Arkadaslar merhabalar ilgili 14 yillik hesabimin banlandigi icin buraya yaziyorum. Biri benim forum donanimhaber hesabimi patlatip hesabima girmis ve ozelden mesaj atarak milleti dolandirmaya calismis. Sanirim dolandirdigi birileri de olmus. Sadece benim hesabim degil gerci baskalarinin hesabina da girip millete ozelden mesajlar atmis. Bunu bugun hesabima girince ozel mesajlara bakinca anladim. Uzun zamandir forum hesabima girmiyordum zaten. Yani konu hakkinda bir bilgisi olan varsa yazsin. Yakalandi mi o herif. Ozel mesajlarda kadir sağlam diye bir isim geciyordu. Ayrica birileri nasil bu kadar kolay milletin hesabinin sifresini ele gecirebiliyor. Acaba konu hakkinda bilgisi olan birileri var mi? Vay arkadas ayda yilda bir birsey olmaz diye foruma giriyoruz, lakin birileri illa ne yapip ne edip birsey olmasini sagliyorlar. Sonra acaba hesabimin banini bir sekilde kaldirmak mumkun mu? Son olarak da insanlar buranin uzerinde dolandirilmayi nasil basariyorlar. Allahtan bahsi gecen rakamlar cok yuksek meblag degildi. 300, 500, 700 tl leri gordum. Daha yuksek meblaglarin oldugunu zannetmiyorum.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 395 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware