Şimdi Ara

Lucid Dream (rüya dayken rüya olduğunu anlamak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PxJasius

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Ben adam akilli ruya bile göremiyorummillet ruyada oldugunu fark edip rüyasını kontrol bile ediyor taktik verinde bende yapayım

Tekniklerin mantigi sudur, gercekligi kontrol etmek. İnceptionda mesela topacin surekli donmesi gercege aykiridir. Bunu saglayabilecek bir nesne kullanabilirsin. Ben saatimin ters yonde donmesiyle anliyorum mesela. Nesne tamamen zihinsel de olabilir.

hocam rüyada gerçek dışı bişe olmasa bile rüya olduğunu anlıyorum bu nedir peki ?

Kesin bir sey diyemem. Belki uyudugunuz sinyalini unutmuyorsunuzdur ruyadayken. Surekli yapabilen insanlar var. Buna da astral seyahat deniliyor. Yani hicbir nesneye ihtiyac duymadan lucid gerceklestiren ya da istedigi zaman lucide gecebilen var. İstemeden bunu yapiyor olabilirsin. Bunu ilerletmeni tagsiye ederim. Ruyanin suresi deneyimle artacaktir. Sizin asamaniza gelmek icin kisiler ne ugraslar veriyor bilseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rüyanın rüya olduğunu anlamak değildir lucid dream

istediğin rüyayı bilinçli bir şekilde görmektir.
  • Ben her gün illaki bir rüya görürüm.Hani rüya görmediğim gün sayılıdır neredeyse. Ancak hala da rüya olduğunu anlamıyorum :) Rüya göreceğimi bilsemde yine anlamıyorum, anca uyanınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Rüya olduğunu anladığında karşında çıkan ilk kıza saldıracaksın kural bu.

Yakışmadı

Hocam zaten rüya bir şey olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere bundan bir ay önce rüya içinde rüya gördüm. Çok garip bir şeydi. İlk rüyadan suya düşerek uyandım, ama hala rüyadaydım. Sanki artık gerçek hayatmış gibi hissetdim. Sonra yine uyandım ve kafam allak bullak oldu resmen. Şimdiye kadar gördüğüm en uzun rüyalardan birisiydi. Sanki tüm gece rüyadaymış hissi yaşadım.

Bir keresinde de rüyada olduğumu fark etdim. Kendi kendime bunun zaten bir rüya olduğunu dediğimi hatırlıyorum. Ama yine de rüyamı kontrol edemedim sayılır.

Şu rüya olayı hakikaten çok ilgimi çeken bir şey. Sizde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama, rüyalarım çok gerçekçi oluyor. Hatta tüm hafızam rüyada yerinde oluyor. Mesela birisi hakkında uzun uzun konuşup, cebimde akşamdan ne kadar para olduğunu, arabada benzinin kalmadığını biliyorum ve s.

Bir de şu rüyada olduğumu fark edersem çok ilginç planlarım var ama...☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.lsea -- 5 Eylül 2015; 14:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapmayın böyle şeyleri, rüyayı kontrol etme süresinde uyumamış oluyorsunuz kendinizi fazla kaptırırsanız ruh gibi dolaşabiliyorsunuz uykusuzluktan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.