Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman güzel görünüyor. Michael'ın Lucifer'ın ikizi olması ilginç geldi. Bakalım nasıl olacak
  • Michaelı ilk sezondan beri görmek için izliyordum diziyi sonunda geldi ama herhalde netflix para vermek istemediği için yerine oyuncu almamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceden beri bekliyorum Netflix Türkiye'nin fragmanı eklemesini falan ama neredee.. Adamlar hâlâ Hakan Muhafız paylaşımları yapıyorlar.

Trailer güzel olmuş, Michael'in ikizi olması durumu biraz tuhaf geldi. Çizgiromanında nasıldı acaba. Yine de özlemişiz yahu. Bu arada sezonun bölüm sayısı 16 olacak, büyük ihtimalle de Ağustos ayında sadece ilk 7 bölüm yayınlanacak.
  • Noldu la bu dizi
  • Hani dizi final yapmıştı?
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    İptal edildi, Netflix tarafından kurtarıldı. 4.sezonu çıkarıldı, 5.sezonu final olacak denildi. Şimdi 5.sezonu geliyor ve 6.sezonu da duyuruldu. Bu kez kesin finalmiş.
  • ne oldu tam olarak bu dizi bitti mi iptal mi oldu ?
  • Diziye başlayacaklara tek lafım

Hayır öyle zannettiğin gibi bir dizi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

ne oldu tam olarak bu dizi bitti mi iptal mi oldu ?
    Tam final sezon çekilirken corona patladı ve mecburen ara verildi.Final sezon çok gecikecek gibi duruyor.
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyorum
  • son sezon iyi değildi,bakalım yeni sezon nasıl olacak?
  • Yaklaşık 6 saat sonra 5.sezonun ilk 8 bölümü Netflixe yüklenecek. Diğer 8 bölümünde çekimleri bitmek üzere. Muhtemelen Kasım Aralık gibi yüklenir.
    6.sezon onayı aldı ama maalesef final sezonu. Keşke hiç bitmese :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    6 sezonda bitirmelerinin mantığı ne acaba, güzel dizi işte devam etsene 9-10 sezon yap

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Hani hocam gelmedi hala sabırsızlanıyorumm
  • Saçma
    Koskoca michaelin düştüğü duruma bak.Ortalığı yakıp , yıkması gerekirken korkağın teki yapmışlar.Presence’den sonraki en güçlü karakterin düştüğü durumu sevmedim hiç.

• 3 bölüm izledim, klasik Lucifer. Yeni bir şeyler katmıyor, eskisini de aratmıyor. İzlerken eğleniyorum, bazı sahnelerinde kahkaha attım yine. Tam çerezlik bir yapım.

3. bölüm itibari ile yine kavuşamadılar. Hep bir bahaneleri olacak gibi.

Didektiiif diyeyim kaçayım bari.
  • Eveet ben de ilk 3 bölümü izledim. Çok özlemişim her şeyini. Hemen bitirmemek için zor duruyorum

Michael fikri kimin aklına geldi bilmiyorum ama bence çok yaratıcı olmadı. Ayrıca Decker nasıl onun bir anda gerçek luci olmadığını anladı ki..
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Almış yürümüş niye bitiriyorsun?

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Yalan söylemesinden. Luci yalan soyleyemez. Bir de korku olayı var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 21 Ağustos 2020; 15:13:16 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.