< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Lübnan'daki telsiz patlamalarının ardından ASELSAN'dan yeni paylaşım (2. sayfa)
-
-
Yahudiler pil patlatmadı ki, araplara icinde bomba düzenegi olan telsiz sattılar ve uzaktan tetikleyerek gümlettiler.. Yani arapların toplu olarak irandan siparis ettigi telsizleri ajanları sayesinde bir sekilde patlayan telsizlerle daha teslimat öncesinde degistirdiler.. O piller genellikle o sekil patlamaz zaten kısa bir süreligine yanar ve söner..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Eylül 2024; 13:53:46 > -
Hükümetin askeri silah ve mühimmat üreten firmaları hakkında yazmak, cizmek, ileri geri konusmak, Türklükten cıkartır ve ocak dısı bırakır.. Ben de gecenlerde talihsiz bir sekilde böyle sallamıstım, simdi gavur ve herkel oldum bir gecede saclarım sarı renge gözlerim de mavi renge dönüstü nifak ve melanet tohumları sacmaya basladım simdi bunları överek tekrar esmer ve yağız bir delikanlı olmayı umut ediyorum..
-
yerli ve milli yazması rahatsızmı etti?
-
Burdaki asil mesaj su biz Hizbullah'a destek veriyoruz gelsinler bunu alsinlar rahat rahat hainlik yapsinlar
-
pil patlatma diye bişey yok. bilgin yoksa konuşma.
-
Yazdığınız ortadayken benimde cevabım kastım açık iken hala niye zorluyorsunuz, banane hükümetten aselasan bu hükümet döneminde çıkışa geçmişse de kurulduğu zaman belli hizmet ettiği yer belli neyin ısrarındasınız, lübnan'da tezgahlanan olay hakkında yeterli derecede deşifre olundu hikaye belli oldu bahsettiğiniz yazdığınız şeyler ancak alaya almak olarak değerlendirilebilir bunu başka bir açıklaması yok, bu kin nereden geliyor cidden merak ediyorum. bu ülkede yaşayıp ülke için çalışan bir kuruluşa bu denli alaycı sözü bir insan nasıl yazabilir. siz dalganıza devam edin adamlar planlar projeler yapsınlar sonra onlara tebrik etmek yerine ne isterseniz onu yapın.
-
Ne yapiyorlar peki atomu mu parcaliyorlar? Ne yaptilar da tapinmayi hak ettiler soyleyin o zaman? Her ulke kendi capinda silah ve mühimmat uretiyor zaten bu adini verdiginiz kuruluslara tapinmayi gerektirecek ne var? Ne yapmislar? Basitce gorevlerini yapiyorlar.. Devam etsinler ne diyelim.. Basarilari daim olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Eylül 2024; 23:30:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu el insaf ne yazdığın belli niye yazdıklarını normal görüyorsun ki? onlar tapınalım diyen kim bu memlekette böyle tapınma filan benzetmeler aşırılıktır kim tasvip eder ki? yazdıklarına karşılık olarak verdiğim cevapta tam bunun için. insaf et hatanı gör abartmışsın, bizde seni gömmedik ne yaşadın ki bu nefret kinle aşağılıyorsun dedik. başarıları daim olsun tabi. çalışırlarsa olacak yatarlarsa birini alırlar :))
-
Nefret ve kin senin kendi hezeyanin.. Iste iktidar olarak biz gelmeden once, savas arac ve gerecleri uretilmiyordu, biz geldik ve iste Turkiye uretir hale geldi siyasi parti propagandasi yani onu anlamayacak kadar avel zaten degiliz cok sukur lakin burada gercekten de bir tapinma beklentisi de var gibi geliyor bana cunku bu kuruluslari olumlu yonde elestirsek bile hemen vıyyy vadan hayınlarııı serzenisleri yukseliyor boyle olmuyor mu? Bak kin ve nefret hezeyanin bile bu dogrultuda bir serzenis zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Eylül 2024; 6:45:41 >
Vatanseverler için yerli ve milli , diğer yapılanlar gibi
-
Arazide unutulan bir telsiz dusman eline gectikten sonra herseye sil bastan baslamanız lazım ve bu sekilde kaybolan telsizler var malesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk mesajdaki epirus un ne demek istediğini anlayan var mı, ülkede saldıracak mili menfaat bırakmadılar.
-
Yani devlet kurumlarindaki ciddiyet o kadar bozuldu ki surada aslesanin aciklamasina supheyle yaklasan bir dunya insan vardir.
Tamam atmayalım ama tapınılması da dogru degil.. Üstelik karsı cenahı muhtemelen heykelcilikle suclayanlar tarafından kurumlara tapınılıyor.. Bunlar kurum tapar olmuslar.. Ayrıca ben bu firmalardan simdiye kadar gelismis bir silah üretimi görmedim dron konusunda basarılı oldukları muhakkak fakat daha ileri düzey silahlar beklentisindeyim.. Ülkede mühendis yok mu? Üniversite yok mu? Hepsi var.. O üniversiteleri süs olsun diye mi acıyorlar? Hayır... O zaman uzun menzilli füzeler ve hatta yerli milli savas ucagı motoru bekliyorum.. Projeler degil netice görmek istiyorum vesselam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2024; 8:33:55 > -
Bence beyaz eşyalarada dikkat etmek lazım. Her türlü elektronik cihazlara dikkat edilmeli. Hepsini uzaktan kontrol edebilirler ..
-
Ecevit'in eseri ASELSAN.
Heykelci diye alay ettikleri Ecevit...
Ecevit olmasa şu an övündükleri hiçbir şirketimiz olmayacaktı.
20 senede Adam akıllı 1 tane bile şirket üretemediler.
Hatta Ecevit zamanında Samsung'dan bile önce; Yazılımlar ve Anakartlar için Netaş'ı kurdu. Hatta Netaş Kurulunca Yabancı Ortaklı idi.Ecevit böyle önemli bir hususta yabancı ortak olmaz diyerek, şirketi %100 Türk Yapmıştı.
Sonra ne mi oldu. O çok beğenilen yere göre sığdırılamayan Özal Geldi ve , Özelleştirdi şirketi.
Yabancılarda tüm faaliyetlerini bitirdi şirketin.
Eğer Aselsan, Havelsan, Roketsan, Aspilsan, Tusaş , Tei , Tai ; 'nin Sahibi TSK olmasa. Bugün bu şirketlerimiz de olmayacaktı.
Hepsi Özelleştirilecekti.
Ayrıca da damada verilen Tümosan'ın ne hale geldiği de ortada....
Bugün Bizim Bir Huawei'miz; bir Samsung umuz olabilirdi.
Ama Sorun yok.Doğru ya Alamanya bizi kıskanıyaaa
Egonomi Çohhh Eyiii Yeğen. Oyun Böyükkk.
Çıkart Telefonunu ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X