Şimdi Ara

Lucescu Galatasaray'da. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 23 Temmuz 2017; 1:52:14 >
  • lucescu gelsin yanına da hagiyi getir. luce 2 sene çalıştırıp bıraksın hagiye.

Ayrıca konu sahibine blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Galatasaray'da büyük sürpriz! Lucescu ve Sneijder... Tarih: 22.07.2017 16:09 Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesi, bardağı taşırdı. Yönetimin, salı günü yapacağı toplantıda çok radikal kararlar alacağı öğrenildi. İşte detaylar: SALI GÜNÜ BİLETİ KESİLECEK Galatasaray'da kazan kaynıyor. Östersunds hezimetinin ardından ufukta teknik adam değişikliği gözüküyor. İlk kez Avrupa'da mücadele eden zayıf rakibine eleyerek tarihine kara bir leke ekleyen Sarı- Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek, bu facianın faturasını Igor Tudor'a kesecek. Salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Hırvat çalıştırıcının ipi çekilecek ve yerine Mircea Lucescu getirilecek. Rumen teknik adamla daha önce irtibata geçen yönetim, Östersunds facianın ardından temaslarını sıklaştırdı. Kendi koltuğunu sağlama almak isteyen Dursun Özbek'in Luce'yi ne şartta olursa olsun ikna edeceği kaydedildi. Özbek'in bu hamleyle tarafatarın tepkisini dindirerek sezona sorunsuz girmek istediği kaydedildi. WESLEY SNEİJDER BOMBASI Yönetimin taraftarla arasını düzeltmek için Lucescu'yla birlikte Wesley Sneijder'ı da geri çağıracağı iddiası bomba etkisi yarattı. ALBERS'E MESAJ GÖNDERDİ Dursun Özbek'İn Sneijder'ın manajeri Guido Albers'e ''Bizden haber gelmeden kimseyle anlaşmayın'' mesajı gönderdiği de iddialar arasında... Lucescu'nun Sneijder'la çalışmak istemesinden dolayı yönetimin böyle bir karar aldığı da ileri sürülürken, Rumen çalıştırıcı, Lozan'daki Fenerbahçe-A.Bilbao maçında, Galatasaray sorularına ''Göreceğiz. Bir şey diyemem'' cevabı vermişti. 71 yaşındaki hocayı göreve getirmek için Özbek tüm kozları oynayacak. (Güneş)

Allah'ım sen konuyu biliyorsun amin.

haberin doğru olacağına pek ihtimal vermiyorum.. Özbekgillerden böyle bir şey beklemek olası değil

• lucescu ile 2 yıl sözleşme yapılır, ilk yıl takım toparlanıp kadro oturur. sezon sonu dursun yönetiminin görev süresi biter yeni yönetim gelir. bu arada milli takım dünya kupasından elenir. terim istifa edip 1 sene kafamı dinleyeceğim diye boşta kalır. bir sonraki sezon lucescunun sözleşmesi bitince artık yaşlandı deyip terime teklif gider. yeni yönetimle terim tekrar g.sarayın başında olur. nasıl senaryo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

lucescu ile 2 yıl sözleşme yapılır, ilk yıl takım toparlanıp kadro oturur. sezon sonu dursun yönetiminin görev süresi biter yeni yönetim gelir. bu arada milli takım dünya kupasından elenir. terim istifa edip 1 sene kafamı dinleyeceğim diye boşta kalır. bir sonraki sezon lucescunun sözleşmesi bitince artık yaşlandı deyip terime teklif gider. yeni yönetimle terim tekrar g.sarayın başında olur. nasıl senaryo?

luce gelirse şampiyon olur.. dursun bir yere gitmez bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

lucescu ile 2 yıl sözleşme yapılır, ilk yıl takım toparlanıp kadro oturur. sezon sonu dursun yönetiminin görev süresi biter yeni yönetim gelir. bu arada milli takım dünya kupasından elenir. terim istifa edip 1 sene kafamı dinleyeceğim diye boşta kalır. bir sonraki sezon lucescunun sözleşmesi bitince artık yaşlandı deyip terime teklif gider. yeni yönetimle terim tekrar g.sarayın başında olur. nasıl senaryo?

kendisi elbet gitmek istemez ama sonuçta görev süresi bitiyor. tekrar seçim olacağı için karşısına sağlam bir isim çıktığı takdirde kazanma ihtimali düşük bana göre. tabi dedeler biz istikrardan yanayız devam etsin diye destek verirse geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

kendisi elbet gitmek istemez ama sonuçta görev süresi bitiyor. tekrar seçim olacağı için karşısına sağlam bir isim çıktığı takdirde kazanma ihtimali düşük bana göre. tabi dedeler biz istikrardan yanayız devam etsin diye destek verirse geçmiş olsun

Dursunu liselilerinde kurtarabileceğini düşünmüyorum. 2015'de ekonomik durum kötü diye kimse aday olmamıştı ama bu sene öyle olmaz. İlla ki ünal gibi biri çıkar. Nasılsa para bol Dursun gibisi de bir daha gelmez o kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 23 Temmuz 2017; 9:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Galatasaray'da büyük sürpriz! Lucescu ve Sneijder... Tarih: 22.07.2017 16:09 Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesi, bardağı taşırdı. Yönetimin, salı günü yapacağı toplantıda çok radikal kararlar alacağı öğrenildi. İşte detaylar: SALI GÜNÜ BİLETİ KESİLECEK Galatasaray'da kazan kaynıyor. Östersunds hezimetinin ardından ufukta teknik adam değişikliği gözüküyor. İlk kez Avrupa'da mücadele eden zayıf rakibine eleyerek tarihine kara bir leke ekleyen Sarı- Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek, bu facianın faturasını Igor Tudor'a kesecek. Salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Hırvat çalıştırıcının ipi çekilecek ve yerine Mircea Lucescu getirilecek. Rumen teknik adamla daha önce irtibata geçen yönetim, Östersunds facianın ardından temaslarını sıklaştırdı. Kendi koltuğunu sağlama almak isteyen Dursun Özbek'in Luce'yi ne şartta olursa olsun ikna edeceği kaydedildi. Özbek'in bu hamleyle tarafatarın tepkisini dindirerek sezona sorunsuz girmek istediği kaydedildi. WESLEY SNEİJDER BOMBASI Yönetimin taraftarla arasını düzeltmek için Lucescu'yla birlikte Wesley Sneijder'ı da geri çağıracağı iddiası bomba etkisi yarattı. ALBERS'E MESAJ GÖNDERDİ Dursun Özbek'İn Sneijder'ın manajeri Guido Albers'e ''Bizden haber gelmeden kimseyle anlaşmayın'' mesajı gönderdiği de iddialar arasında... Lucescu'nun Sneijder'la çalışmak istemesinden dolayı yönetimin böyle bir karar aldığı da ileri sürülürken, Rumen çalıştırıcı, Lozan'daki Fenerbahçe-A.Bilbao maçında, Galatasaray sorularına ''Göreceğiz. Bir şey diyemem'' cevabı vermişti. 71 yaşındaki hocayı göreve getirmek için Özbek tüm kozları oynayacak. (Güneş)

Allah'ım sen konuyu biliyorsun amin.

haberin doğru olacağına pek ihtimal vermiyorum.. Özbekgillerden böyle bir şey beklemek olası değil

Bıçağın kemiğe dayandığını dursunda biliyor artık.

• Lucescu gelse ne olur.ilk 11 de beceriksiz en az 7-8 adam var bireysel yetenekleri sıfır olan topçunun başına istersen 11 tane hoca koy yine bir yol olmaz.ft geldigi zaman bu kadar beceriksiz oyuncularmi vardi.gs de şuanki kadro gördüğüm en rezil kadro ozellikle defans ve önü

• Yav yeter yav Sıkıştıkça luce gına geldi artık dursun gitmedikçe kim gelse fark etmez.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro bence bam üçlüsü zamanında ki kadrodan bile daha kötü.

• Lucescu devri kapandı adam 70 yaşına geldi.Zaten futbolu kafasında bitirmiş adam.Şu saatten sonra Lucescudan bir şey olmaz.Bırakın şu Lucescu masallarını önümüze bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 23 Temmuz 2017; 11:41:36 >
  • Hiç akıllanmayacaksınız 2 senedir seçiyorsunuz teknik direktörleri hala akıllanmadınız. Lucescu falan boş şampiyonluk istiyorsanız çare HAMZAOĞLU. gelin bir kere de beni dinleyin hocam gelsin şampiyonluk için her türlü iddiaya varım hodri meydan
  • Hamza Hamzaoğlu ile gelen şampiyonluk tamamen o sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kötü olması ile alakalı. Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı evlatçılıkla uzun süreli başarı sağlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 23 Temmuz 2017; 12:58:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bgrn7

Hamza Hamzaoğlu ile gelen şampiyonluk tamamen o sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kötü olması ile alakalı. Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı evlatçılıkla uzun süreli başarı sağlanmaz.

Zidane'in cl ve la liga'yı alması barça ve münih'in kötü olması ile alakalıymış yayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 23 Temmuz 2017; 21:15:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bgrn7

Hamza Hamzaoğlu ile gelen şampiyonluk tamamen o sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kötü olması ile alakalı. Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı evlatçılıkla uzun süreli başarı sağlanmaz.

fenerli futbolcular kurşunlanma olayı ile tamamen koptular.. bjk de ise bilic aynı tudor gibi fantazi peşinde koştu.. bizde şampiyonluk hamza dan ziyade albayrakındır.. takımda bileştiriciliği kenetlenmeyi o yaptı.. zaten o yokken capsızı hamzanın ne mal olduğu goruldu..bir de buyuk bir bal.. ay nı m. denizlideki gibi. son altı macın tamamında 1 pozisyon ile gol attık, rakipler 5 pozisyon buldu atamadı.. akıllı bir yonetim o sampiyon olunan sezonun bittiği anda hamzayı sutlardı.. oyun hiç umut vermiyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Hiç akıllanmayacaksınız 2 senedir seçiyorsunuz teknik direktörleri hala akıllanmadınız. Lucescu falan boş şampiyonluk istiyorsanız çare HAMZAOĞLU. gelin bir kere de beni dinleyin hocam gelsin şampiyonluk için her türlü iddiaya varım hodri meydan

aynen lucescu boş çare hamzaymış . sen lütfen yorum yapma kardeşim bu futbol bilgisinle. Şu hamza kadar vizyonsuz bir adam gelmedi daha gsye
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Hiç akıllanmayacaksınız 2 senedir seçiyorsunuz teknik direktörleri hala akıllanmadınız. Lucescu falan boş şampiyonluk istiyorsanız çare HAMZAOĞLU. gelin bir kere de beni dinleyin hocam gelsin şampiyonluk için her türlü iddiaya varım hodri meydan

• Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Nadirende olsa sana katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.