Şimdi Ara

LTİ'NİN GERİ GELDİĞİNİ NEREDEN ÇIKARDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi kaynak var mı? ayrıca çıkarılan konu/konular var mı ?

• Kanalda konuşmuş sanırım
  • Up
  • Dün açıklama yapıldı
  • Kesin bilgi
  • Kesin bilgi ama bu Twitter tayfa yüzünden vazgeçebilirler çünkü seçimde oy almak da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Eylül 2020; 14:14:24 >
  • CENGMORUQCENG C kullanıcısına yanıt
    GTÜ den ise kesindir
  • Eger ki vazgecselerdi 2.5m tweet ve 1.5m tweet atilan gunlerde vazgecerlerdi.
  • madem öyle geçen sene 1 milyon twit atıldı onu niye iplemmediler
  • Valla her şey bu twitter tayfanın dediği ile olacaksa söyleyelim ygs-lys sistemini geri getirtmeye çalışsınlar en azından bir yararları olur.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Müthiş yorum
  • Hedef ben miyim tayfun kullanıcısına yanıt
    LTİ kaldırılmasın diyen kesimin kime oy verdiği belli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Eylül 2020; 15:4:41 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Keşke böyle bir şey yapsalar ama kaldırdıkları sistemi geri getirmezler.
  • Adı ygs olmasın başka bir şey olsun.

Ha bunu yapamazlar ki. Soru sayısı artınca sınav zorlaşacağını düşünürler bunlar. Hadi onu da geçtim olası bir sistem değişikliğinde bir dünya adam (yeni gelen sınav sistemi iyi ya da kötü olsun hiç fark etmez) yine boş boş tweet atacak.
    Yine "biz deneme tahtasıyız yawww" diyecek.
  • Ben hiç oy kullanmadım hocam topu tekrar size atıyorum.
  • Bakan konuşma yaptı dün. Fakat konuştuğum birkaç hoca bütün konular çıkmayabilir dedi 2020’deki gibi
  • Hocam biz oy kullandıkta ne oldu ? Siyaseti eğitime alet ettiler ve geleceğimiz yok oldu. Daha çok söyleyecek lafım var ama forumun kurallarının dışına çıkmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Eylül 2020; 15:20:3 >
  • Hocam ben oy kullanmadigim için sucum günahım yok. Kullanınca tartışalım bu konuyu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.