< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 23 Nisan 2023; 5:36:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lubnanli kızların çok güzel olmasi
-
-
Spor haram mı? İlk defa duyuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman ben direkt 7. Kattan cehennemliğim
Aynen obez gezelim yani
Bir tane Lübnan'lı gacı fotoğrafı atabilirmisiniz, bu arada Lübnan'da ne yaptınız ? Bende 1985 - 1990 yılları arası 5 sene dünyanın en zengin ülkesi Kuveyt'te kaldım ve hakikaten o zamanlar ergenliğe daha girmediğim halde Kuveyt'li kadınlar çok hoşuma gidiyordu, zaten Arap kadınları genelde de güzel olurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş resmen saçmalamış
Bencede
Savaşa hazır olmak FARZ dır. Yani bu niyetle spor yapmak FARZ dır.
"Ey iman edenler! Sabredin! Sabır yarışında düşmanlarınızı geçin! Cihad için daima hazırlıklı ve uyanık bulunun! Ve Allah'a karşı gelmekten sakının ki felâh bulup başarıya eresiniz. [22, 77] Al-i İmran 200
Zaten spor sabır demektir.
Beden sağlığı için spor yapmak ta vaciptir.
Bedeni korumak vaciptir. FARZ gibi bir şey.
Kilo alacak kadar aşırı yemek haramdır. Çünkü israftır.
Kilo almadan da aşırı yemek mekruhtur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 23 Nisan 2023; 11:23:23 >
Mia Khalifa gibi güzel kızları var bayılıyorum Lübnanlı hatunlara.
-
Spor haram değil ama şeriat ülkelerinde kadınların spor yapması haram olarak algılanıyor. Spor yapan kadınlara kırbaç cezası uygulanıyor suudi Arabistan ve iranda
Psikolojik olarak da çok güzel oluyorlar ve azgınlar tabiki o kadar zaman din baskısı ile sınırlanırsa kadınlar sonra böyle güzellik ve cilve ortaya çıkar hepsi harikadırlar tatmak gerek.
-
SS'lerle destekleyelim konuyu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X