Şimdi Ara

---Lr 42--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Orjinalden alıntı: HelloryCH

O zmn ben Flame-Glacier Olayım Zaten Karsımdakının Uniqleri Olabilir 3sn kıtleyecegıme Glacier Atarım Yavaslar Biraz Farkı Acarım Skıllerı Adama Cakarım Sizce Bu Fikir Nasıl?

NOT: GLACİER VE LR BENIM İÇİN 2. PLANDA...

Sen adamı yavaşlatınca 2 3 saniyede indirebilceğini mi zannedion?

Bıdaha Kıtlerım Geryy

BEYLER KRR VERİLDİ FLAME-LR OLACAM KITLICEM VE DALACAM ACILIRSA BI DAHA KITLICEM...
    BÖYLELIKLE UZAKLASMADAN OLDUĞUM YERDEN ÇAKACAM SKİLLERİ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BLueBoys

glacier + light hem ii exp kasarısn hemde ardreamda yada cz de ii iş yaparsın bu 2 skillde kitlior glacier yavaşlatır light kitler flame hiçbişey yapamaz

Ama Flame Hepsinden Sağlam Vuruyo Haberin War mı...

• quote:

quote:

quote:

O zmn ben Flame-Glacier Olayım Zaten Karsımdakının Uniqleri Olabilir 3sn kıtleyecegıme Glacier Atarım Yavaslar Biraz Farkı Acarım Skıllerı Adama Cakarım Sizce Bu Fikir Nasıl?

Bıdaha Kıtlerım Geryy

BEYLER KRR VERİLDİ FLAME-LR OLACAM KITLICEM VE DALACAM ACILIRSA BI DAHA KITLICEM...

güzel arkadaşım damlara hakaret etme adam fikir beyan etmiş sadece kötü bişey yok bunda

• Deli kitliyo ya bende ligh. oluyorum ara sıra süper ya...
  • hem mobları hemde karsı ırkı 3-4 sn kitler ve hit damage verir!
  • İCE LR
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

İCE LR

bncede ice ol harpy de kas hem ardream de adamları yawaşlatırsın cok işe yarıo o lr de apo da deru da cok işe yarar
  • ice lr ol nasıl kitlenir die soruorsan light ererion 7 weya 8 akar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

ice lr ol nasıl kitlenir die soruorsan light ererion 7 weya 8 akar

+1905..
  • bak sana soyleyim ben.42 lightning ver ve 57 fire ardream icin yapacaksan.mesela karsina birisi cikti hemen 42 ile kitle adami ve fire skilleirni bosalt.boyle cok iyi np kasarsin
  • bu başlık açıldığında post sayın kaçtı 50 kişi mesaj yazmış herşey enince ayrıntısına kadar anlatılmış ama sen hala karar veremdin

COK GARİP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_Death -- 28 Mayıs 2007; 19:48:47 >
  • adam bişi anlatmamış ki ne cvp yazıyonuz bu kadar
    1.Exp mi kascan?
    2.Ardream mı yapcan?
    3.C.Z mi yapcan?
    4.Şu an bi adamın var mı?
    5.Yeni char mı açcan?
    Yani hiç bişi söylememişsin
    Ardream yapcaksan ben fire-gl derim adamı gördün mü bi chill sonra döşe fire skillerini.Akıllıysa sana doğru gelir kaçmaz kaçmaya çalışırsa senindir zaten kurtuluşu yok
    Lvl kascaksan gl-light her yerde iş bulursun rahat kasarsın sonra ardreamda yaparsın cz de.np kasacağın zaman fire-gl olursun.Ardream yapcaksan paper ol.Cz istiyosan bence pet ol pet mage olursan gl-light olabilirsin iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLueBoys

glacier + light hem ii exp kasarısn hemde ardreamda yada cz de ii iş yaparsın bu 2 skillde kitlior glacier yavaşlatır light kitler flame hiçbişey yapamaz

bnce flame in yanına hic bisi yapamaz yerine kodumu oturtur yaz
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Benim Lr Resistance 80 Oldugu Halde Kitliorlar. Takıom Lr Talia yı Sonrada Asasinler Abanıor.

Yani KiTliyor Mu Kesin Adamları....

• quote:

quote:

quote:

Bıdaha Kıtlerım Geryy

No no no no no katılmıyorum sana öyle olsa hemen adamı kilitle her saniye o zaman lr mage dışında char açmanın bi anlamı yokki biz arkla denedik o bana hiç durmadan 42 lr skili çaktı bende skil basmayı denedim nakadar çok vursan da bi ara açılıo adam o arada sni rahatca indirir ama kullanmayı bilmene bağlı bakmage sadece adamı kilitle öldürden ibaret değl sağlam bi mage çok daha fazlasını yapar çok uzun şeyler bunlar anlatamam 3 saat

• ex kasarken ilk skil flame sonra glacier olmalı (hatta önce fire 33 sonra glacier 45 skilini açıp gerisini tekrar flameye verirsen hem zombi hem harpy kesersin rahat party bulursun) kesinlikle ex kasarken lighht olma. arddream için tutulan üç seçenek var.

1.fire paper mage: ikinci skil canın ne isterse ver çok az etki eder glacierde light da adama etki etmesi zor

2.int fire-light mage: staff 42 vurusunu açacak kadar light gerisi flame yanlız gezeceksen en iyisi bu

3.int light-ice mage: hem light hem ice 45 skillerini açarsın arta kalanı canın istediği gibi dağıt (party ile gezeceksen bunu yapacaksın sen adam öldürmeyeceksin kitliyecen yavaslatacan gerisini partydekiler halledecek çok sağlam olcaksın hem partyi bir arada tutup hem saldırman gerekicek verdiğin dmg değil sağlamlığın önemli..)

son olarak light herhangi bir skili (45 alanı %50 kitler) %100 kitlemez 10 kerede bir anca çünkü herkes sağlam artık. Warriorlar nerdeyse imkansız kekuri falan takan asaslarıda zor kitlersin mage ve priestler ise tek vurusta kitlenebilir(talia veya lr yoksa) .Ama ne olursa olsun 10 vurusta bi kere kitlenir isterse 400 lr olsun yine kitlenir. kitlenmiyosa glacier yada fire artık neye verdiysen onla asılcan.

light vurayım kitleyeyim sonra fire ile dalarımda tam manasıyla yapılcak birşey değil ice çakıp sonra fire yaparsan daha basarılı olursun . yada direk manes of fire skiliyle adamı deşersin.

• flame -lr her zaman en güzel secimdir!50 lwl de mage kasıorum ve cok hızlı oluor!
  • NE kadar nankorsun sen ya millet yardım edıo 2 dkka snra birilerine gery falan dıosun yarım saattır herkes aynı seyı soluo sen hala konmuyu devam ettiriosun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.