Şimdi Ara

Lucian efsane mekanikeri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marksman1

yeni değildir sanırım bu. lucian ın ilk nerf sanılan buff zamanına benziyor. (e skilinin 3-4 sn de bir sıfırlanması)

Aynen dostum lucianın ilk geldiği patch te alınan bir kayıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Orda ez quadra vermek için gelmiş sanki

Nereden bilsin 100 canla öleceğini :D
  • Ez izlemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

Ez izlemiş

Lucian izlettirmiş :P
  • Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenaskin

quote:

Yok düz koşmuş vurmamış demek istedim luci vurduktan sonra e felan atıyor da luci vurana kadar düz koşuyor sadece menzile girdikten sonra
  • quote:

quote:

quote:

Yok düz koşmuş vurmamış demek istedim luci vurduktan sonra e felan atıyor da luci vurana kadar düz koşuyor sadece menzile girdikten sonra

aynen dibine kadar girmiş onu bende anlayamadım bildiği yürümüş gelmiş :D
  • Alıntıdır yaz bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

Alıntıdır yaz bari

Yabancı foru sitesinden alıntıdır. oldumu :9
  • şunları bir yerde topla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam 4.14 yaması nerf yediği sanılan fakat buffun alasını yiyen yama

• riotun son zamanlarda yaptığı en kaliteli karakter!
  • Lucianın e sinin cd si neredeyse 0 olduğu zamanlarda çekilmişti

• magneticbed kullanıcısına yanıt
    5 saniyeydi yanlış hatırlamıyorsam q skili pasifi hariç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

quote:

quote:

Eski bir videoyu neden kendi kanalına yükleyip paylaşıyorsun anlamadım.

Yıllardır League of Legends oynamaktayım, güzel playz leri bir araya toparlayıp paylaşmak suçmu? oyunla ilgileniyorum bu tarz şeylere önem verip paylaşıyorum, yinede yorumun için teşekürler herkesin beğenmesi elbetteki zorulu değil.

Başkalarının emeklerini izinsiz alıp kendi amacında kullanman etik değil.

Ne yani reddit teki bir başlıkta açılan bu konuyu (kendi amacım uğruna olsun olmasın), başka bir sosyal platformda paylaşmam yasakmı, beğenmiyorsan izlemeyebilirsin, ben burda bir uğraş veriyorum edittir vs, öyle dışardan göründüğü gibi olmuyor bu işler emek vermediğimi nerden biliyorsun.

o zaman gidersin orjinalinin linkini verirsin veya izin istersin adamdan emek hırsızlığının alemi yok pişkin pişkin cevap veriyorsun herşeye bi de

• video mağara, kalite berbat çok zorlama.
    edit: dikkat ettimde bir de dandik kalitelerde indirme diğer indirip koyduğun videolarında max 360p bu işi yapacaksan en azından 720pye çıkar kaliteni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 25 Kasım 2014; 2:43:40 >
  • Başkalarının yayınladığı videoları çalıp kendi kanalında yayınlaman suç evet. Youtube'a şikayet edilebiliyor senin gibi insanlar Youtube üzerinden para kazanılan bir site sen milletin emeklerini çalıyorsun. Türk aklı korsan kullanmaya alıştığı için telif hakkı nedir bilmez. DP'de aynısını yapmıştı redditte frontpage olunca hemen özür dileyip bir bir kaldırdılar videoları. Tutuştu bir yerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

quote:

quote:

quote:

Eski bir videoyu neden kendi kanalına yükleyip paylaşıyorsun anlamadım.

Yıllardır League of Legends oynamaktayım, güzel playz leri bir araya toparlayıp paylaşmak suçmu? oyunla ilgileniyorum bu tarz şeylere önem verip paylaşıyorum, yinede yorumun için teşekürler herkesin beğenmesi elbetteki zorulu değil.

Başkalarının emeklerini izinsiz alıp kendi amacında kullanman etik değil.

Ne yani reddit teki bir başlıkta açılan bu konuyu (kendi amacım uğruna olsun olmasın), başka bir sosyal platformda paylaşmam yasakmı, beğenmiyorsan izlemeyebilirsin, ben burda bir uğraş veriyorum edittir vs, öyle dışardan göründüğü gibi olmuyor bu işler emek vermediğimi nerden biliyorsun.

o zaman gidersin orjinalinin linkini verirsin veya izin istersin adamdan emek hırsızlığının alemi yok pişkin pişkin cevap veriyorsun herşeye bi de

Haklısın adam yerine koyup cevap vermeye çalışıyorum kusura bakma birdaha yazmam sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Başkalarının yayınladığı videoları çalıp kendi kanalında yayınlaman suç evet. Youtube'a şikayet edilebiliyor senin gibi insanlar Youtube üzerinden para kazanılan bir site sen milletin emeklerini çalıyorsun. Türk aklı korsan kullanmaya alıştığı için telif hakkı nedir bilmez. DP'de aynısını yapmıştı redditte frontpage olunca hemen özür dileyip bir bir kaldırdılar videoları. Tutuştu bir yerleri.

Git şikayet et ozaman kardeşim gidipte youtube dan video aldığımı kim söylüyor sana allah allah git ne yapacaksan yap napayım bende bu işine geliyorsa izlersen gelmiyorsa izlemezsin hak savunacaksanda git avukat ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Başkalarının yayınladığı videoları çalıp kendi kanalında yayınlaman suç evet. Youtube'a şikayet edilebiliyor senin gibi insanlar Youtube üzerinden para kazanılan bir site sen milletin emeklerini çalıyorsun. Türk aklı korsan kullanmaya alıştığı için telif hakkı nedir bilmez. DP'de aynısını yapmıştı redditte frontpage olunca hemen özür dileyip bir bir kaldırdılar videoları. Tutuştu bir yerleri.

Git şikayet et ozaman kardeşim gidipte youtube dan video aldığımı kim söylüyor sana allah allah git ne yapacaksan yap napayım bende bu işine geliyorsa izlersen gelmiyorsa izlemezsin hak savunacaksanda git avukat ol

Youtube'dan alıp almaman önemli değil herhangi bir video paylaşım sitesi içinde geçerli bu. Ayırca çok güldüm Türkiye'de birinin hakkını savunacaksanız avukat olmanız gerekiyor belli ki işte şu kafa yapısı yüzünden ülke gelişmiyor. Şikayet ettim bu arada çoluk çocukla uğraşıyoruz. Tipe bak birde savunuyor kendini velet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.