Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla karı at gibi yaşına rağmen oldukça güzel.

3. sezona geldim oldum da 26 bölüm sanırım bu kadar fazla olmasının nedeni ne ? dizinin başına türk yönetmen mi geçmiş ?
  • 5. sezon ilk kısmı bitirdim. 25 bölüm çekilen önceki sezonlar gibi sıradan bölümler. Böyle az bölüm sayısına güzel bir hikaye güzel bir düşman sığdıramamışlar. Adam gibi bir dövüş sahnesi de yoktu çok yavaş ilerledi bölümler. Hele 4. bölümü ileri sararak izledim. Önceki sezon çok daha iyiydi onu da netflix çekmişti ama bu sezonda niye böyle bir düşüş oldu anlamadım. Dizi güzel oyuncular çok iyi bu dizi 3-4 sezon daha bile gider sırf bu kadroyla ama her sene kaliteyi yükseltmesi lazım.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Yok o sezon bitecekti dizi. Fox iptal edecekti ondan öyle uzun. Sonra sosyal medyada #LuciferSave kampanyası başlatıldı.Netflix aldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sezonu bitirdim.İlk 5 bölüm ortalamanın altındaydı ancak 5. bölümden sonra dizi gerçek anlamda tat vermeye başladı.Bu dizi bir şekilde izlettiriyor kendini.Umarım gelecek sezon genel olarak bütün bölümler ortalamanın üzerinde olur.
  • 3x04

amenadiel kulüpte kahkaha attırdı
  • Siyah beyazlı bölüm hariç genel anlamda sezonu beğendim. O bölüm dizi tarihinin en vasat bölümü olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizi her seferinde beni güldürmeyi başarıyor
    3.sezonun son 10 bölümü aşırı yoruyor insanı. Diziyi iptal etmek için 26 bölüm çektiler. Bir süre sonra sıkılma durumun var. Özellikle Pierce sahnelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 4 Eylül 2020; 10:7:50 >
  • 3x21 in başındayım

chloe denen botoks ve silikonlu peynir çeşidinden acayip sıkıldım

neredeyse son 10 bölümdür acayip sıktı dizi
  • 3x24 den sonra hiç bir şey olmamış gibi 3x25 i göstermeleri çok saçma

bir de azrail e bak
    Dizinin iptal bölümleri yüzünden cekildi onlar işte. 4e başlarsın o toparlıyor biraz.

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    yine saçma

3. sezonda diziyi bitirme kararı alıyorlar

3x26 dizinin esas hikayesi ile alakası olmayan bir bölüm

3x24 de büyük olay dönüyor

3x25 de hiç bir şey olmamış gibi dizi devam ediyor. üstelik konu da çok alakasız. azrail ve ella
    Onların da hikayesini isleyelim diye düşündüler muhtemelen. 26da da Tanrı ben yapmaaaydim gene yolları kesisecekti diye düşünüp yapmışlar. Bence de saçma dediğin gibi. Zaten dedim ya sana son 10 bölüm asiri yorucu diye. 4.sezona başladın mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SineMelawen

Onların da hikayesini isleyelim diye düşündüler muhtemelen. 26da da Tanrı ben yapmaaaydim gene yolları kesisecekti diye düşünüp yapmışlar. Bence de saçma dediğin gibi. Zaten dedim ya sana son 10 bölüm asiri yorucu diye. 4.sezona başladın mi?
    4x01 i izledim şimdi botoxlu ve silikonlu peynir chloe çekilmez gibi. daha 9+8+8 bölüm var bırakıp başka bir şey mi izlesem diye düşünüyorum

şarlot da öldü zaten

9+8 bölüm var. 5.sezon 2.part ne zaman gepecek belli degil. 4.sezon güzel izle izle. Evet Chloe baya estetik dokunuş yaptırmış kendine.

• Sezonun kalan bölümleri için çekimlerin tekrar bu ay başlanacağı söyleniyor. Hali hazırda %95'i zaten bitmiş durumdaymış. Ardından da hemen final sezonunun çekimlerine geçilecekmiş. Umarım planladıkları gibi devam eder de çok açmazlar arayı.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Tom Ellis Aralık ya da Ocak'ta gelecek 2.part diye açıklama yapmış. Muhtemelen final sezonu da gene Ağustos 2021 de olur gibi geliyor bana. Keşke 3.sezon sonunda olduğu gibi etiket açılsa da final yapmasa :(

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Yapımcısı, yayınlanan platformu varken Oyuncunun açıklaması havada kalır bence. Yine de bence en iyi ihtimal Aralık ayı. Bundan sonrası Spoiler olacağı için tag içine alıyorum.

Bildiğiniz gibi Lucifer ve Dideeektif kavuştu. Üstüne de son bölümde Tanrı da olaya dahil oldu. Ya kalan bölümlerde, yada final sezonunda babası ile sorunları da çözecektir. Artık güzel bir final yakışır. Çünkü elde pek malzeme kalmadı.

• bölümün başında bastırdı kahkahayı
  • 6. Sezon ne zaman tarih geldi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.