Şimdi Ara

LTİ dışındaki kısımları sağlam olan ayt mat soru bankası onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
12
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 3d ve metini diğerleri ile kıyaslar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Metini birkac yorum ustte degerlendirmistim. 3D'yi de cok fazla cozmedim acikcasi. Parabolunu cozmustum, cozumlerini yapan hoca asiri kotu anlattigi icin kufur edip kitabi attim bir kenara.

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    kösb deki hangi konuları çözeyim ciddi yaz. PKOB , ebob ekok, mutlak değer ??
  • Full Matematik nasıldır kullanan var mı?
    Full Matematik Yayınları AYT Matematik Soru Bankası - Kitapİşler
    Full Matematik Yayınları AYT Matematik Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri
    https://www.kitapisler.com/full-matematik-yayinlari-ayt-matematik-soru-bankasi_59481.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IT Engineer -- 27 Mart 2020; 21:37:43 >

• Metin yayınları almaya değer mi karekök acil çözmüştüm endemiğin üç dört beşin bazı kısımlarını çözdüm apotemi lti çözmüştüm bir de ama son durum ortada metin yayınları bunların altında mı kalır bir şey katar mı acaba?
    Uruk hocam orijinal kasıntı sorunlara sahip baya bence ara ara çözüyorum ondan kendimi geliştirmek için ama lti olmadan diğer konulardan o tarz sorular gelir bence çok zekice hazırlanmış sorular var içinde hakim olduğum konularda bile aşırı zorlanıyorum ama çözümü izleyince aydınlanma yaşıyorum. Zaten seviyen iyi senin almani öneririm matematiğin fatihi hocamız sorular atıyor arada onlara bak istersen dediğin konulara fikir oluşur kitap hakkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin ayt matın youtubede çözümleri var oradaki üniversiteliyim sorularını inceleyip alabilirsiniz
  • Orijinalin polinom soruları kadar sağlam soruları hiçbir kaynakta görmedim

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    345 polinom ösym kısmı da acayiptir

• Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Hocam endemikten neler çözdün nasıldı kitap sence

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Trigosunu çözmedim bir de integralini. Sorular genelde eski tarzdı. Karekök de eski tarz mesela ama karekök bana çok şey katmıştı bunda o hissiyatı alamadım neden bilmiyorum kişisel bir şey bu tabi kitap güzel bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He ya polinom niye yok acil hesap ver sirf polinom icin aldim kitabi bi actim polinom yok rezilllik

• polinom tyt kitabında ayrıca fonksiyon da tyt kitabında. AYT kitabında olan fonksiyon yalnızca grafik üzerine öteleme vb.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Ozel tanimli fonksiyon zaten ayt konusu hocam da ayt kitabindan bence polinom olmasi gerekirdi karekoktr var 345 te var

• Karekok,3d,orijinal,345 Osym tarzi kismi,Acil A+ kisimlari,Apotemi trigo,apotemi fonksiyon

• Herkes aynı şeyleri yazmış da ben biraz aynı şeyleri biraz farklı şeyler yazacağım:
    Metin üniliyim kısmı tam modunda olmuş,ben kitabı beğenmiyorum ama buradaki soruları 10 numara
    Acilin trigo denemesi 10 numara.Uruk'un dediği gibi apotemi trigo güzel ama sıfırdan ilk kez çözecekler ilk kısmı atlasın size bir şey katacak soru yok.
    345'in klasik son testi veya test sayısı fazlaysa son 2 testi üstüne ösym tarzı ilk test hariç tümü ve orijinal sorular tam ayarı oldu artık.
    Çap'ın prof kısımları bence çözülür.Güzel sorulardan oluşuyor.
    Ekstremum yayınlarının arkasındaki giriş seviyesi testler hariç tümü çözülür.İleri düzeyi çok sağlam.
    Deli matematik soru bankasını çözeceğim şahsen.Apotemi'nin bir polinom sorusu vardı,Matematiğin Fatihi kanalına bakanlar bilir.İşte o sorunun çok çok çok benzerini adamlar 2016 yılında sormuslar bknz:syf 243 15 ve 16.soru.Bu kitabı cozmek zordur ama cozenin sırtı yere gelmez.
    Matematik Kulubu Zor Ayt Soru Bankası'nın testleri alınabilir gayet güzel.
    Apotemi tyt mat sbyi kimse önermemiş ama kümeler vs orada iyiydi bence onun içinden de ayt soruları alınır.
    Son olarak orijinal ayt kırmızı ve mavi testler.

Bence buradaki çoğu şey size yeterli olacaktır hepsi sağlam.İstediğinizi seçip çözün bence üzmez

Bu arada biraz fazla gibi duruyor ama zaten ayt kitaplarının yarısı ltiydi yani bu testlerin çoğu da özel testler karma şekilde yapılıp çözülebilir.Tyt mat kısmı içinde gidip üslü köklü sorularını da almayın yani tek bu kısımlar için eğer bilmeyen vs varsa XODO ile ayrılıyor

• Hocam acil trigo denemeleri saglam gibi duruyor apotemiden sonra gider mi ?

• PDF yapsak güzel olur

• Orijinalin lti dışı kısmı polinom parabol vs için konuşuyorum o kadar zor değil fakat öneririm. Başta yeni nesil diye hoşuma gitmemişti fakat ayarında kaliteli geldi bana. +35 in üstüne koyabilmiştim kitap sayesinde. Geçen seneki denemeleri gibi iğrenç değil öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.