Şimdi Ara

LTİ dışındaki kısımları sağlam olan ayt mat soru bankası onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
12
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heir of slytherin H kullanıcısına yanıt
    hocam ben karekök kullanıyorum ayt için bence o kitapla uğraşmak bu sene gelebilecek tehlikeli sorulara karşı güzel bir önlem olabilir çünkü ne tarz geleceği ne zorlukta geleceği konusunda pek bilgi sahibi değiliz karekökün de zorlayıcı soruları mevcut zaten ben mutlaka faydalı bir kitap olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk A. -- 27 Mart 2020; 18:42:57 >
  • up
  • Metini digerleri ile kiyaslar misin hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam soyle diyeyim, kitap guzel derecelendirilmis. Ben bir konuyu calisirken Metin'in Ogreniyorum kismini cozuyorum, çünkü cidden kolay oluyor. Sonra Pekistiriyorum testleri. Sonra diger tarayacagim kaynaklari tariyorum, Universiteliyim kismini en sona bırakıyorum.
    Universiteliyim testleri zaten cok az ve genelde 7-8 soruluk oluyor. Belli bir seviyenin ustundekilerin cozmesini pek tavsiye edemem acikcasi. 50 lira sonuçta. Kolaydan zora gittigi ve dizgisi cok hosuma gittigi icin almistim. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trigo var ama sınavda

• 2018 baskısı var elimde aynı mıdır acaba şu ltisi eski basım olan
  • 2018 baskısı var ltisi eski olan sorular değişmiş mi fazla ?
  • Trigonometrisi bayagi farkli, sadece kaldirilan konular cikarilmis da olabilir. Diger konulara bakmadim.
    Bende de var 2020 ve 2018 basim, ondan biliyorum.

• polinom parabolu sormuştum :)
  • Öncellikle uruk'un sorusunu cevaplıyayım orijinal elimde var bayağı bayağı iyi gerçekten bazı sorulardı konuyu tekrar tekrar öğreniyor gibiyim ha buda burdan geliyomuş gibisinden gerçekten acilden daha kaliteli bana göre , metin yayınları da kaliteli görünüm olarak hoş ama uruk sen belirli seviyedeysen önermem metin daha çok 15-20 nette olup 30'a yaklaştıracak kaynak .
  • ben sadece üniversiteliyim kısımlarını çözüyorum karekök,345 ten sonra bile zorlanıyorum soruları zor ve uğraştırıcı.
  • Hocam Orijinal'in cozumleri nasil? TYT cozumleri cok kotu diyorlardi, AYT icin ne diyorsunuz? Cozumleri cok onemli benim icin.

• Karekök zoru bankası.

• Kösb

• quote:

Orijinalden alıntı: Arandiel

Hocam Orijinal'in cozumleri nasil? TYT cozumleri cok kotu diyorlardi, AYT icin ne diyorsunuz? Cozumleri cok onemli benim icin.
    Hocam hatalı sor biraz gördüm ama video çözümü şuanlık iyi hani pek bir şey görmedim
  • Yok yok hatali soru oldugunu biliyorum ama Cozum 3D'nin cozumleri inanilmaz kotuydu mesela. Herkes dile getiriyor bunu.
    Orijinal Geometri cozumleri cok guzeldi ama AYT hakkında bilgim yok, aciklayarak anlatiyor mu sorulari cozen kisi? Bazi kitaplarda "1 ve 2 yanlis oldugu icin cevap 3" seklinde cozumler oluyor cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Kösb
    Bu ne ?
  • quote:

Yok yok hatali soru oldugunu biliyorum ama Cozum 3D'nin cozumleri inanilmaz kotuydu mesela. Herkes dile getiriyor bunu.
    Orijinal Geometri cozumleri cok guzeldi ama AYT hakkında bilgim yok, aciklayarak anlatiyor mu sorulari cozen kisi? Bazi kitaplarda "1 ve 2 yanlis oldugu icin cevap 3" seklinde cozumler oluyor cunku.
    Hocam ben yeni aldım birkaç kısım ilerledim gerçekten hoca çok akıcı ve canlı anlatıyor istersen bir uygulamasını indir bak
  • Tesekkurler yanit icin. Orijinal almak istemiyordum o kadar zor gelmez diye ama farz oldu artik.
    Iyi calismalar. :)

• quote:

Tesekkurler yanit icin. Orijinal almak istemiyordum o kadar zor gelmez diye ama farz oldu artik.
    Iyi calismalar. :)
    Orijinalden sonra bir kaynak daha çözersiniz :) sonra deneme artık gerisi sınav anı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.