Şimdi Ara

Lucian efsane mekanikeri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Orijinalden alıntı: obenaskin

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Başkalarının yayınladığı videoları çalıp kendi kanalında yayınlaman suç evet. Youtube'a şikayet edilebiliyor senin gibi insanlar Youtube üzerinden para kazanılan bir site sen milletin emeklerini çalıyorsun. Türk aklı korsan kullanmaya alıştığı için telif hakkı nedir bilmez. DP'de aynısını yapmıştı redditte frontpage olunca hemen özür dileyip bir bir kaldırdılar videoları. Tutuştu bir yerleri.

Git şikayet et ozaman kardeşim gidipte youtube dan video aldığımı kim söylüyor sana allah allah git ne yapacaksan yap napayım bende bu işine geliyorsa izlersen gelmiyorsa izlemezsin hak savunacaksanda git avukat ol

Youtube'dan alıp almaman önemli değil herhangi bir video paylaşım sitesi içinde geçerli bu. Ayırca çok güldüm Türkiye'de birinin hakkını savunacaksanız avukat olmanız gerekiyor belli ki işte şu kafa yapısı yüzünden ülke gelişmiyor. Şikayet ettim bu arada çoluk çocukla uğraşıyoruz. Tipe bak birde savunuyor kendini velet.

aferin mi istiyorsun? çocuk avutacak vaktim yok, velet dediğin eline velet verir az uslübunla kouşmayı öğren.

• Kolay kolay beğenmem normalde ama herif bildiğin Subway Surfers oynamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.