Şimdi Ara

Lucescu Galatasaray'da. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Hiç akıllanmayacaksınız 2 senedir seçiyorsunuz teknik direktörleri hala akıllanmadınız. Lucescu falan boş şampiyonluk istiyorsanız çare HAMZAOĞLU. gelin bir kere de beni dinleyin hocam gelsin şampiyonluk için her türlü iddiaya varım hodri meydan

Burak ile umut uzulmesin diye adam gibi forvet aldirmayan hamza mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dursun tudorla devam kararı almış ama.

Ben de öyle okudum gece, şimdi de salı günü toplantı yapılacak deniyor. Salı günü hele bi gelsin

Hocam kelimenin tam anlamıyla Tudor konusunda yönetim ikiye bölünmüş. Ama dursun arkasında durulması gerektiğini düşünüyormuş NTV Spor'a göre. Luce ile birlikte iyi bir orta saha gelirse bu sene derbi kazanır mıyız acaba Derbi teknik direktörde bitiyor çünkü.

Sol bek, ön libero ve kanat.

3 oyuncu alınsın, bi de Lucescu gelsin çok entry sildirecez çoook.

Özbek yönetiminin olduğu yerde luce başarılı olur mu biraz tartışılır.

Yönetimle alakası yok, iş hocada bitiyor.

Aysal Terim varken büyük başkandı, Terim'i kovdu sonra yaptığı işlere, ettiği transferlere bi bak.

Fikret Orman Şenol Güneş'ten önce içine kapanık biriydi, şimdi sağda solda Real bizden çekinir diye demeç veriyor

FB'nin başında Aziz Yıldırım yıllardır duruyor, hoca kaliteli olunca FB coşuyor, hoca dandik olunca Aziz Yıldırım'ı basketbol maçı izlerken görüyoruz.

İş hocada bitiyor.

hayır yönetimle de alakası var. bu yönetimin yaptığı saçmalıklar bitmek bilmez. sneijder mevzusu grosskreutz mevzusu, cavanda mevzusu say say bitmez. çapsızlar, vizyonsuzlar bunlar yüzünden taraftarda ne heyecan kaldı ne arzu ne istek ne ateş ne hırs hiçbirşey kalmadı derbi kazanamayan tüm branşlarda rakiplerine geçilen tarihinin açık ara en kötü yönetimi sayesinde en kötü sürecini geçiren mali anlamda sıfırı tüketmiş ama hala bol keseden para saçan. bonservisi elinde olmayan futbolcu için bonservis+imza parası veren, 6 ay sonra serbest kalacak adamlara milyon eurolar dağıtan. maaş konusunda hak etmeyenin değil hak edenin maaşından kırpmaya çalışıp sözde hoca istemiyor diye göndermeye çalışan hoca değil kardeşim yönetim.

ve sağlam bir yönetim olmazsa ne hoca gelir ne oyuncu...

aysal terimi niye kovdu hepimiz biliyoruz. o işte terim %100 haksızdı. aysal profesyonel düşündü. ama bu da hataydı sadece terim tükürdüğünü yaladı olan bize oldu

Çok güzel bi örnek vermişsin, Sneijder mevzusu.

Teknik direktörün haberi/onayı olmadan 10 numaranın gönderildiği nerde görülmüş ? Yönetim Tudor ne derse yapıyor, çünkü takımı ona emanet ettiler.

Yani yönetim Tudor'a, Sneijder gidemez diyemez. Derse zaten Tudor'un anında görevi bırakması gerekirdi mantık olarak.

Yukarda iş sadece hocada biter yazmıştım, şöyle bi ekleme yapayım:" İyi yönetim, doğru hocayı seçer. "

Bence yönetimin takım üzerindeki en büyük etkisi hoca seçimidir, gerisi de teknik direktörlerin ellerinden öper.

• Riekerink'e bey diyen, tudor'u takıma getiren, de jong'un uçağının inmesini dört gözle bekleyen taraftar bi zahmet artık hoca seçmesin. galatasaray'ı mevcut durum da şampiyon yapabilecek sadece 2 adam var ben ikisine de sonsuz güveniyorum her türlü iddiaya varım sezon sonu da rikiciler,tudorcular gibi kaçmam burdayım. tuchel demiş yılmaz yakışmadı.. tuchel gördüğüm en boş adamlardan biri.
  • Hamza'dan en iyi milli takım hocası olur. Dzudsak'lı Cuenca'lı kadronun içine etti adam.Terim deseniz neyse de hamza kim abi
  • Düşük bütçeli kadrolardan yüksek verimlilik alıp iyi işler yapan hocalar vardır, Türk takımlarına bu tip hocalar gerekir,

Lucescu, zico, abdullah avcı, ersun yanal, bilic bu tipte hocalardı,

Türk takımlarında del bosqe, luis aragonés, jose mourinho gibi büyük bütçelerle transfer mühendisliği yapan hocalar ile başarı gelmez, sonra da had bilmez tipler çıkıp bu hocalara futbol bilmez diye çıkışır, kim biliyorsa artık futbolu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 24 Temmuz 2017; 0:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.