan 72 kilitler adamı ama 42e kilitlenmiyebilirler fazla light damagen yoksa
  • Ya Benim Soruma Cwp Verin Ben Glacier-Lr Olacam Ama NE Glacier Nede Lr flame Kdr Etkili Vurmuyor...Napmam Gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelloryCH -- 28 Mayıs 2007; 17:22:45 >
  • baq ben sna söliyem flame çok yüksek damage vurur ama onun dışında bişi yapmas lightnin damagesi biraz daha azz ama adamı dondurur glacier ise çok daha az damage ama swifti siler ve hızı çok yavaşlatır damage için flame ama böyle özellikler istiyorsan fantazine göre seç birini

• topic komiğime gitti

hiç mage oyanayan yok heralde doğru düzgün

arkadaşım

lighting 1 2 saniye kitler glacier yavaşlatır
    flame ise bi etki göstermez aam dierlerine nazaran daha falza demeç vurur

lvl kasarken glacier + lighting olursan
    harpylere girer lr 24 skili ilw aposlara da girersin

lvl kasarken sakın ama sakın ilk skili lighta verme

ardreamda yada czde

istediğini olabilirsin tek başına isen fire
    party de isen lighting yada glacier orası sana kalmış

bence lighting ol
  • Flame-Lr Olurum O zmn adamı Kitlerim 3 sn Flameyle Dalarım Kılıt Acılırsa Bıdaha Kılıtlerım...

Tahminen Kaç Sn kitlio?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelloryCH -- 28 Mayıs 2007; 17:28:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

topic komiğime gitti

hiç mage oyanayan yok heralde doğru düzgün

arkadaşım

lighting 1 2 saniye kitler glacier yavaşlatır
    flame ise bi etki göstermez aam dierlerine nazaran daha falza demeç vurur

lvl kasarken glacier + lighting olursan
    harpylere girer lr 24 skili ilw aposlara da girersin

lvl kasarken sakın ama sakın ilk skili lighta verme

ardreamda yada czde

istediğini olabilirsin tek başına isen fire
    party de isen lighting yada glacier orası sana kalmış

bence lighting ol

Bence sen ilk kendi oyunu bilmene bak damage'ye demeç diyen bi eziğin millete bişi biliyormuş ve öğretiyormuş havasında takılması çok açıklı hem lr 2 3 saniye durdurmas sende bifrost itemleriyle birlikte 250 fln light damage olsa bi de 72 stafıyla vursan adamda da 1 gram reesistance olsa bak bakalım kaç dakka kilitleniyo Ama 42yle olmasına gerek yoq light novası da kilitler her skili kilitler illa stafla vurmak zorunluluğunda hissetme kendini!

• resistantla alakalı
  • 60 fln Olur

Flame-Lr Mi

Flame-Glacier Mi Resistansım 60 olursa Ne Kdr Sürede Kitlerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HelloryCH

Beyler Bu Lr nın 42 Skılı Staff Vuruşu Deil Mi ? Adamları Peki 3sn.nasıl Kitliyor Kafama Takıldıda...

basbayaa kilitliyo ozelligi o
  • quote:

60 fln Olur

Flame-Lr Mi

Kitlemenin senin resistance ınla bi alaksı yok
    Rakibinin resistance ı ve senin int in le alakası var.
  • bak glacier swift siler ve hızı yavaşlatır lighting kitler hem bide lightın skilleri glaciere ve flameye gore daha uzaga vurulur ve lightın nowasının alanı normal flame nowasından daha büyüktür.eger lr yada glacier olcaksan int olcaksın ne kdr int puanın olursa o kdr kitleme veya dondurma becerin yükselir yani partylere gircen sen adam öldürmüycen sadece adamı etkisiz hale getircen ve partyndekiler adamı öldürcek.nt ye girdin önden koşcan glacier nowayı bi vurcan herkes apışıp kalcak ve kimse kaçamıycak ve tank olan warrio gelip vuramıycak sonra flame mageler arkadan işi bitircek lightın olursanda kitlersin adamlar yine kaçamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

quote:

60 fln Olur

Flame-Lr Mi

Kitlemenin senin resistance ınla bi alaksı yok
    Rakibinin resistance ı ve senin int in le alakası var.

ayrıca senin ne kadar lightning damagenie sahip olduguna baglı. mesela lightning erenion +8 ve ve imir ringlerin olcak ve int mage olcaksın, elinden ne kaçan kurtulur ne de uçan. ama elixirde güzel kitliyo. ve arkadasın dedigi gibi paper mageler çok fazla kitleyemez.

• O zmn ben Flame-Glacier Olayım Zaten Karsımdakının Uniqleri Olabilir 3sn kıtleyecegıme Glacier Atarım Yavaslar Biraz Farkı Acarım Skıllerı Adama Cakarım Sizce Bu Fikir Nasıl?

NOT: GLACİER VE LR BENIM İÇİN 2. PLANDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelloryCH -- 28 Mayıs 2007; 18:14:13 >
  • eğer ki ardream de kalacaksan kesinlikle glacier+lightning ol.flame sadece damage için.glacier light olursan hem kilitlersin hem glacier le damage verebilirsin.ne kadar flame kadar olmasada.ama lightningden daha fazla damage verebilirsin.üstelik kasılırkende glacier le harpy partilerinde lr resistance ile de apos partilerinde yer bulabilirsin.
  • ben mage im lr resistance 150 oluor 80 lik lr ile genede kitlenebiliom
  • quote:

O zmn ben Flame-Glacier Olayım Zaten Karsımdakının Uniqleri Olabilir 3sn kıtleyecegıme Glacier Atarım Yavaslar Biraz Farkı Acarım Skıllerı Adama Cakarım Sizce Bu Fikir Nasıl?

NOT: GLACİER VE LR BENIM İÇİN 2. PLANDA...

Sen adamı yavaşlatınca 2 3 saniyede indirebilceğini mi zannedion?
  • Ben Hep Mage KuLLandım...
    Bence FLame / Lr oL BuLabiLirsen İmir Ring BuLL DuaL KitLemezsen Neyim
  • lr magelere karşı tek çıkar yol lr:200 talia dır. afedersiniz ama bizim cafe sahibi 80lwl ama lr mageler onu kitliyor

ne olacağına gelince sadece pk yapacaksan Flame + LR ha exp de kasacaksan glacier + LR ama bununla pk da çok iş yapamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.