Şimdi Ara

Lucid rüya gören var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bir kere yaptım o işi rüyada olduğumu anladım ve astral yapmak istedim.Az daha ruhum bedende ayrılıyordu cin görme korkusundan yapamadım uyandım hemen.Uyandığımda ilk iş gözlerimi açmak oldu açtığımda 5-6sn görüntü alamadım değişik bir duyguydu ve bir daha yapmak istemiyorum tırsarım ben bu şeylerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_polat

quote:

Orjinalden alıntı: bravehard28

ben rüya kontrolünü çok güzel yapıyorum.

mesela rüyamda rüya olduğunu bilerek istediğim herşeyi yapabilmek gibi.

ya da rüyada sıkıştığın bir anda istediğin zaman kendi kendini uyandırabilme gibi.

peki kendi kendini nasıl uyandırabiliyorsun

Rüyanı kontrol edebiliyorsan çok rahat uyanırsın.Ben kontrol edebiliyorum ve uyanıyorum.Anlatayım,
    Diyelim bir rüya gördün kontrol ediyorsun rüyada gözlerin açık, açık olan gözlerini bir daha açıyorsun yani kapalıymış gibi düşnüp bir daha açıyorsun ve bir bakmışsın uyanmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Ben bir kere yaptım o işi rüyada olduğumu anladım ve astral yapmak istedim.Az daha ruhum bedende ayrılıyordu cin görme korkusundan yapamadım uyandım hemen.Uyandığımda ilk iş gözlerimi açmak oldu açtığımda 5-6sn görüntü alamadım değişik bir duyguydu ve bir daha yapmak istemiyorum tırsarım ben bu şeylerden

O astral olayı nasıl oluyor?Rüya gördük diyelim.Ayağa kalktık yatağa bakınca kendimizi mi görüyoruz.Birde ben rüyamı kontrol ediyorum ama başka bir mekandayım.Yürüyorum sokakta filan.Astral yapmak için illa rüyamda yatağımda mı olmam gerekiyor açıklasın biri bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Ben bir kere yaptım o işi rüyada olduğumu anladım ve astral yapmak istedim.Az daha ruhum bedende ayrılıyordu cin görme korkusundan yapamadım uyandım hemen.Uyandığımda ilk iş gözlerimi açmak oldu açtığımda 5-6sn görüntü alamadım değişik bir duyguydu ve bir daha yapmak istemiyorum tırsarım ben bu şeylerden

O astral olayı nasıl oluyor?Rüya gördük diyelim.Ayağa kalktık yatağa bakınca kendimizi mi görüyoruz.Birde ben rüyamı kontrol ediyorum ama başka bir mekandayım.Yürüyorum sokakta filan.Astral yapmak için illa rüyamda yatağımda mı olmam gerekiyor açıklasın biri bunu

Herhangi bir zamandada yapabilirsin belli bir şartı yok.Ben yinede kısa bir şekilde açıklayayım.

Yatağına gidiyorsun yüzün tavana bakıcak şekilde yatıyorsun düz yatııyorsun yani.Sonra gözlerini kapatıp havalanmak veya kendini başka bir yerde mesela yatağının yanında ayakda dururken hayal ediyorsun olursa kendini yatakda uyurken görürsün ve istediğini yapabilirsin gerçek hayatta.Ruh biçiminde uzaya gidebilir veya istediğin herhangi bir yere 1sn de gidebilirsin.Güzel hoş bir şeye benziyor ama ruh gözü neleri görebilir bilmiyorum ben tırsıyorum yapamıyorum.

Bunu yapmanın kolay yolu,rüya gördüğünü anladığın zaman kendini uçuyormuş bedenninden ayrılıyormuş gib hisset.Bu olay olurken kulaklarında bazı sesler beliricek karnın ağrıyacak kalp atışlarını duyacaksın bunlardan korkmassan iş tamamdır

Biraz hurafeye benziyor ama bende inanmıyordum başıma okuduklarımın aynı gelince bende inanmaya başladım...

İnternette daha ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor ordan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 28 Haziran 2008; 12:11:55 >

• beyler rüyada saç traşı yapılan makine ile sakallarımı kesiyodum kirli sakal oluyodu.rüyada sakal kesmek ne anlamı gelir.bilen var mı.dalga geçmeyin başkalarına yarayabilir bilenlerin bilgileri.onun için dalga geçmeyin
  • quote:

quote:

quote:

Herhangi bir zamandada yapabilirsin belli bir şartı yok.Ben yinede kısa bir şekilde açıklayayım.

Yatağına gidiyorsun yüzün tavana bakıcak şekilde yatıyorsun düz yatııyorsun yani.Sonra gözlerini kapatıp havalanmak veya kendini başka bir yerde mesela yatağının yanında ayakda dururken hayal ediyorsun olursa kendini yatakda uyurken görürsün ve istediğini yapabilirsin gerçek hayatta.Ruh biçiminde uzaya gidebilir veya istediğin herhangi bir yere 1sn de gidebilirsin.Güzel hoş bir şeye benziyor ama ruh gözü neleri görebilir bilmiyorum ben tırsıyorum yapamıyorum.

Bunu yapmanın kolay yolu,rüya gördüğünü anladığın zaman kendini uçuyormuş bedenninden ayrılıyormuş gib hisset.Bu olay olurken kulaklarında bazı sesler beliricek karnın ağrıyacak kalp atışlarını duyacaksın bunlardan korkmassan iş tamamdır

Biraz hurafeye benziyor ama bende inanmıyordum başıma okuduklarımın aynı gelince bende inanmaya başladım...

Yani ruhum kısa süreliğine bedenimden ayrılıyor mu demek istiyorsun.Eğer öyleyse ölme şansıda yok mu?Ama ben tırsarım uyanırım hemen

• Bana oldu bi kere uçuyodum çok zevkliydi
  • quote:

quote:

quote:

Benim bu konuda 3 kere bilinçli deneyimim oldu fakat ama hiç öyle birşeyle karşılmaşmadım ben.Şöyle birşeyde var bunu bir arkadaşıma daha anlattım oda yaptı ve başarmış dediği kadarıyla ruhun bedenden çıktığı anda sağ kulağının arkasında bir nefes hissetmiş ve yüksek sesle birinin çığlık attığı duymuş ve hemen uyanmış yani böyle şeyler olabilme ihtimalide var olamama ihtimalide astral form halındeyken baska astral formlarıda görebilirsin sanırsam

• Uykuya dalmadan önce sanırım rem uykusu diyorlar. O sırada olacak bir olayı görüyorum. Bu olay en geç bir sonraki gün uyumadan öncesine kadar gerçekleşiyor. Mekan yer kişiler birebir herşey aynı. Yani öyle hayali bir ortamı ilişkilendirme gibi bir durum söz konusu değil. İlk zamanlarda olduktan sonra çevremdekilere anlatıyordum doğal olarak kimse inanmıyordu yada inanıyormuş gibi yapıp sallıyorlardı. Son 3 yıldır görür görmez anlatıyorum ve insanlar şok oluyorlar. Çevremde şahit olmuş sayısız insan var. Eğer bu konuda ciddi anlamda araştırma falan yapan birisi varsa ve bu satırları okuyorsa tanışabiliriz artık bu özelliğimi paraya çevirmek istiyorum
  • Bazıları astral nasıl oluyor diyorda ben bi açıklayım.Kendim yaşadım.
    Yatakta düz bir şekilde yattım uyuyorum sonra kendimi ayakta gördüm ruh gibi ve o anda ben yatakta uyuyordum.Ruh şeklinde dolaştım biraz çok güzeldi.Sonra nasıl olduysa karşıma cinler çıktı rüyamda acayip birşeydi o anda kendimi kontrol etmeye çalıştım.Bir süreye kadarda ediyordum.Kontrolü elimde tutamadım ve istemediğim şeyler oldu.Uykudan uyanmaya çalıştım ve sonunda uyandım.Uyandığımda nefes alamıyordum ve boğazımı sanki birisi sıkıyomuş gibi birşey hissettim.Bağırdım sesim çıkmadı.Sonra duvara falan vurdumda annem geldi yanıma düzeldim.
    NOT:Rüyanızı kontrol ediyorken kontrol elden kaçınca çok tehlikeli olabilir.Uyanamazsınızda benden söylemesi.
  • Astral seyahat yapmayı dene ben deneyecektim tırstım vazgeçtim sonra
  • yorum yazdığınız için hepinize teşekkürler.
    Düzenleme:
    önceden astral seyehat yapmak istiyordum ama vazgeçtim çünkü başka şeyler görürüm diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_polat -- 29 Haziran 2008; 13:24:42 >
  • bu olay banada oluyor hemde cok sık oluyor.

ama arkadaşların yazdığı gibi istediğim mekanda falan değil, mesela bir rüyamda çok kalabalık bir odada oturuyoroz misafirlikteyiz sanki, ama oda çok kalabalık çaylar sigaralar içiliyor, rahatsız oldum, insanların yüzüne falan bakıyorum hiç birini tanımıyorum ,kalkmak istedim kalktım kapıya gittim o an rüyada olduğumu anladım, kapı açılmadı geri döndüm korku başladı bende, rüyada olduğumu biliyordum ama korkuyordum,düşünmeye başladım uyanayım diye uyanamadımda,beklemeye başladım panik oldum birden uyanmak istedim yine olmadı,zorladım kendimi rüya kayıp oldu hala uyanamadım,işte o zaman kasılmalar başladı uyku ile uyanıklık arasında bir durum çok pis bir durum nasıl olduğunu anlatamıyorum.
    biraz mücadeleden sonra uyanıyorum dehşet bir terleme falan.

zevkli olduğu zaman uyanmak istemiyorum,sonra kendi kendime uyanıyorum.

ama kabus oldugu zaman rüya uyanması biraz zor oluyor.

yani ben rüyada olduğumu anlıyorum ama rüyayı sonlandıramıyorum problemim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

ben rüya kontrolünü çok güzel yapıyorum.

mesela rüyamda rüya olduğunu bilerek istediğim herşeyi yapabilmek gibi.

ya da rüyada sıkıştığın bir anda istediğin zaman kendi kendini uyandırabilme gibi.

Aynısını bende yaşadım kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar bilerek farkında olarak yapıyordum ve her yeri uçarak geziyordum çok güzel zevkli bir şey uyurken rüyada olduğunu bilmek farkında olmak çok farklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla lucid falan bilmiyorum da bazı cuma günleri 3 tane rüya görüyorum atıyorum 8 hafta hiç görmüyorum diğer haftanın cuma günü rüyamda o 3 rüyadan 1 ini görüyorum.Yaklaşık 5 senedir geliyor başıma.Bu rüyaların diğerlerinden farkı herşeyi net görüyodum,istediğim gibi davranabiliyodum,sabah uyandığımda inanılmaz bi enerji-mutluluk-zindelik oluyor.Bu 3 rüya 3 farklı yerde en ufak ayrıntısına kadar net oluyor.İlk başlarda korktum sonra çok hoşuma gitti burdan 1000 km ötedeki şehirde dolaşmak

Şimdi yazarken farkettim korkutucu şeyler bunlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.