Merhaba arkadaşlar dinlediğim tarzlar Thrash Metal,Heavy Metal,Hard Rock yani sert tonlar istiyorum ama yanında doyurucu cleanler de olmalı.İkinci el alacağım.İbanez kullanılmamış ambalajsız, LTD ise kullanılmış.İkisi de aynı fiyat.Sizce hangisi daha uygun olur ?
İbanez kullanıyorum ben eğer yanında iyi br amfi alırsan her iki tonda başlangıç için iyi bunun yanında ibanezin klavyesi gerçekten rahat diğer markayı kullanmadıgım için yorum yapamıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: iceworld1907
İbanez kullanıyorum ben eğer yanında iyi br amfi alırsan her iki tonda başlangıç için iyi bunun yanında ibanezin klavyesi gerçekten rahat diğer markayı kullanmadıgım için yorum yapamıcam.
Şu an için amfi almayıp bilgisayar ile idare edeceğim.Klavyesi çok rahat diyorlar İbanez için ama sıfır fiyatlarına bakınca 300 tl fark var yaklaşık, yani LTD nin klavyesi de aşırı rahatsız olamaz herhalde keza ton bakımından da öyle .Teşekkürler yorumun için.
Bence o kadar parayı sıfır gitara verme sonra satacağın zaman pişman olursun çünkü en fazla 1,5 yıl idare eder seni.
quote:
Orijinalden alıntı: Thecrow.
Bence o kadar parayı sıfır gitara verme sonra satacağın zaman pişman olursun çünkü en fazla 1,5 yıl idare eder seni.
Peki dostum 22 perde solo atarken sıkıntı olmaz herhalde ? Sonuçta transpoze edilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: tonton54
quote:
Orijinalden alıntı: Thecrow.
Peki dostum 22 perde solo atarken sıkıntı olmaz herhalde ? Sonuçta transpoze edilebilir.
22 perde derken hangi gitarı kastetdin çünkü x2 ve grg170 24 perde.
Thecrow.
kullanıcısına yanıt
Ltd ex 50 yi kastettim ama önemi kalmadı başka biri almış gitarı :)