Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar adamı yoran dizi görmedim arkadaş. Dizi akmıyor, damlıyor bu yüzden defalarca kez bırakayım dedim bırakamadım da.

Arada bir açıp birkaç bölüm izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başladım, şimdilik iyi gidiyor. Bakalım devamı nasıl olacak.

• 5. sezon tarihi belli oldu mu
  • Bu diziye yeni başladım. İlk 7 bölümü bitirdim ama akıcı gelmedi bana dizi. Yani öyle çok keyif alarak izleyemiyorum. Bu yüzden dikkatim dağılıyor sürekli.

Sonraki sezonlarda da böyle mi devam ediyor yoksa tempo artıyor mu arkadaşlar? Ona göre tamam ya da devam diyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye yeni başladım konu polisiye Lucifer diyince başka şeyler bekliyor insan ama güzel gidiyor dizi sonuçta,arkadaşlar sanki bu Chloe ve Lucifer ın sevgili olmaları hiç gerçekleşemiyecekmiş gibime geliyor doğru mu düşünüyorum

• Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt
    net bi cevap verip heyecanınızı kaçırmayalım hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    Birşey olmaz verin verin dizinin gidişatı ile ilgili spoiler değil sonuçta ne olacak:)

dizide hiç bi zaman istediğiniz ölçüde bir araya gelemiyorlar, sürekli bi oldu olmadı gidip geliyo araları bazen yeter artık ya diyip insan çıldırıyor. Son sezonlara doğru bir şeyler artık olmaya başlıyo son sezonda tam oldu derken son bölümde başka bir olay gerçekleşiyor :) yeni sezonda kısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 22 Mayıs 2020; 12:52:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    Belliydi ilk sezondan ta ya şuanda 2.sezondayım konu çok sıradan ama dizi izlettiriyor ilginç bir şekilde sebebide belli zaten:)

• Geçen gün bende bitirdim bölümlerini. Cidden insanı sıkıyor bu Lucifer geliyor, Kız kaçıyor. Kız geliyor Lucifer kaçıyor falan. Netflix'e geçince biraz daha toparlamış ama adamlar da ümidi kesmişler hemen final sezonu yapıp elden çıkaracaklar.

Olumsuz yorumların dışında son yıllardaki en iyi karakter oyunculuklarından birisi olmuş Lucifer. Didektifff demesi, What Do You Desire demesi, düyuşş demesi falan. Bel-altı göndermeleri, Genel kültür benzetmeleri falan çok iyi. Keşke Netflix altında bir kaç sezon daha devam etse.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Zaten oyunculuk efsane karakter felan onun için diziyi izliyorum yoksa konu çok sıradan hatta bazen absürt komedi dizisi mı diye insan düşünmüyor değil Lucifer gelip poliscilik oynuyor felan

İftardan sahura kadar zamanım olmasa izlemezdim herhalde bilseydim.
    Standart sezon içerisindeki bir bölüm senaryosu;

Önceki bölüm sonunda büyük bir şok olur, ertesi bölüm Lucifer Psikolog'a gider ve olayı yanlış anlar. Cinayet davasını ve içeriğini kendi sorununa göre uyarlamaya çalışır. Komiklikler yapılır. Olay çözülür, Lucifer'in problemi de öyle değilmiş aslında yaaa olur.
    Galiba 4.sezon toparlamışlar o konuda öyle diyorlar ama arkadaş bütçe meselesi mı engel nedir Lucifer diyince insan neler bekliyor yapamïyacaksanız neden girdiniz bu işe ya valla absürt komedi dizisi gibi Lucifer dünyaya gelsin ama dedektifcilik oynasın birde psikologa gitsin felan:)

Aynen, bölüm sayısı az olduğu için girmemişler büyük ihtimal. Üçüncü sezonunun bölüm sayısı fazla diye ne kadar sevinmiştim ilk iki sezon sonunda, ama öyle kanserler bölüm var ki dillere destan. Üçüncü sezonun son iki bölümü zaten evlerden ırak diyeyim.
    Psikolog veya Dedektifçilik olaylarına bir şey diyemiyorum, çünkü uyarlandığı çizgi romanı bilmiyorum. Sandman çizgi romanında yan karakterlerden birisi, ardından da kendi çizgi romanı olmuş diye biliyorum sadece. Keşke 2-3 sezon daha olsa ve Netflix tarafında olsa. Çünkü babası ile sorunları çözülmeden final yapmamalı. O da tek sezonda olmaz bence.
    6.sezonda olabilir diyorlar bakalım

Umarım olur. Bu tarz oyunculuklar pek gelmiyor. Dexter vardı, Sherlock var ama 2-3 yılda bir çıkıyor bölümleri, aynı şekilde Luther da. Hannibal'ı izlemeyi düşünüyordum, 3 sezonu da geliyormuş Haziran'da Netflix'e. Dizinin devam ettirilme ihtimali de olabilirmiş hatta.
    Bir didektiff diyişi var:)

• Güzel bir haber var. Netflix ve Tom Ellis(Lucifer) 6.sezon için anlaşmak üzereymiş. Aynı şekilde kadronun ve yürütücü yapımcıların da döneceği söyleniyor.
    Daha önceki sıkıntılar Tom Ellis'in yüksek ücret istemesiymiş. Bunun üzerine Netflix 5. ve son sezon onayını vermiş. Umarım resmiyete dökülür, sevindim.
    Instagramda bir sayfada gördüm umarım olur daha doğrusu 4.sezon gibi olacaksa tabi devam etsinde

• Dizi ile ilgili 3 haber var.

İlk haber 21 Ağustos'da Lucifer 5.sezonu geliyor. Ama nedense resmi Facebook sayfasında part 1 yazılmış. Virüs yüzünden acaba tam sezon çekemediler mi.

İkinci haber dizinin 6.sezonu duyuruldu ve bu son kez final sezonu olacak. Bol bir 6 6 6 vurgulaması vardı duyurusunda.

Üçüncü haber ise Comic-con bu yıl yapılmayacağı için Dc Comics kendi online etkinliğini yapacağı duyuruldu geçen haftalarda. Etkinlik listesinde Lucifer'da yer alıyor. Etkinliğin tarihi 22 Ağustos. Yani 5.sezon başlangıç tarihinin 1 gün sonrası.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.