Şimdi Ara

Korg PA 800 Mü PA2X Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli müzisyen arkadaşlarım, Yaklaşık 2 ay sonra bu 2 aletten birini almayı düşünüyorum. Teknik özelliklerini uzun uzadıya yazmayacağım zaten bilen biliyordur ama Aralarındaki farkları kısa bir özet geçeyim.

PA2X'NİN PA800'E GÖRE ÜSTÜNLÜKLERİ

1- 45GB HDD üzerinde geliyor (PA800'de sonradan takılabiliyor)
    2- MP3 Board beraberinde geliyor (PA800'e sonradan takılabiliyor)
    3- Gitar modu,
    4- 76 tuş olması (PA800'de 61 tane)
    5- TC Helicon ses prosodürü
    6- fazladan bikaç ses efekti ve teknik detay.

Bununla beraber Kasasının, tuş takımının ve işçiliğinin PA800'den çok daha iyi olması. Eksik yanı ise, Hoparlörlerinin olmaması. Bu kimine göre önemli olmaya bilir ama benim için önemli. Her zaman profesyonel ortamlarda olunamayabiliyor. Eş dost arkadaş ziyaretlerinde çalınması gerekebiliyor.
    Bu durumlarda sorun olabilir.

Şu anki fiyatları ise:

PA800---1900€
    PA2X----2700€

Bu klavyeleri kullanan arkadaşlar, Bana ve bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara artılarını ve eksilerini yazarak yardım ederlerse sevinirim. Hem karar vermelerinde, Hemde bu klavyeler hakkında bilgi sahibi olmalarında yardımcı olacağı kanaatindeyim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hharas

Değerli müzisyen arkadaşlarım, Yaklaşık 2 ay sonra bu 2 aletten birini almayı düşünüyorum. Teknik özelliklerini uzun uzadıya yazmayacağım zaten bilen biliyordur ama Aralarındaki farkları kısa bir özet geçeyim.

PA2X'NİN PA800'E GÖRE ÜSTÜNLÜKLERİ

1- 45GB HDD üzerinde geliyor (PA800'de sonradan takılabiliyor)
    2- MP3 Board beraberinde geliyor (PA800'e sonradan takılabiliyor)
    3- Gitar modu,
    4- 76 tuş olması (PA800'de 61 tane)
    5- TC Helicon ses prosodürü
    6- fazladan bikaç ses efekti ve teknik detay.

Bununla beraber Kasasının, tuş takımının ve işçiliğinin PA800'den çok daha iyi olması. Eksik yanı ise, Hoparlörlerinin olmaması. Bu kimine göre önemli olmaya bilir ama benim için önemli. Her zaman profesyonel ortamlarda olunamayabiliyor. Eş dost arkadaş ziyaretlerinde çalınması gerekebiliyor.
    Bu durumlarda sorun olabilir.

Şu anki fiyatları ise:

PA800---1900€
    PA2X----2700€

Bu klavyeleri kullanan arkadaşlar, Bana ve bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara artılarını ve eksilerini yazarak yardım ederlerse sevinirim. Hem karar vermelerinde, Hemde bu klavyeler hakkında bilgi sahibi olmalarında yardımcı olacağı kanaatindeyim.

Şimdiden teşekkürler.

xd9 derim korg tınıları soundları ırenctir kimsin bilmiyorum bana guven arkadasım :) paran varsa audya 5 al. yer yuzunun en soundlu klavyesi şuanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.