Şimdi Ara

Lucid rüyayı uzatma teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lucid yapanların en büyük sorunlarından biri fark ettikten sonra rüyanın istemsiz şekilde bitmesi.. bir müddet sonra başka rüyaya geçmiş olunuyor fakat kişi çoğunlukla rüyada olduğunu fark ettiğini unutuyor.
    Lucid olduğunu fark ettiğimizde rüya süresini uzatmak için şunları yapabiliriz.

rüyayı uzatmak için çok basit birşeye çok dikkatli şekilde yoğunlaşmak gerekiyor rüyanın içindeki.. mesela yerde duran bir taşı ele alıp onu daha görünür, daha net görmek için çabalarsanız rüya uzayacaktır..

benim önerim ise ellerinize bakmak. iki elinizi açıp avuç içinize yoğun şekilde bakın.
    ellerinize bakarken "ben rüyadayım" diyin. ellerinize daha yogun şekilde bakın, daha yoğun, daha net görün... ve rüyada olduğunuz düşüncesi sizi çok heyecanlandırıncaya kadar rüyada olduğunuzu söylemeye ve avuç içinize bakmaya devam edin. bu süreyi ne kadr uzatırsanız rüya süreniz de o kadar uzayacaktır.

belki süre olarak uzamıyor da beyin fonksiyonları daha hızlı çalışıp daha çok şey yaptığım için uzadığını zannediyorumdur.. tam emin değilim..ama işe yarıyor.

rüyada elleri açıp kendi etrafında dönmek, kendi etrafında dönerken de mekanı daha net görmeye çalışmak rüya süresini uzatacaktır.

bunları denedim.. işe yarıyor..

ama bence en önemli kısım rüyada olduğunu derinden hissetmek ve duygusal olarak orada olmaktan heyecan duydugunu rüyada bir şekilde dile getirmek..örneğin rüyada "rüyadayım, buranın tanrısıyım" diye bagırmak, söylerken derinden hissetmek faydalı olacaktır.

bir yerlerde okuduğum kadarıyla elleri birbirine sürtmek de rüyayı uzatmaya yarıyormuş..

• Ben ruya bile goremiyorum.Ancak uyandigim zaman goruyirsam biraz onu hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.