Şimdi Ara

Lucian Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Luci şu an indirimde 2 veya 3 tane adc var sizce luci almalıyım

• Karısını aldın zaten doymadın mı
  • alınır mı ne demek ? kos kap hemen benim gozumde en guzel adc luciandır tavsiyem cek direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucian 4.21 Patch'inde nerf yedi.Ondan önce de baya nerf yedi zaten.Ben de 2-3 ay önce almıştım baya OP'di şimdi nasıldır bilemiyorum çünkü aylardır Lucian oynamadım ^^ Nerf yemiş olsa bile eğer çok oynamak istiyorsan alabilirsin.Üstüne düşersen gelişebilirsin Lucian üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modern Jesus -- 13 Aralık 2014; 10:05:43 >
  • alma useless
  • Dün oynadım bi denemek için ADC'den soğudum. Burst diye bir şey kalmamış, range zaten ibretlik. Pasifin süresi de kısaldı, oynanır ama eski halinden eser yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Karısını aldın zaten doymadın mı

• Suan vakit kaybı

• hala güçlü

• Bilenin elinde hala iş yapar. Bana sorarsan Corki, kalista ve Jinx tercih etmelisin.
  • şu an bence corki ve graves en güçlü ve metaya uygun adcler gibi geliyor bana kalista çöp bence jungle da seju varsa kalistanın olduğu botta kill çıkar mutlaka
  • darkknight22 kullanıcısına yanıt
    kardeşim lucian ne kadar nerf yesede ben alırdım zaten bende var çokta eğlenceli bir adc oynaması zevkli skil shot ları güzel efektleri eğer lane de adam gibi oynarsan ranked bile gir derim vayne gibi taşıyamasada oynaması ve ani hasarı yüksek bi adc pasifinden dolayı
  • Alınır
  • hahahaha bu saçma soruna gerçekten çok güldüm çünkü lucianın hem early hemde late game deki hali bariz çok güçlüydü şimdi early azcık güçsüzleştirildi(yüzde 30/40/50 meselesinden dolayı) fakat 3 saniyeye işi bana sorarsanız alan her veledin çift vuruş yapınca playzz yaptığını sanmasıydı yani adam e skillini 2. kuleden atıp 3 . kuleden çift vuruş yapıyordu neyse işin kısası luci benim gözümde hala en iyi adc al pişman olmayacaksın

• ALINIR!
  • Ezreal al şu anda çok güçlü.

• :D Luci Almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.