Şimdi Ara

Lucıd ruya nedır?ZARARLI MIDIR? Yapma teknıklerı nelerdhr (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
33
Favori
45.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

Sorular baslıkta mevcut AYRICA BUNU YASAYANLAR VE ANILARINIZ NELERDIR

yılan deveye ne demiş ?
  • Inceptıon'dan sonra gazlandığım ve bugun araştırdığım konu.
    @BloodStain gaz veren oldu bana :D Buraya nasıl geldim vb sorular hep vardı Inceptıon'da. Umarım bu gece görmem, tırsarım. Yarın arkadaşlara anlatıyım, belki sonra yaparım :D Çok istiyorum ama çok tırsıyorum.
    Hayırlısı :D
    -konu hortladı ama olsun-
  • Arkadaşlar üzerinden geçti ve ben yine merak sardım. Aşırı istiyorum, gündüz hep chekler yapıyorum gaza geliyorum, ama gece yatağa yatınca çok korkuyorum ve dua edip 'inşallah görmem' diye diye uykumu zor ediyorum. Biriniz el atın ya. Benim korkum, gece uyanmak. Yani rüya bitti uyandım ya, böyle gerçekte -gece- uyandığımda tırsarım evde karanlık falan ne biliyim. Çok istiyorum ama korkuyorum bak bugun de hep yapıcam diye geldim, saat sekiz oldu yine korkmaya başladım vazgeçtim. Lütfen biri yardım etsin beyler.
  • Yahu gene geceyi zor ettim of! Bugün de korkuyorum ya, istiyorum ama korkuyorum yapmaya. Yok mu korkumu yenmem için yardım edebilecek?
  • yazık yardım edin arkadaşa 1 aydır kendi kendine konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Ayda 3-4 defa yaşarım bu tür rüyaları lucid rüya insanın rüyada kendisini bilmesi demektir bilincinin bi anda normal gerçek hayattan hayal dünyasına taşınır rüya görürken rüya gördüğnü biliyorsun mesela dünyada yaptıkların aklına gelir bi an için ama fazla uzun sürmeden uyanıyorum tabii ama çokta zevkli oluyor.Tabi bunu bilerek yapıp kendisini alıştıranlar her gün görebilir bu sayedede gerçek dünya ile arasındaki bağda yavaş yavaş kopar gerçek hayattan zevk alamaz sürekli uyumak ister

NOT:Benim tavsiyem görmek için alıştırma yapma piskolojik açıdan büyük zarar verir sana onun dışındaki zararı varmı bilmiyorum AMA YAPMA..

Abartısız söylüyorum sadece yazmak için yazmışsın. Anlattıklarında bir gram gerçeklik payı yok. Hadi pdr okumasam inancam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oOoXXXoOo

yazık yardım edin arkadaşa 1 aydır kendi kendine konuşuyor

Yahu yok, yok kimse :D Bir de 24 yaşında olucam ya ayıptır bu ne korku!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Karabasan dadanabilir ki hiç hoş bir deneyim değildir kendileri. Ayrıca rüyadan uyanamama durumuda vardır, şöyle ki beynin rüyada, vücudun gerçek hayattadır, ancak beynin meşgul olduğu için gerçek hayatta ne konuşabilir, ne hareket edebilirsin. Bir nevi geçiçi felç gibi birşey, içinden bağırmak gelir, kalkmak gelir ama yapamazsın buda hiç hoş bir deneyim değildir açıkçası. Son olarak kendini çok kasarsan bu durum için, bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edemez hâle gelebilirsin, ki insanı deliliğe sürükler

Ama ayda 1-2 defa yapmakta eğlenceli olur

ben hiç lucid yapmama ramen gerçek ile rüyayı ayırt edemiyorum

• Bende yaşıyorum ya arada bi hoş oluyor. beyler yeri gelmiş bisey soracagim simdi bi ara rüyamda gidiyorum yokuş asabi bi yol var ama çok eğri şöyle bisey : |\ oradan bi tahtayla hizlica inmeye başladım ve korktum yani korkuyu geçtim de rüyada aci cekmessin falan diyorlar ya iste ben inerken karnimda o garip duyguyu hissettim hani salincakta çok hizli sallanirsan boyle oraya bi sizlama olur ya iste rüyamda hissettim onu. Nasi oldu ki aci hissetmezsin falan yalan mi yani

• Beyler yeter 3 aydır kendi başıma konuşuyorum :( Biri yardım etsin.
  • Lan 4 ay oldu, bir yardım eden yok :( Hala aynı durum :(

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Karabasan dadanabilir ki hiç hoş bir deneyim değildir kendileri. Ayrıca rüyadan uyanamama durumuda vardır, şöyle ki beynin rüyada, vücudun gerçek hayattadır, ancak beynin meşgul olduğu için gerçek hayatta ne konuşabilir, ne hareket edebilirsin. Bir nevi geçiçi felç gibi birşey, içinden bağırmak gelir, kalkmak gelir ama yapamazsın buda hiç hoş bir deneyim değildir açıkçası. Son olarak kendini çok kasarsan bu durum için, bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edemez hâle gelebilirsin, ki insanı deliliğe sürükler

Ama ayda 1-2 defa yapmakta eğlenceli olur

Anlattigina gore bu matrix

• quote:

Orijinalden alıntı: bRaVo!

quote:

Orijinalden alıntı: Writer2353

Lan 4 ay oldu, bir yardım eden yok :( Hala aynı durum :(

her yazdıgında bildirim geliyo. birader bu ne çaba

ben geçen sene okudum konuyu; o aralar meraklıydım. hevesim geçti bıraktım. sendeki bu azim takdir edilesi

Napiyim dayı ya, kimse bi' el atmıyo da ki :D
  • Keşke yapabilsem

• pııppuupuppu
  • kolay değil bu işler.

• Bak kafayı yiyeceğim artık. Bir yıldır mesaj atıyorum lan konuya, tırsıyorum falan filan diye biriniz yardım etmediniz!
    Ben de iki gündür rüya güncesi tutuyorum inşallah olur da size hava atarım! (Üniversite'den ortaokul kıvamına düştüm bir anda... hehe.)
    Şaka bir yana, başarırsam size oradan bir baklava getiririm.
    Hadi hayırlısı.
  • Düzenli olarak yaşadığım ve artık elimde olmayan bir durum... İster istemez rüyalarımın farkına varıyorum artık. Uzun uğraşlar sonucu gördüğüm ilk lucid halinde soğuk ve karlı bi uçurumdaydım.. Elimde ki kılıcı bile hissettim sonra korkuyla uyandım ve gözlerimi geri kapadığımda rüyaya devam ettim Fakat gördüğüm lucidlerin %40 ı falan kabusa dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killers

Mesajım bulunsun

Bulundu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.